- Konu Sahibi olmuyoreskisigibi
Ayıp ayıp.Konularına bir baktım da senin de çirkin olduğuna dair yorum yapmak için fotonu görmeye bile gerek yok hayatındaki kişi bile seni görmemek için toplu buluşuyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıp ayıp.Konularına bir baktım da senin de çirkin olduğuna dair yorum yapmak için fotonu görmeye bile gerek yok hayatındaki kişi bile seni görmemek için toplu buluşuyormuş
Hayırdır kainat güzeli falan mısın ?At fotonu detaylı objektif yorum yapayım
Gecenin bu saatinde dertlendim. Son birkaç yıl içerisinde bazı erkeklerden “çirkinsin” lafını duydum. Tanımadığım etmediğim insanların umrumda olmaması gerek ama ben zaten küçüklüğümden beri aşırı takıntılı, sürekli kilo alıp veren bulimia hastası biriyim. Ve en son birisi yanaklarımın çok olduğunu, yüzümün çok orantısız olduğunu söyleyip yüzüme yüzüme çirkinsin dedi. Kendimi normalde çirkin biri olarak hiç görmem ama “ben gerçekten çirkin miyim” diye düşündürtmeye başladı artık. Merak edenler olursa profile aşırı makyajlı olmayan bi foto koyabilirim. Çok üzgün hissediyorum. Çok. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bunu nasıl aşabilirim?
Sormasın o zaman? Sorarsa yorum yaparlar.Hayırdır kainat güzeli falan mısın ?
Yo değilAyıp ayıp.