aynı dert bendede var cnm kendimi hiç beyenmiyorum allahtan boy 175 de kilo o kadar boze batmıyor ama iri yarı olmak insanı çok rahatsız edıyor:S istedigin kıyafetlri alamıyorum:s ...amaaaaaa artık böyle görünmek istemiyorum 3 haftadır konturollu yemek yiyorum .sekeri unu. cıkardım hayatımdan elma sirkeli su içiyorum birde form cayları. 78 kg deen 74 düştüm hesefim 65 ..artık aynaya baktıgımda burn kıvırmak degil tebessüm etmek istiyorum bbunuda başarıcam zamanla umarım:)
canım suan da 5 kılo fazlam var .ben de bu kıs 5 kılo aldım
ama sıkı bır dıyet yapmıyorum ,sıkı dıyetler herzaman yarı da kalır cunku .
kendını dıyetteymıs gıbı hıssetıtrme ,sadece saglıklı beslen emın ol zayıflıyorsun .
ben suan da sadece ekmegı kestım .yersem de gunde en fazla 3 dılım kepek
ekmegı yıyorum .2 lt su ıcıyorum .ama bırden ıcmıyorum gun asırı yavas yavas tuketıyorum .
gun asırı aclık hıssı hıssedersem ,sarı leblebı yıyorum ,sarı leblebı tokluk verırı kılo yapmaz .
aksam yedıden sonra yemek yemıyorum cok acıkırsam meyve yıyıyorum .aslın d meyva da
asırı sınırlarım da yok ,dıyetısyenler su kadar porsıyon der ama ben canım ıstedıgı kadar yıyorum .
kızartma ve hamur ısı harıc tum yemeklerden cok az yıyorum .
canım cok tatlı ısterse hafta da bır kere hafıfı tatlılarla kendımı odullendırıyorum ,dondurma mesela .
ve2 hafta da bır kendıme odul verıyorum ,her ıstedıgımı yeme odulu
bu sekıl de yaptıgın da emın ol ıstahın yavas yavas kesılecektır ,mıgden kuculecektır .
sadece 2 hafta sık dısını emın ol mıgden kuculecek .
son olarak erkekler gercekten etlı butlu kızlardan hoslanıyor .benım sevgılık de
5 kıloyu vermemı kesınlıkle ıstemıyor ,ama estetık durmam lazım .o yuzden verıcem azımlıyım verırım ınanıyorum
aynı dert bendede var cnm kendimi hiç beyenmiyorum allahtan boy 175 de kilo o kadar boze batmıyor ama iri yarı olmak insanı çok rahatsız edıyor:S istedigin kıyafetlri alamıyorum:s ...amaaaaaa artık böyle görünmek istemiyorum 3 haftadır konturollu yemek yiyorum .sekeri unu. cıkardım hayatımdan elma sirkeli su içiyorum birde form cayları. 78 kg deen 74 düştüm hesefim 65 ..artık aynaya baktıgımda burn kıvırmak degil tebessüm etmek istiyorum bbunuda başarıcam zamanla umarım:)
Ben diyete inanmam. Esas sporla cok guzel kilo verilecegini dusunuyorum. Sporsuz diyetle zayiflayinca sonmus balon gibi olursunuz diye bir sey okumustum bir kere, hakkatten de oyle.
Diyet yapamiyorsan zorlama, bosuna da kilo veremem diye umursuzluga kapilma. 2 sene once 73 gibi bir kilodan 63'e kadar inmistim. Birkac ayda, hergun ritmli yuruyus, mekik ve yuzmeyle harika kilo vermistim. Gobek filan gitmisti, tas gibi sert olmustum o mekiklerle. Tabii sonra okul filan derken cok aksattim, yine birkac kilo aldim. Tas gibi olan gobek yine yag bagladi.Ama yine de eskisi gibi kotu olamiyorum, kilom sabit kaliyor, almiyorum artik bile. Sporun etkisi midir bilmem.
Neyse, diyecegim sudur ki sporu hayatina katarsan, ve duzenli yaparsan cok guzel kilo verirsin. Ben canli ornegiyim, benim gibi cok var. 1 ay boyunca gunde en az 5 gun olmak uzere, gunde 1 saat ritmli yuruyus yap, arkasindan 50-100 tane mekik cek. 1 ayda gordugune sen bile inanmazsin; zaten insan sonuclarini gorunce daha da cok spor yapmak istiyor. Off sana anlatirken cok heveslendim,yaz da geliyor, ben spora yeniden basliyim bari.
tabi spor yapmak en iyisi aslında ama kpss ye hazırlanıyorum şuanda... 2 ay kaldı... hiç evden çıkmıyorum gün boyu...onun da etkisi var... belki günde 1 saat spora ayırsam hem psikolojik olarak ta rahatlamış hava almış olurum
kuzum 5-6 kilom olsa fazla inan çok takmıcam ama dile kolay 18 kilo...resmen çocuk doğurmuş kadr kilo aldım daha bekarken :)) ama en iyisi bir anda hızlıca değil de dediğin gibi yavaş yavaş kesip mideyi küçülterek başlamak lazım( yaz da geldi saklıcak tarafımızda yok dar badi lerden fırlıcak yağlar (
tatlım sırkenın zayıflattıgını bılıyorum ama ,cok rısklı oldugunu da bılıyorum .asıtlı oldugu ıcın ıgdeyı yakıyor .
bundan bır kac ay once haberler de ızlemıstım ,kılolu bırı sırkeyle zayıflmıas ama ,sırke mıgdesını yaktıgı ıcın de
zayıfladıgı gıbı de olmus .bu haberden sonra sırkenden cok korktum .o yuzden sırke ısıne bulasmıyorum :18:
bende bizar tedirginin acıkcası rahatsızlık vermıyor ama acısı sonra cıkar dıye.. çünkü bende cok duydum okudum mideye zarar verdigini:s inş.. bir sorun cıkmaz ilerki zamanlarda ama ektısının fazlaymış metebolızmayı calıştırrıp yagları yakıyormuş falan filan ..:s
canım bi de şey sorucaktım sizlere... arkadaşım ismini yazmıyım burda ama bi zayıflama hapıyla 1 buçuk ayda 8-9 kilo verdi...biliyorum çok sağlıksız biliyorum hayatımla kumar oynamak ama bazen ümitsizliğe kapılıp ben de mi içsem diyorum aklım şeytana kayıveriyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?