• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hiç beğenmiyorum

Bence siz kocayı değiştirin. Hatta koca olmadan mis gibi yaşarsınız onun için bıçak altına yatmak değmemiş gözünü hiç açmamışsın. Adam seni istemiyor hiç bir halini beğenmiyorsa başka sorun var.. sarışın mı istiyor gitsin alsın sarışın yol ver ..

Kizlar yakin zamanda bbl ve meme dikkeştirme oldum memelerime implantta kondu. Buna rağmen memelerim eskiye göre çok küçüldü eşimde bunu dile getirdi bir de eskiden sarkık olduğundan çok yumuşaktı şimdi sert oldular ve eşim dile getirdiğinden beri çok takıyorum. Siyah saçlıyım ve eşim sürekli sarışınları beğendiğini dile getiriyor. Kalçalarımda eskiye göre büyük oldu ama bu ameliyatla kylie jenner olcam sanarken hüsrana uğradım normal popo haliyle eşimde şu anki halini daha çok sevdiğini söylüyor ama daha büyük olsa keşke diyip duruyor, hem ameliyat dikiş izlerime takıyorum sürekli aynada kendime bakıyorum, bu 3 aylık süre içinde çene dolgusu 2 kere 1 kere jawline 1 kere dudak dolgusu 1 kere elmacık dolgusu bbl ameliyat ve meme ameliyatı oldum. Bütün bunlara rağmen çok çirkinim bu da beni çok üzüyor. Ve nasıl daha güzel olabilirim hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum, başka kızlara bakıyorum, şu saatte oturdum popo dolgusu araştırıyorum, napıcam bilmiyorum
Popo dolgusundan sonra yaşadıklarımı yazdım açıp bi okuyun isterseniz bu tarz şeylere özendirmeyin bence insanları.. bırakın insanlar sizi olduğunuz gibi sevsin gerçek sevgi odur

Eşinizden bosansaniz daha ucuza gelirdi hem de daha sağlıklı olurdunuz.Hicbir hap ruhsal bozukluğu iki günde hiçbir terapi 5 günde tedavi etmiyor zaten.Konu fake olsun dilerim.Hicbir kadın bu kadar manipilatör bir evlilikte bu duygularla devam etmesin şahsi fikrim.Bence komplede olsa siz kendinizi begenmeyeceksiniz çünkü amaç sizin begeniniz değil siz yoksunuz.Esiniz ne derse o o beğenmiyormu o zaman cirkinsiniz.Sorun burda isterseniz siz bunu çözün bunun yoluda inanin estetikten ucuz.

Back