- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 123
Seni cok iyi anliyorum ayni durumdaydim hele uzun boylu ve kilolu olunca insan sanki daha göze batiyor iri yapili diye bir tabir varya Bende ergenlik caginda su an senin his etdigini his etmistim kendimi 168 fln boyum o aralar 166 ve 85 kiloydum ve gözlügüm vardi.... Neyse birgün bir tanidigimiz bana sen güzel degilsin kilolusun ve sismansin dedi o arada annem türkiyeye gitmisti o gün isyan etdim ve birseylerin degismesi gerekiyordu dedim... Ve degisti Bisiklet sürdüm bol bol elma yedim ekmek cok az yemege basladim yemek de az yedim mesela sadece domates ve peynir yiyordum cok az ekmekle sonra 62 kiloya kadar düstüm ama cok bisiklet sürüyordum. kilolar yavas yavas gitdi sonrada Lens takmaya basladim... su an yine 64-65 oldum kendimi igrenc sisko his ediyorum kilo benim icin cok büyük bir sorun olmaya basladigini fark etdim.. biraz karnim ciktimi deliriyorum ama bu aralar bende nedense diäte bir basliyorum sonra yine birakiyorum :26: En iyisi akrabalardan birine de bana sisko deyin Saka Saka..
kıyamam sana :)) bende aynen kendime bakup bakup şişko diyorum:)) başkası diyince sanırım gaza geliyoruz hırs yapıyoruz :)) ama bu gece kararımı verdim... yarından itibaren spor + diyet + bol su