- 19 Nisan 2022
- 4.029
- 43.256
- Konu Sahibi Askolandinbekadin
Instagramda herkes birbirine benziyor aynı fabrikadan çıkmış gibi. O daha mı iyi yani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten korkum bu nasıl öyle bir şey diyeyim benden ayrılmamasına şaşırıyorum ki hep çok güzel kadınlar ona baksa belki o beni bırakır gider bilmiyorumValla ablacim yukarida yotumlari okudum benim de boyle bir kociskom olsa kendimi begenmezdim yani. Esine hic benden daha iyilerine layiksin dedin mi? Az sabret diyecek gibi bir halin var.
Korkuyorum bbl ameliyatım çok zor geçti babamla görüşmüyorum annemle de mesafeliyiz. Gözüm keşke yeşil veya mavi olsaydı bence çok şanslısınAy hiç korkmuyor musun, ben yeşil gözlüyüm gözlerim çok hassas sürekli kaşıntı kızarıklık, üstüne miyoğ astigmat, en güzel göz sağlıklı gözdür, annen baban da mı engel olmuyor sana
Artık yaşlanma olmayacak diyorlar bilmiyorum güzel kalmak istiyorum en büyük korkularımdan birisi de bu erken yaşlanmakBedeninizi neden bu kadar hayat amacı haline getiriyorsunuz. Peşinden ne kadar da koşsanız o beden bir süre sonra yaşlanacak zaten. Tamam bakım ve temizlik iyidir hoştur ama insanın doğasına asla kazanamayacağı bir savaş açmasını da anlamıyorum.
Evet var keşke olmasaydı fakirken daha güzel hissederdim22 yaşınızda tüm bu işlem ve operasyonları karşılayabilecek paranız var mı ?
Teşekkürler benim de mesela burnum geniş, omuzlarım çok geniş erkek omzu gibi, ama inan ki bunların bütünüyle mutluyum herkes gibi değilim bana ait özelliklerm var, sen de kendine ait özelliklerini sev, estetik faciasına döndürme kendini ben senin oldukça güzel bir kız olduğunu düşünüyorumKorkuyorum bbl ameliyatım çok zor geçti babamla görüşmüyorum annemle de mesafeliyiz. Gözüm keşke yeşil veya mavi olsaydı bence çok şanslısın
Çok teşekkür ederim bu yorum içimi çok rahatlattı. Umarım kendime gereksiz yükleniyorumdur22 yaşındayken ben de kendimden pek memnun değildim. Şimdi o zamanki fotoğraflarıma bakınca kendime çok büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve şok oluyorum.
Ama onlar kanlarını şuan filtreletmeye başladı, daha halka inmedi bu konu, çok abartıyorsun bu mevzuları bu dünyadan göçüp gideceğiz kimseye kalmıyor gençlik güzellik kendine bunlara işkence edene kadar keyfine bak birazArtık yaşlanma olmayacak diyorlar bilmiyorum güzel kalmak istiyorum en büyük korkularımdan birisi de bu erken yaşlanmak
Ailenle aran kötü, kocan işsizmis, sen daha 22 yaşındasın, ne iş yapıyorsun da bu kadar ameliyata para buluyorsun, bir yandan da geçimini sağlıyorsun?Korkuyorum bbl ameliyatım çok zor geçti babamla görüşmüyorum annemle de mesafeliyiz. Gözüm keşke yeşil veya mavi olsaydı bence çok şanslısın
Bu kadar ameliyatın parası nereden geliyor peki?
Benimde onuzlar geniş kollarım kalın çok kötü hi şey öyle olması askılı bi şey giymekte hiç rahat değilimTeşekkürler benim de mesela burnum geniş, omuzlarım çok geniş erkek omzu gibi, ama inan ki bunların bütünüyle mutluyum herkes gibi değilim bana ait özelliklerm var, sen de kendine ait özelliklerini sev, estetik faciasına döndürme kendini ben senin oldukça güzel bir kız olduğunu düşünüyorum
Ben straplez bile giyiyorum, sen seanslara devam et yanlış anlama ama belki de takıntılısındır psikiyatrla da görüşBenimde onuzlar geniş kollarım kalın çok kötü hi şey öyle olması askılı bi şey giymekte hiç rahat değilim
Aileniz ülkenin sayılı zenginlerinden falan mı ? Bahsettiğiniz işlemler, milyonluk işlemler değil mi ?Evet var keşke olmasaydı fakirken daha güzel hissederdim
Ben her gün keşfette bunlara bakıyorum keşke onlara benzesemInstagramda herkes birbirine benziyor aynı fabrikadan çıkmış gibi. O daha mı iyi yani?
Evet var keşke olmasaydı fakirken daha güzel hissederdim
Sen bizimle dalga geçmek için açmışsın konuyu, iyi eğlendin mi bariBen her gün keşfette bunlara bakıyorum keşke onlara benzesem
Bu kısımla ilgili hiçbir bilgi yazmıyor. Kocasının kilosu ve ten rengini bile söyledi ancak kendisinin ne iş yaptığını asla söylemedi. Ne diğer konuda ne burda.Bu kadar ameliyatın parası nereden geliyor peki?
Dalga geçiyor çünkü attığı resimlerden belliBu kısımla ilgili hiçbir bilgi yazmıyor. Kocasının kilosu ve ten rengini bile söyledi ancak ne iş yaptığını asla söylemedi. Ne diğer konuda ne burda.
Ailenle aran kötü, kocan işsizmis, sen daha 22 yaşındasın, ne iş yapıyorsun da bu kadar ameliyata para buluyorsun, bir yandan da geçimini sağlıyorsun?
Trendyol online mağazam e kitap satışım ve işbirliği sağladığım sosyal medya hesabım var bu ameliyatlar ve işlemlere toplamda 300 bin falan harcadım diş tedavim zaten sadece 45k, yeni başladım aslında bu işlemleri 7 aylık süreçte yaptırdım. Belki de 1 2 seneye çok güzel olcam inşallahAilenle aran kötü, kocan işsizmis, sen daha 22 yaşındasın, ne iş yapıyorsun da bu kadar ameliyata para buluyorsun, bir yandan da geçimini sağlıyorsun?