- 3 Mayıs 2020
- 128
- -36
- 22
- Konu Sahibi Askolandinbekadin
çok seviyorum beHerşey şimdi anlaşıldı bence eşinizden kurtulmanız lazım. Sizi dibe çekmiş maalesef!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok seviyorum beHerşey şimdi anlaşıldı bence eşinizden kurtulmanız lazım. Sizi dibe çekmiş maalesef!
Çok içten yorumunuz teşekkür ederim babsettiğibiz şeyleri yaşıyorum. Düzeltmeye çalışıyorum ama daha güzel de olmaya çabalıyorum aynı anda belki 2 3 sene sonra hem çok güzel olcam hem de mental açıdan toparlarımÇok erken yaşta evlenmiş çalışıyor mu onu bilmiyorum ama boşluk hissinden sanırım kafası karışmış.
Büyük resme bakamıyor sorun bu. Güzellik algısı herkes için ve heryuzyil için çok değişken bir şey. Ama o elindeki telefondan gördüğü güzellik algısına uygun olmaya adapte olmaya çabalıyor.
Tek tip olan kadınlar gözüne güzel görünmeye başlamış ve bence sevgisiz bırakılmış. Esi ona iyi ve güzel hissettirmemis. Sonucunda kendisini yetersiz hissetmeye başlamış.
Benim burun estetiğim var yıllar yıllar önce bambaşka bir saglik sorunundan oraya evrildi süreç. Ama güzel oldu. Söylemesem hiç kimse anlamıyor çünkü doktora yapabileceğin en doğal olanı yap dedim. Yapay bir görüntü beni sinir ederdi. Şu an göz kapaklarım 32 yaşına girmemle birlikte biraz daha düşmeye başladı aynada görüyorum. Biraz daha beklesem olur diyorum. Ama bunlar ufak tefek şeyler. Hayatı daha kolay yaşamak adına. Gözlerim bozuldu mesela cizdirmem lazım.
Hiçbiri güzellik algısı için yapılan işler değil. Olabilirdi de ama herkesin tamamen ayni olması uzayli soyu gibi... çok kötü.
fiziğimi paylaştim şimdiFotoğraf atsanız gerçekten yerli mi yersiz mş düşünceleriniz görsek
Ondan başka kimseyi istemiyorum nasıl boşayayım köpek gibi aşığımYorumlarda gördüm evlenmeden önce böyle değildim demişsiniz. 22 yaşındasınız koşa koşa sizi aldatmaya meyilli , manüpilasyon yapan bir erkekle evlenmek yerne gezip tozup hayatınızı yasasaydınız keşke. O zaman hem özgüveniniz kaybolmazdı hem kendinizi sevmeye devam ederdiniz. Adamı boşayın terapiye devam edin özgüveninizi arttırın. Estetik işi degil sizinki.
Askim basenlerim geniş olsun istiyorum benim elma tip vücudum kum saati olsun istiyorum spor hiç yapmıyor değilim memelerim öncedende şekli böyleydi benim doğal şekil biçimi bu eski halini atıcam silikondan değil aslında şekli buKilo alıp tekrar ameliyat olmak mı? Bence diyet ve spor yap basenleri sıkılaştır, göğüsler zaten zamanla doğala yaklaşır yeni ameliyat olmuşsun. (burda top gibi duruyor) al sana fizik… ama sanmıyorum ki dinleyesin
Bence kendinize bir uğraş bulun. Odağında bedenin var.Çok içten yorumunuz teşekkür ederim babsettiğibiz şeyleri yaşıyorum. Düzeltmeye çalışıyorum ama daha güzel de olmaya çabalıyorum aynı anda belki 2 3 sene sonra hem çok güzel olcam hem de mental açıdan toparlarım
Hah ben de böyle vücutları sevmiyorum mesela. Çok alaturka, hele 22 yaşında genç kadın için fazla kart bir görüntü. Bak zevkler ve renkler tartışılmaz Doğum yapınca ne yapmayı planlıyorsun?Askim basenlerim geniş olsun istiyorum benim elma tip vücudum kum saati olsun istiyorum spor hiç yapmıyor değilim memelerim öncedende şekli böyleydi benim doğal şekil biçimi bu eski halini atıcam silikondan değil aslında şekli bu
kylie jennerın yaptırdığı o işlemlerin sayısına yaklasmadim iste belki diyorum ondan olmadı
Çocuk yapmayı düşünmüyorumHah ben de böyle vücutları sevmiyorum mesela. Çok alaturka, hele 22 yaşında genç kadın için fazla kart bir görüntü. Bak zevkler ve renkler tartışılmaz Doğum yapınca ne yapmayı planlıyorsun?
Etrafınızdaki kadınlara yürüyen adam sizi seviyor mu sizce??çok seviyorum be
Dün noldu biliyor musunuz renkli lens taktım gözlerime sürekli iltifat etti kendi gözlerime öyle iltifatlar duymak daha çok isterdimSorun kocanizda malesef, size kendinizi yetersiz hissettirmis bu yuzden nereye giderseniz gidin ne yaptirirsaniz yaptirin bu degersizlik hissi gecmez... kocadan kurtulun nasil guzelleseceginizi bi görun...
Galiba haklısınız genel yorumlar bu şekilde ama dün ilk kez kendimi biraz güzel hissettim videomu çektim alışveriş yaparken kabinde kendi kendime dans ettip dedim çok güzelim ama etkisi çok az sürüyorPsikolojik nedenden doktora górúndunmú. Yardim almalisin.
22 yasinda biri ne kadar cirkin olabilir allah askina. Genclik yeter bir kere gúzellige gerek yok
30 kez daha ameliyat olsan, bu hissettiklerin degismeyecek sanirim o yúzden doktora gòrun
İnstagram'ın dayatmış olduğu bir güzellik algısı oluştu ve küçücük kızlar bile patır patır estetik yaptırmaya başladı malesef.