Benim eşimde senin eşin gibi pısırık asla beni savunmaz, benim ağlamamı umursamaz, bana babası laf söylediğinde susar benim ezilmemi izler, ben kendimi savunmaya çalışsamda olmuyor başedemiyom artık kayınbabamla görümcemle bıktım valla, insan arkasında bir koca desteği arıyor o da yok. Devamlı anam babam ablam diyor, ya ben neyim ben de eşinim ama gözü beni görmüyor konu ailesi olunca.Gerçi herkese ezdiriyor beni komşuya bile, ama en çok ailesine ezdiriyor.Neymiş babasına birşey diyemezmiş, babası bana laf sokup ağlatıyor beni ama onu gören yok. Canım böyle pısırık erkekler ancak kendi annesi babası vefat edince hanımlarının değerini anlıyorlar, o da uzun yıllar sonra, ve o uzun yıllar acı çekerek geçmiş oluyor biz hanımlar için, ömrümüz zehir oluyor. Düşünsene 20 sene sonra kocan senin değerini anlasa nolcak bir kıymeti kalmıcak yılların eşinin ailesi yüzünden ağlamakla geçmiş olcak. Herşey için çok geç olcak, zamanında savunması lazım erkeklerin, kendi anası babası öldükten sonra sana karım demiş boş artık