Kendimi disiplin etme günlüğüm.

Eskiden benim Türkçem çok iyiydi ama şu an bende yapamıyorum. Düzeldi mi biraz Türkçe netleriniz
Eskiden benimde iyiydi.Şimdi niraz düzeldi. Soru çözümü yapıyorum. Konu çalışmaya devam. Siz hangi bölümden hazırlık yapıyorsunuz sınava?Alandan mı gireceksiniz?

Uzun zamandır buraya yazmadım. Çalışmalara devam ediyorum. Coğrafya, Tarih tekrarlardayım. Matematik konu çalııyorum. Vatandaşlığa yeni başladım. Soru bankalarından sorular çözüyorum.

Sık sık yazmasam da çalışmalara devam ediyorum.
Türkçe, konu tekrarına başladım.
Coğrafya, tekrarlar bitmek üzere. (Son ünitedeyim.)
✍Tarih, ünite çalışmaya ve soru çözmeye devam.
✍Matematik, video dersleri soru çözümü devam.
✍Vatandaşlık, Tam anlamı ile başlayamadım. (Türkçe tekrarları hafiflesin başlayacağım.)
İnşaALLAH(c.c) tabi ki
Durmak yok yola devam

Merhaba günlüğüm,
Son ders durumlarını yazayım.
TARİH, Osmanlı Dağılma dönemindeyim.
TÜRKÇE, Tekrar yapıyorum. Eksiğim çok.
MATEMATİK, video İzleyip, soru çözüyorum.
COĞRAFYA, eksik olduğum, unuttuğum yerleri harita üzerinden tekrar ediyorum.
VATANDAŞLIK, Konu çalışmaya devam ediyorum.
Şimdi kızım sabah uykusunda ben gece tarih çalışmıştım. Şimdi matematik ve vatandaşlık çalışavağım.

Matematik, konu ve soru çözümü devam ediyorum.
Türkçe, konu ve soru çözümüne devam ediyorum.
Coğrafya, harita üzerinde konu tekrarı devam ediyor.
Tarih, 'inkılap tarihi' ne yeni geçtim. Osmanlı Tarihi soru çözümüne devam ediyorum.
Vatandaşlık, konu çalışıyorum. Soru çözümlerine başlayamadım.

TARİH, İnkılap Tarihi çalışmaya ve Osmanlı Devleti soru çözümüne devam ediyorum.
TÜRKÇE, Eylem konusunu tekrar ediyorum.
VATANDAŞLIK, Konu çalışıyorum.
MATEMATİK, 'Bölme ve bölünebilme' konusuna başlayacağım.
COĞRAFYA, 'Maden, Tarım, Göller' tekrar yapıyorum.

Uzun zamandan sonra yazıyorum.
Çalışmalara devam ediyorum.
MATEMATİK, konu ve soru çözümü devam ediyorum.
TARİH, 'Soğuk savaş dönemi' konısındayım.
COĞRAFYA, deneme çözümü yapacağım.
VATANDAŞLIK, Konu çalışmaları yarısındayım.
TÜRKÇE, konu çalışıyorum.

Geçen sene kaç aldınız?

Dersolsun sınava çalışmaya erken başlamışsınız. Anladığım kadarıylada tekrar yapıyorsunuz. Naçizane fikrim konu tekrarı yapmak yerine bol bol çözümlü sorular çözseniz yanlış soruların doğru cevapları akılda kalıyor. Mesela tarihi bitirmiştim hatırlamadığım çok yer var. 2 günde 1 yüz tane soru çözüyorum tarihte. Böylece tüm konuların üstünden aynı anda geçiyorum. Tekrar yapmaya başlasam yeteri kadar soru çözemem ayrıca yine unutmaya başlarım diye düşündüm hep. İlk 100 er soru çözüşlerimde çok fazla yanlışlarım çıktı ama fazla soru çözme sayesinde yanlışların çözümünü okurken aynı zamanda tekrar yapmış oldum. Bide soru bankalarında ilk defa gördüğüm soru tarzları, yeni bilgilerinde epeyce olduğunu fark edince doğru şekilde ilerliyorum hissiyatına kapıldım . Tavsiye ederim.

Soruda çözüyorum canım. Ama tekrar yaparak daha iyi anlıyorum.

Evett sınava 20 gün kaldı. Konular bitti. Tekrarlar ve denemeler ile devam ediyorum. Ve nasipse sınavdan sonra taşınıyoruz. Ev topluyorum. Kızımla hazırlanabildiğim kadar hazırlandım. Tevekkül ediyorum. Taktir ALLAH'ımın...

merhaba
Denemelerde netleriniz ne durumda?
Hedeflediğiniz puan nedir?
Benim de üç yaşında bir oğlum var. Mayısta başladim çalışmaya. 90 net yapabiliyorum anca ve 90+ puan hedefim var.
Ama son bir ayda, rakiplerim hunharca deneme çözerken ben dolaba kışlık bamya atıyordum dün

Merhaba benimde denemeler de 85 üstü oluyor. Benim kızımda 3 yaşında
Evli olmanın cilveleri diyelim bu duruma

Evettt canım günlükçüğüm,
Yarın inşaALLAH büyük gün. Dersler, soru bankaları, denemeler ve tekrarlar bitti. Kendine güven. Sıra tevekkül etmekte... Minik kızım için hayırlısı ne ise o olsun inşaALLAH...

Türkçe beni çok zorladı. Buna çok üzgünüm. Diğer dersler iyiydi şükür.
İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını almayı nasip eder..Tesadüfen gördüm bu konunuzu ve çok hoşuma gitti.. Bende özelde çalışıyorum Allah nasip ederse 2021 kpss ye çalışmaya karar verdim.. Bebeğim olacak işten ayrılacağım kpss çalışmak istiyorum ama bebekle nasıl olacak diye kara kara düşünürken size denk geldim.. Sizin de küçük kızınız varmış maaşallah çok da güzel çalışmışsınız.. İsteyince demek ki oluyor ama bebekle sanki daha zor olacak gibi bilemiyorum.. Yaşayıp göreceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…