- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
Eskiden benim Türkçem çok iyiydi ama şu an bende yapamıyorum. Düzeldi mi biraz Türkçe netlerinizTürkçe'ye ağırlık veriyorum. Eksiğim çok.
Eskiden benimde iyiydi.Şimdi niraz düzeldi. Soru çözümü yapıyorum. Konu çalışmaya devam. Siz hangi bölümden hazırlık yapıyorsunuz sınava?Alandan mı gireceksiniz?Eskiden benim Türkçem çok iyiydi ama şu an bende yapamıyorum. Düzeldi mi biraz Türkçe netleriniz
Uzun zamandan sonra yazıyorum.
Çalışmalara devam ediyorum.
MATEMATİK, konu ve soru çözümü devam ediyorum.
TARİH, 'Soğuk savaş dönemi' konısındayım.
COĞRAFYA, deneme çözümü yapacağım.
VATANDAŞLIK, Konu çalışmaları yarısındayım.
TÜRKÇE, konu çalışıyorum.
Geçen sene girmedim.Geçen sene kaç aldınız?
Soruda çözüyorum canım. Ama tekrar yaparak daha iyi anlıyorum.Dersolsun sınava çalışmaya erken başlamışsınız. Anladığım kadarıylada tekrar yapıyorsunuz. Naçizane fikrim konu tekrarı yapmak yerine bol bol çözümlü sorular çözseniz yanlış soruların doğru cevapları akılda kalıyor. Mesela tarihi bitirmiştim hatırlamadığım çok yer var. 2 günde 1 yüz tane soru çözüyorum tarihte. Böylece tüm konuların üstünden aynı anda geçiyorum. Tekrar yapmaya başlasam yeteri kadar soru çözemem ayrıca yine unutmaya başlarım diye düşündüm hep. İlk 100 er soru çözüşlerimde çok fazla yanlışlarım çıktı ama fazla soru çözme sayesinde yanlışların çözümünü okurken aynı zamanda tekrar yapmış oldum. Bide soru bankalarında ilk defa gördüğüm soru tarzları, yeni bilgilerinde epeyce olduğunu fark edince doğru şekilde ilerliyorum hissiyatına kapıldım . Tavsiye ederim.
merhabaEvett sınava 20 gün kaldı. Konular bitti. Tekrarlar ve denemeler ile devam ediyorum. Ve nasipse sınavdan sonra taşınıyoruz. Ev topluyorum. Kızımla hazırlanabildiğim kadar hazırlandım. Tevekkül ediyorum. Taktir ALLAH'ımın...
Merhaba benimde denemeler de 85 üstü oluyor. Benim kızımda 3 yaşındamerhaba
Denemelerde netleriniz ne durumda?
Hedeflediğiniz puan nedir?
Benim de üç yaşında bir oğlum var. Mayısta başladim çalışmaya. 90 net yapabiliyorum anca ve 90+ puan hedefim var.
Ama son bir ayda, rakiplerim hunharca deneme çözerken ben dolaba kışlık bamya atıyordum dün
Türkçe beni çok zorladı. Buna çok üzgünüm. Diğer dersler iyiydi şükür.Nasıl geçti, sınavınız?
Türkçe benide cidden çok zorladı. 14 soruyu 27 dakikada çözdüm panik yaptım. Bütün konsantrasyonum bozuldu. O yüzden sizin adınıza sevindim diğer dersler için. Güzel bir sonuç alırsınız.Türkçe beni çok zorladı. Buna çok üzgünüm. Diğer dersler iyiydi şükür.
İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını almayı nasip eder..Tesadüfen gördüm bu konunuzu ve çok hoşuma gitti.. Bende özelde çalışıyorum Allah nasip ederse 2021 kpss ye çalışmaya karar verdim.. Bebeğim olacak işten ayrılacağım kpss çalışmak istiyorum ama bebekle nasıl olacak diye kara kara düşünürken size denk geldim.. Sizin de küçük kızınız varmış maaşallah çok da güzel çalışmışsınız.. İsteyince demek ki oluyor ama bebekle sanki daha zor olacak gibi bilemiyorum.. Yaşayıp göreceğim artıkTürkçe beni çok zorladı. Buna çok üzgünüm. Diğer dersler iyiydi şükür.