Kendimi disiplin etme günlüğüm.

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.309
2.937
Evliyim. Çok şükür bir tane açelya'm var. Kızımın uykusu düzensiz. Eşimin iş saatleri değişken. Bu durumda elimden geldiğince düzenli çalışmak istiyorum. Zaten çoktan başladım. Coğrafya az kaldı bitecek. Gün içerisinde karışık test çözüyorum. Hedefim 2020 Lisans Kpss. Motive olmak istiyorum. Her fırsatta buraya yazacağım.

Kitaplarımı daha alamadım. Maddi durumdan dolayı.
Coğrafya tekrar yapıyorum. Türkçe'den sorular çözüyorum. Alana kadar elimdeki kaynaklar ile devam edeceğim.

Kızım gece geç yatıp sabah 6'da kalktı. Çok uykusuzum. Kızım oynarken Türkçe çıkmış soruları çözdüm. Eskiden daha güzelmiş sorular. Hepsini hatasız çözdüm. Bu bile motive oldu.

Matematiktiğe başladım. Temel kavramlar 1 bitti. Ünite sonundaki testler çözüldü. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım.
Mehmet Rauf'un 'Eylül' isimli romanını okuyorum.
Geçen hafta tatile gidip geldik. Elime kitap alamadım. Kızımın peşimde koşmaktan
Kaldığım yerden devam.

Matematik Temel Kavramlar 2 bitti. Soru çözümü kaldı. Onu da kızım uyuyunca veya gece yapmayı düşünüyorum. Uyanıkken yaptırmaz Coğrafya tekrarına devam edeceğim.

Matematik '' ardışık sayılar'' konusundayım.
Yeni bir kitaba başladım. Onu okuyorum. Coğrafya tekrar devam ediyorum.

Matematik ardışık sayılar konusu bitti. Sorular çözüldü. Coğrafya akarsular, toprak ve bitki çeşitleri konusu bitti.

Türkçe dersine bu sabah itibariyle başladım. Not çıkararak çalışıyorum. 10 gün şehir dışındaydım çalışamadım. Eve gelince 2 gün ev temizliği ile geçti. Bu sabah devam ediyorum İnşaALLAH(c.c)...

Türkçe dil bilgisi konusuna video derslerden not alarak devam ediyorum coğrafya tekrar devam...
Bugün kış için konserve menemen yapacağım. Yoğun ders çalışmam gereken zamanlar da bir öğün yemeğim olsun.

Türkçe dil bilgisi video dersleri not tutarak devam ediyorum. Coğrafya Nüfus ve yerleşme konusu bitti.
Bugün biber turşusu yaptım. Şimdi kızımı uyutuyorum. Coğrafya soru çözümü yapacağım.

Uzun bir aradan sonra geldim. Çok zor günler yaşıyorum. Dün tekrar başladım.yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…