Ben de matematiği yetiştiremedim. Tarih, vatandaşlık, coprafya iyiydi. Türkçe'den hiçbir soruda emin değilim. Sonucu pek iyi beklemiyorum. (Türkçe ve matematikten dolayı)Türkçe benide cidden çok zorladı. 14 soruyu 27 dakikada çözdüm panik yaptım. Bütün konsantrasyonum bozuldu. O yüzden sizin adınıza sevindim diğer dersler için. Güzel bir sonuç alırsınız.
Amin çok teşekkür ederim. Evet çok düzenli çalışamıyorsunuz bebek olunca. Ama az uyuyordum. Sonuçlara göre ben de tekrar çalışmaya başlıyacağım. Nasipse 2022 bu sefer alan ve gkgy.İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını almayı nasip eder..Tesadüfen gördüm bu konunuzu ve çok hoşuma gitti.. Bende özelde çalışıyorum Allah nasip ederse 2021 kpss ye çalışmaya karar verdim.. Bebeğim olacak işten ayrılacağım kpss çalışmak istiyorum ama bebekle nasıl olacak diye kara kara düşünürken size denk geldim.. Sizin de küçük kızınız varmış maaşallah çok da güzel çalışmışsınız.. İsteyince demek ki oluyor ama bebekle sanki daha zor olacak gibi bilemiyorum.. Yaşayıp göreceğim artık
Sonuçlar daha belli olmadı ümidinizi kesmeyin herkes diyor ki çok kötü geçti..Yani herkesin sınavı kötü geçmiş duyduklarım hep öyle dedi belki puanınız iyi gelebilir : ) Hem alan çalışacaksanız neden 2022 kpss düşünüyorsunuz ki? Ben de alandan gireceğim 2021 kpss de inşallahAmin çok teşekkür ederim. Evet çok düzenli çalışamıyorsunuz bebek olunca. Ama az uyuyordum. Sonuçlara göre ben de tekrar çalışmaya başlıyacağım. Nasipse 2022 bu sefer alan ve gkgy.
Bilmem ümitsizim. Alandan hiç birikimim yok o yüzden 2022 dedim.Sonuçlar daha belli olmadı ümidinizi kesmeyin herkes diyor ki çok kötü geçti..Yani herkesin sınavı kötü geçmiş duyduklarım hep öyle dedi belki puanınız iyi gelebilir : ) Hem alan çalışacaksanız neden 2022 kpss düşünüyorsunuz ki? Ben de alandan gireceğim 2021 kpss de inşallah
Kpss konularını zaten büyük ölçüde hallettiniz.. Alan çalışmaya erkenden başlarsanız bence olabilir.. Eğitimciyseniz hele benim gibi eğitim bilimleri falan hemen başlamak gerekiyorBilmem ümitsizim. Alandan hiç birikimim yok o yüzden 2022 dedim.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende kursa yazılmak istiyorum fakat pandemiden dolayı korkuyorum. Yasak olursa kurs olmaz parama yazık olur diye kararsız kalıyorum.Ben de matematiği yetiştiremedim. Tarih, vatandaşlık, coprafya iyiydi. Türkçe'den hiçbir soruda emin değilim. Sonucu pek iyi beklemiyorum. (Türkçe ve matematikten dolayı)
Ya bence de şu süreçte kursa yazılmayın..youtube de çok güzel kpss ders videoları var eğer kendi kendinize bir düzen oturmakta problem yaşamazsanız bi deneyin derim ben çok beğendim.. Bütün dersler için var..Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende kursa yazılmak istiyorum fakat pandemiden dolayı korkuyorum. Yasak olursa kurs olmaz parama yazık olur diye kararsız kalıyorum.
Evde tek yaşasam düzen oturtabilirim fakat şuan anneannemle yaşadığımız için ev hiç sessiz kalmıyor. Bu da konsantrasyonumu sağlıycak bir ortam oluşturmama engel oluyor.Ya bence de şu süreçte kursa yazılmayın..youtube de çok güzel kpss ders videoları var eğer kendi kendinize bir düzen oturmakta problem yaşamazsanız bi deneyin derim ben çok beğendim.. Bütün dersler için var..
Hmmm evet zor olabilir sizin için o zmaan.. Kendinize ait bir Oda rahatsız edilmediğiniz bir ortam olması gerekli.. Kurs sizin için daha mantıklı olabilir düzene sokar sizi..Evde tek yaşasam düzen oturtabilirim fakat şuan anneannemle yaşadığımız için ev hiç sessiz kalmıyor. Bu da konsantrasyonumu sağlıycak bir ortam oluşturmama engel oluyor.
Siz nasıl bir plan izliyordunuz?Hmmm evet zor olabilir sizin için o zmaan.. Kendinize ait bir Oda rahatsız edilmediğiniz bir ortam olması gerekli.. Kurs sizin için daha mantıklı olabilir düzene sokar sizi..
Ben yeni başlayacağım bu sene.. Aynı dershaneye gidiyor gibi ders saatleri oluşturacağım kendime.. Aynen dershanedeki gibi ders videolarını açıp notumu tutup dersleri internetten dinleyeceğim.. Çok güzel anlatıyor hocalar.. Şuan hamileyim bebeğim doğana kadar bu şekilde devam etmeyi planlıyorum fakat o doğduktan sonra fırsat buldukça ders videolarına devam edip konuları bitirmeyi planlıyorum.. Benim için daha zor olacak ama bir yerden başlamak gerekiyor özelde çalışıyorum hamilelik dolayısıyla ayrılacağım yakın bir zamanda işten.. Özel tabi ki devletin imkanlarını vermiyor bize.. Zor ama yapmaya çalışacağım.. 3 çocuklu üniversite okuyup ardından atanan tanıdığım var.. İşten de ayrılmışken çalışmayı deneyeceğim.. Eşim çok destek oluyor elinden geldiğince yardımcı olacağını söylüyor ama zaman ne gösterir bilemeyiz...Siz nasıl bir plan izliyordunuz?
Bilemiyorum. Belki de dediğiniz gibi yaparım.Kpss konularını zaten büyük ölçüde hallettiniz.. Alan çalışmaya erkenden başlarsanız bence olabilir.. Eğitimciyseniz hele benim gibi eğitim bilimleri falan hemen başlamak gerekiyorAllah yardımcımız olsun ne diyeyim.. İnşallah sizin için gerek kalmaz da atanırsınız bu sene
Amin canım. Kurs seni disipline edecekse yazıl. Ben kursa hiç adapte olamıyorum. Evden daha rahat çalıştım.Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende kursa yazılmak istiyorum fakat pandemiden dolayı korkuyorum. Yasak olursa kurs olmaz parama yazık olur diye kararsız kalıyorum.
Bebiş doğmadan çoğu konuyu bitirmeye çalışın bence. Yeni doğan biraz zor oluyor. Sonrası test çözmeye ağırlık verin. Ben kızımdan dolayı vatandaşlık ders tekrarını yapamadım. Tek bir soru bile çözemedim. Soru bankasının açıklamalarını okuyarak tekrar yaptım. Çocukla zor ama olmayacak iş değil. Ben yalnızım. Ama isyeyince oluyor. Bu sene birlikte çalışırız. Ben bırakmadım. Sınavdan çıktım diye kendimi salmadım. Soru çözmeye devam ediyorum. Bir yandan ev koliliyorum. Taşınıyoruz. Çok iş vat çok.Ben yeni başlayacağım bu sene.. Aynı dershaneye gidiyor gibi ders saatleri oluşturacağım kendime.. Aynen dershanedeki gibi ders videolarını açıp notumu tutup dersleri internetten dinleyeceğim.. Çok güzel anlatıyor hocalar.. Şuan hamileyim bebeğim doğana kadar bu şekilde devam etmeyi planlıyorum fakat o doğduktan sonra fırsat buldukça ders videolarına devam edip konuları bitirmeyi planlıyorum.. Benim için daha zor olacak ama bir yerden başlamak gerekiyor özelde çalışıyorum hamilelik dolayısıyla ayrılacağım yakın bir zamanda işten.. Özel tabi ki devletin imkanlarını vermiyor bize.. Zor ama yapmaya çalışacağım.. 3 çocuklu üniversite okuyup ardından atanan tanıdığım var.. İşten de ayrılmışken çalışmayı deneyeceğim.. Eşim çok destek oluyor elinden geldiğince yardımcı olacağını söylüyor ama zaman ne gösterir bilemeyiz...
Gerçekten sizi tebrik ediyorum işte bu azim bana da lazım..Bebiş doğmadan çoğu konuyu bitirmeye çalışın bence. Yeni doğan biraz zor oluyor. Sonrası test çözmeye ağırlık verin. Ben kızımdan dolayı vatandaşlık ders tekrarını yapamadım. Tek bir soru bile çözemedim. Soru bankasının açıklamalarını okuyarak tekrar yaptım. Çocukla zor ama olmayacak iş değil. Ben yalnızım. Ama isyeyince oluyor. Bu sene birlikte çalışırız. Ben bırakmadım. Sınavdan çıktım diye kendimi salmadım. Soru çözmeye devam ediyorum. Bir yandan ev koliliyorum. Taşınıyoruz. Çok iş vat çok.
Biter inşallah. Ama ne kadar çalışırsanız kar. Boş bırakmayın. Stres yapmayın. Benim malesef evliliğimde de huzur yok. Bir şeye sarılmak zorundayım. Sizin azim dediğiniz şey benim geleceğe inancımı kaybetmememi sağlıyor. Kızım için çabalıyorum. İnşaALLAH yeni evim hayır getirir.Gerçekten sizi tebrik ediyorum işte bu azim bana da lazım..Bebekle gerçekten zor olacak ama sizinde dediğiniz gibi olmayacak iş değil.. Allah yardımcımız olsun bebek gelmeden konular biter mi acaba bilemiyorum ama şubatın başında Allah nasip ederse bekliyoruz.. Bir de ben ders çalışmayalı çok oldu yani sıfırım aslında şuan.. İnşallah kolay ilerler..
Harika düşünüyorsunuz.. Biz kadınlar gerçekten kendi paramızı kendimiz kazanmalıyız eşlerimiz çok iyi olsun ya da kötü eşler olsun bu değişmez bence..İnşallah yeni eviniz size daha iyi gelir.. Şu süreçte birşeyler sıkıntı yapıp zamanı boşa geçirmeyelim bence de kızınız için en iyisini düşünüyorsunuz.. Birlikte çalışalım irtibatımızı koparmayalım Allah yardımcımız olsun.. Ayrıca güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...Biter inşallah. Ama ne kadar çalışırsanız kar. Boş bırakmayın. Stres yapmayın. Benim malesef evliliğimde de huzur yok. Bir şeye sarılmak zorundayım. Sizin azim dediğiniz şey benim geleceğe inancımı kaybetmememi sağlıyor. Kızım için çabalıyorum. İnşaALLAH yeni evim hayır getirir.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH... Beraber çalışalım. Ben bırakmayı, arayı açmayı düşünmüyorum. Eve geçip düzenimi kurunca alan çalışmaya başlamak istiyorum. Bu sınavdan şansım varsa iş sahibi olursam o bile aylar alacak. Zaman kaybı iyi değil benim için.
Aminn çok teşekkür ederim.Harika düşünüyorsunuz.. Biz kadınlar gerçekten kendi paramızı kendimiz kazanmalıyız eşlerimiz çok iyi olsun ya da kötü eşler olsun bu değişmez bence..İnşallah yeni eviniz size daha iyi gelir.. Şu süreçte birşeyler sıkıntı yapıp zamanı boşa geçirmeyelim bence de kızınız için en iyisini düşünüyorsunuz.. Birlikte çalışalım irtibatımızı koparmayalım Allah yardımcımız olsun.. Ayrıca güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Bende önce alandan başlayayım diyorum daha sonra alanla beraber iki ders daha ekleyerek devam edeyim.. Dersler bittikçe alanın yanına diğer derslerden koyup devam edeyim öyle diyorum...böyle düşününce bile o kadar çok ders var ki bilemiyorum ne yapacağımAminn çok teşekkür ederim.
Ben iktisat fakültesi kamu mezunuyum..Bende önce alandan başlayayım diyorum daha sonra alanla beraber iki ders daha ekleyerek devam edeyim.. Dersler bittikçe alanın yanına diğer derslerden koyup devam edeyim öyle diyorum...böyle düşününce bile o kadar çok ders var ki bilemiyorum ne yapacağımben öğretmenim 6 tane eğitim dersim var alan var onun haricinde genel yetenek genel kültür ... Ama az da bi zaman yok yaaa inşallah olur.. Sizde arayı soğumadan devam edin.. Bilgileriniz taze kalsın en azından.. Bitirdiğini derslerle alakalı test çözerken alan çalışmaya başlarsınız.. Sanırım sizin sadece alan var ayriyetten çalışmanız gereken ama alan da hepsine bedel zaten