- 14 Mayıs 2012
- 3.309
- 2.937
Teşekkür ederim. Çok zor bir süreçteyim. Annem güzel annem vefat etti. Toparlanmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimYolunuz açık olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Çok zor bir süreçteyim. Annem güzel annem vefat etti. Toparlanmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimYolunuz açık olsun
Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun.Teşekkür ederim. Çok zor bir süreçteyim. Annem güzel annem vefat etti. Toparlanmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim
ALLAH(c.c) razı olsun. Aminnn cümlesiyle inşaALLAH(c.c)... Teşekkür ederimBaşınız sağolsun. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun.
Tabi ki. Hoş geldinMerhaba bende katılabilir miyim aranıza
Sadece Türkçe mı çalışıyorsunuzEylemde Küpler konusunu çalıştım bugün.
Hayır Coğrafya , matematik, Türkçe. Diğer derslere başlayamadım.Sadece Türkçe mı çalışıyorsunuz
Anladim. Sadece Türkçe paylasmissiniz da acaba ders ders mi bitirmeyi düşünüyorsunuz diye merak ettim :)Hayır Coğrafya , matematik, Türkçe. Diğer derslere başlayamadım.
Türkçe'ye ağırlık veriyorum. Eksiğim çok.Anladim. Sadece Türkçe paylasmissiniz da acaba ders ders mi bitirmeyi düşünüyorsunuz diye merak ettim :)