Kendimi çok yalnız hissediyorum,kimsem yok.

cilek31

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
1.753
1.668
Merhabalar arkadaşlar,uzun zamandır yazmak istiyordum ama bir türlü yazamadim. Benim sorunum soyleki şu hayatta kimsem yok.gercek anlamda dertelesebilecegim bı yoldasim yok. Evliyim ama eşim bütün gün işte çok yoğun çalışıyor haftasonu bile.bende yoğun çalışan biriyim fakat haftasonu en azından evdeyim ,iki çocuğum var .evin bütün sorumluluğu bende maddi manevi, eşimin işi çok yoğun ama maddi bı tatmin yok.yillar geçti yukselirim umuydu bekliyor ama hep dışardan adam geliyor tepesine.simdide kaç yılım geçti kıdem tazminatı var diye çıkmak istemiyor. Çocuklarla vakit bile geçirmiyor,benle zaten evlendik evlenli doğru düzgün bir hayatımız yok ,sadece senede 1*2 hafta yaz tatilleri birlikteyiz nerdeyse.

Ben şimdi doğum yaptığım için evdeyim bütün gün çocuklarla bir yere gidemiyoruz,araba kullanamıyorum,iki kucuk çocukla otobüs taksi vs imkansız diye çıkamıyorum. Bir arkadaşım bile yok gerçek anlamda,herkez samimiyetsiz çıkar peşinde olan insanlar , işten ayrılınca bile beni her gün her hafta arayanlar aramaz oldu,hepsi işi düştüğü için arıyorlarmis demekki. Bi abim var oda kadının ağzına bakıyor, kendide umursamaz zaten ayda yılda bir telefonla konuşursak o kadar.oda samimiyetsiz bir şekilde nasılsın iyimisin o kadar.Yani o kadar bunaldım ki bir kimsem yok şu hayatta ölüp gitsem yavrularima kim bakar diye düşünüyorum.herkez mi çıkar peşinde olur ya ,ki en ufak bir çıkar yani hani böyle denilince akla para pul gelmesin hemen ,herkez her anlamda sadece kendi çıkarını düşünüyor. 20 yıllık arkadaşım dostum dediğim doğum yaptım hayırlı olsuna gelmedi bile binbir bahanelerle yok gelmiş evde bulamamış yok şöyle yok böyle ki yalan yani.insan birine habersiz gidermi Heleki küçük çocuğu olan birine.

Yani sayacak siralayacak o kadar çok şeyim var ki sayfalarca olur diye yazamıyorum.artik nerdeyse psikologa gitmeye karar veriyorum ,gitcem herhalde.

Aileniz? Anne baba

Ailem yaşlı çok ,onlarda hastalık vs var kendi dertelerinde benle ilgilenecek durumları yok.kv şehir dışında uzakta oturuyor oda yaşlı zaten burdada olsa bir şey farketmezdi

Araba kullanmayı öğren. Arabanız varmış bak. Atla arabaya bir o park senin bir bu avm benim gezersin. Pespese çocuk yapıp hiç kendine yatırım yapmazsan yalnız kalırsın tabiki.
İkinci çocuk büyüyünce kreşe ver ve çalış.
Ev hanımlıgi bunalım bir hayat özellikle kafa dengi komşu falan yoksa
Ha komşu olsa ney onlar da genelde fitne dedikodu
Kendine mutlu olmayı öğrenmelisin

Tamam yalnızlık çok zor da herkesin kendine göre işi var.

Biz anne olduk diye insanlar bizim yalnızlığımızı paylaşmak zorunda değiller. Destek olsalar çok iyi olur ama herkes o kadar yoğun ve meşgul ki hiç kimsenin bizi düşündüğünü sanmıyorum.

Ben bana destek olsunlar diye demiyorum ki bahsettiğim gibi Hiç konuşacak dertleşecek hiçbir kimsem bile yok diyorum. 20 yıllık bir arkadaşım dostum hayırlı olsuna bile gelmedi diyorum hani bunu beklemek bile suç mu? Buda mi bir çıkar olmuş acaba bendemi cikarimin peşindeyim.

Allah'a şükür kimseye muhtaç değilim inşallah da olmam ha dünya bu belli olmaz Ama eminim ki bir gün bir şey olsa bir muhtaç olsam zaten şu anda kimse yok o zaman hiç hic kimse olmaz

P pratik123 neye istinaden beğenmedim yorumu koymusunuz anlamıyorum.buraya bir derdimi paylasmisim içimi dokmusum daha doğrusu neyini beğenmediniz. Beğeneceğiniz bir dert iç dökme belirtinde onu yazalım!!
Dürüstçe söylemek gerekirse bu hayat tarzını kendiniz seçip bir de bundan mutlu olmamış olmanızı beğenmedim.
Araba kullanmayı öğrenip atlayıp bir yerlere gidebilseniz biraz daha içiniz ferahlayacaktır

Artık herkes öyle çok takma. Kimseye ihtiyacın yok bu hayatta.

Bu hayat tarzını derken neyi anlamadım evlenip çocuk doğurmam mı bir sorun. Çocuğuma ilk 1-2 sene bakmak için işten ayrılmam mı sorun. Evet 2 çocuğu yaptım arada 10 yaş fark var ve niye yaptım sırf kardeş olsun bir yoldaş olsun diye. Bu hayatta benim gibi yalnız kalmasın diye.

İşte insanlar yaşadıkça görüyor maalesef herkesin çıkar peşinde olduğunu yaşayınca anlıyorsunuz ben de bilmiyordum böyle olduğunu malesef

Suç demedim,çıkarcı demedim.

Nereden geldi aklına bunlar arkadaşım?

Herkesin kendi işi var. İnsanın kendi anası babası bile derdini dinlemiyor,arkadaş mı bizi umursayacak?

Bence eşinle iyi geçinmek en doğrusu. Dışarıda olandan fayda yok.

Doğru diyorsunuz haklısınız da işte insana koyuyor ya hiç mi bir kimsem yok diyorsunuz. Biraz da doğrucu Davut olduğum için pek sevinlmem insanları yalakalık iki yüzük yapsam çevremde belki bir sürü insan olurdu
Artık herkes öyle çok takma. Kimseye ihtiyacın yok bu hayatta.

Kusura bakmayın dediğim gibi belki de çok alınganım artık iyice hep kafamda bunlar dönüp dolanıyor her şeyi ben yanlış anlıyor olabilirim. Hani bahsettiğim en ufak bir şey dediğim gibi bir hayırlı olsuna gelmek bile artık büyük bir lütuf olmuş demek ki ben büyütüyorum. Kusuruma bakmayın

Yapmaya çalışsan bile iğreti durur insan fıtratını aşamaz ve sizin gibi doğrucu Davut insanlar pek sevilmez. Ben de yalakalik yapamam ama en azından susmayı bilirim doğrucu Davut olmadığım için yalnız değilim yalaka olmadığım için de çok çevreye sahip değilim benim de bir iki arkadaşım var sadece bu da yetiyor
Yalakalik değil ama en azından toplumda susabilmeli bilin elbise yakışmasa bile sen beğendiysen aldıysan güzeldir vb gibi durumu idare etmeyi bilin
Ya da hiç yapamıyorsanız kendi kendinize mutlu olmayı öğreneceksiniz ki zaten en güzeli de bu

Doğru diyorsunuz haklısınız insanın kardeşi önemli değil bu hayatta ,o eş bir gün olur bir gün olmaz Ama bunu da unutmayın. Ben yine diyorum kimseden hiçbir maddi destek bir şey beklemiyorum, ama bir abi ben çalışmıyorum etmiyorum hani ne zaman izinliyim ne zaman işe başlayacağım ya da ne yapıyorsun Bir sıkıntın var mı diye bile sormuyorsa zaten o abi olmasın.

Evet kesinlikle haklısınız çenemi tutmayı bilmiyorum Çok haklısınız

Estağfurullah arkadaşım.

Ben de çok yalnızım ama çok mutluyum. Karışan eden yok,eleştiren yok.

Kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum Allah’ıma çok şükür.

Arkadaşlar zaten ya çalışıyor ya da kendilerine ait programları vardır; ne zaman gelsin ki insanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…