- Konu Sahibi kardelen_32
-
kızlar ben doğum yapalı 1 ay oldu.ama içim çok daralmaya başladı...ben evde oturmaya alışkın değilim.2 gn evde dursam psikolojim bozulurdu benim şimdi 1 aydır evden çıkamıyorum....zaten anksiyete bozukluğum da vardı.ilaçlarımı kullanamıyorum emzziriyrum çünkü..bu zamana kadar ara ara ağlama krizleri yaşadım şimdi tekrar hastalığım geliyor diye çok korkuyorum.....5 nisanda işe başlamam gerekiyor.öğretmenim.okulum çok uzak.bir taraftan başlamak istiyorum çünkü evde kafayı yicem.ama diğer taraftan da bebeğim çok küçük daha......napacağımı şaşaırdım.......
rapor alabilirim evet ama evde oturunca psikolojim iyice bozulacak diye de korkuyorum....okula gtisem de çok yorulacağım biliyorum....aynı durumda olan yok sanırım ?
kızlar ben doğum yapalı 1 ay oldu.ama içim çok daralmaya başladı...ben evde oturmaya alışkın değilim.2 gn evde dursam psikolojim bozulurdu benim şimdi 1 aydır evden çıkamıyorum....zaten anksiyete bozukluğum da vardı.ilaçlarımı kullanamıyorum emzziriyrum çünkü..bu zamana kadar ara ara ağlama krizleri yaşadım şimdi tekrar hastalığım geliyor diye çok korkuyorum.....5 nisanda işe başlamam gerekiyor.öğretmenim.okulum çok uzak.bir taraftan başlamak istiyorum çünkü evde kafayı yicem.ama diğer taraftan da bebeğim çok küçük daha......napacağımı şaşaırdım.......
innuk ben de bazen istifa düşünüyorum çocuklarla uğraşmaktan akşama kadar, kendi çocuğma ne kadar sabrım kalacak bilemiyorum
kafam karışık eşim destek çıksa hiç düşünmem 10 yıllık emeği. şimdiden kederleniyorum eylülde nasıl başlayacağım işe diye.
ben de nefret ediyorum işten cnm... büyüyünce daha zor bence bırakmak:) oyuncu olacak tam, nasıl ayrılıp da gideceğim? ben de günde kaç çeşit çocukla genç arasında kalmış insanla velileriyle müdürle uğraşıyorum gına geliyor bazen ekstra işler de biniyor üzerimize yapılan saçmalıklar öğrencilerin yaramazlık ve ukalalıkları da cabası.... bir de en kötüsü ne biliyor musun keşke düyorum bazen düz memur olsammm eve iş getirmezdim o zaman... eve de getiriyoruz iş, günlük plan hazırlama yazılı hazırlama okuma etkinlik düzenlemek için evde ön hazırlık yapma her gün bir iş çıkıyor saatlerim bilg başında geçiyor du eskiden bakalım bundan sonra ne olacak? bebekle nasıl yapacağım yapmasam olmaz bizim mdr kadın öğrtlere karşı takıntılı biraz erkek öğrtler ne dese dinler onların eksiklerini görmez bzim en ufak eksiğimizi başımıza kakar durur... hep geri geri gidiyordu ayaklarım artık hiç gidemem heralde eşim zorla götürür mafoldumben bir de oğlanın özlemi binecek nasıl tahammül edeceğim çocuklara?Canım eylüle çoookkk var o zaman oğlunda büyümüş olcak zaten. Şimdikinden daha zevkli olur ozaman tam oyun çağı olacak...
Ben mecburen başlayacağım işe. İşten nefret ediyorum yaa. O kadar zor kii adamalar bütün sinirini senden çıkarıyor. Sende gık demeden dinliyorsun ve günde bu şekilde 100 kişiyle uğraşıyorsun en az. Hiç başlamasam diyorum ama maddi açıdan çok zorlandık zaten SSK doğum izni paramıda ödemedi. Bitmiş durumdayız başlamazsan hiç toparlayamıycaz. Bir de iş yerim çok uzak. Çok özlüycem oğlumu çokkk. Hiç bırakmak istemiyorum..En güzel zamanlarında ben işte olacağım.Özel sektör zor hiç gözünün yaşına bakmıyorlar insanın...
kızlar Allah kolaylık versin durumunuz zor gerçekten.0-3 yas arası çocuklar en çok anneye ihtiyacı olduğu dönemdeler.keske imkanınız olsada şu kısacık süreyi onlarla dolu dolu geçirebilseniz.bende çalısmıyorum ve evlenmeden önce çok çalısmıstım ama bende nefret ederek gidiyordum işe.insallah mecbur kalmamda birdahada hiç çalışmam.
ben de nefret ediyorum işten cnm... büyüyünce daha zor bence bırakmak:) oyuncu olacak tam, nasıl ayrılıp da gideceğim? ben de günde kaç çeşit çocukla genç arasında kalmış insanla velileriyle müdürle uğraşıyorum gına geliyor bazen ekstra işler de biniyor üzerimize yapılan saçmalıklar öğrencilerin yaramazlık ve ukalalıkları da cabası.... bir de en kötüsü ne biliyor musun keşke düyorum bazen düz memur olsammm eve iş getirmezdim o zaman... eve de getiriyoruz iş, günlük plan hazırlama yazılı hazırlama okuma etkinlik düzenlemek için evde ön hazırlık yapma her gün bir iş çıkıyor saatlerim bilg başında geçiyor du eskiden bakalım bundan sonra ne olacak? bebekle nasıl yapacağım yapmasam olmaz bizim mdr kadın öğrtlere karşı takıntılı biraz erkek öğrtler ne dese dinler onların eksiklerini görmez bzim en ufak eksiğimizi başımıza kakar durur... hep geri geri gidiyordu ayaklarım artık hiç gidemem heralde eşim zorla götürür mafoldumben bir de oğlanın özlemi binecek nasıl tahammül edeceğim çocuklara?
cnm keşke ben de çalışmasam... bazı ülkelerde 3 yaşa kadar ücretsiz izin veriliyor keşke türkiyede de olsaydı en önemli dönemi çocuğun. psikolojik ve zihinsel gelişiminin temeli atılıyor o dönemde. bazen bırakayım diyorum ama olmuyor memur olmak da kötü herkes ne güzel işin var diyor ama kimse arka planını görmüyor ki . ne var 3te çıkıp geliyorsunuz eve diyorlar ama ben eve en erken 4 te geliyorum bir de müdür her ay bir bahaneyle toplantı yapıyor toplantılar da hep 3te başlıyor saat oluyor 6etkinlikler kültürel faaliyetler derken bazen haftasonu bile gidiyorum. hiç de özenilecek bir meslek değil bir de yorucu akşama kadar hep ayaktayım bazen değer mi diyorum oğlumu yalnız bırakmaya? kendi çocuğum dururken başkalarının çocuklarıyla uğraşmaya?eşim ha dese hemen gideceğim arkama bile bakmadan istifamı verip güle oynaya çıkacağım okuldan. umrumda değil okumuşum yıllarca emek vermişim hiç düşünmüyrum onları...
cnm valla benm annem beni görüp de nerden öğrt oldun yavvv diyor:))))
ama davulun sesi uzaktna hoş geliyor gerçekten de....
15 tatil var cnm var olmasına ama şu eve iş taşıma olayı beni deli ediyor hele benden ilgi bekleyen bir yumurcak olduğundan beriiii
bir de 3 ay deil bizim yaz tatilimiz 2 aya yakın bir süreye tekabül ediyorr hükumet her seferinde daha da kısaltıyor:) toplantılar zümreler kalan öğrencilerin bir daha sınav yapılması.... biz 15 tatil dönüşü haziranda okul bitince ve okullar açılmadan önce kalanları bi daha bi daha sınav yapıyoruz midem kalkıyor artık sınav okumaktan hele benm branş felaketttt
hayır cnm daha fena... edebiyat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?