- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
-
- Konu Sahibi rainstarlol
Ne demisler cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir:) Saka bir yana konu sahibi senden bir yas buyuk yegenim var, aynisini ona da soylerim 18 yasina kadar kendine dokunma sonra ne yaparsan yap. Gerci o dinlemedi sacini boyatti, kulaklarini extradan deldirdi ama olsun. Simdi pisman ve eski sacina donmeye ugrasiyor. Ben teyzesi olarak gorevimi yaptim.
Adriana Lima'ya mı benzetiyolarmış
Kimseler kızmasın bana konu sahibi gayet sıradan bi tipsin bana kalırsa
Öyle bikini giymeme annem izin vermiyo zaten çok güzelmişim afetliği yok sende,üzgünüm bunlar gerçekler
ben de erkenden boyadım saçlarımı.
16 yaşındayken. Sonra burnumu deldirdim, kulağımın kıkırdağını deldirdim. Oh oh...
Ama sonradan burnumu kapattım tabi takmaya takmaya.
Şimdi şimdi düşünüyorum, hızma da neyin nesi yahu... Hintlı garulara özendimdi herhallll
Cidden kendimi bugüne kadar hiç çirkin hissetmedim. Hasta olduğum günlerde saç-baş dağılsa da çirkin değil,bakımsız hissederim sadece.
ben de erkenden boyadım saçlarımı.
16 yaşındayken. Sonra burnumu deldirdim, kulağımın kıkırdağını deldirdim. Oh oh...
Ama sonradan burnumu kapattım tabi takmaya takmaya.
Şimdi şimdi düşünüyorum, hızma da neyin nesi yahu... Hintlı garulara özendimdi herhallll
aynenbende extra şeylerde var tabi burnum delikti, piercing vardı, kulaklarımda fazladan delikler falan.hepsı kapandı zaten ..kısacası süzgeç gibiydim bir zamanlar
Bende senin gibiyim çirkin değilde cok güzel oldugumu düşünmüyorum sana oldugu gibi bana da birsürü iltifat geliyo sevgilim benım adriana limanın yanımda hiç kalacağını düşünüyo ama ben tabi inanmıyorum böyle oldugunasenınde kendine özgüvenın yok benım gibi bu sorunu burda çözemesin canım ne yazıkki resimde koysan bin kişi burda sana muhteşemsin de dese normal hayata döndüğünde yine kendine güvenmeyeceksin.. sanırım tek bilmemiz gereken kimse mükemmel değil bak kendini ne kadar güzel anlatmışsın dudaklarım minik dolgun fiziğim güzel vs aslında güzel oldugunun farkındasın sende yeterince kendine özgüvenin yok bunun çözümü için ne yapılmalı inan bende araştırmadayım
Burnumu bende deldirdim , simdi kapandi. Kulak mememde 3 tane delik var ama kikirdagi hayatta deldirmem zararli diye dusunurum hep. Onun disinda bu nedir ki simdi? Eki Görüntüle 471247
canım kendini adriana limaya benzetmişsin de bari foto koymasaydın belki yerdik
He ya ben de kaşımı deldirccektim de , annem izin vermedi ya
Benim de şuan kulaklarımda baya delik var 4-5 tane. Onları seviyorum ama :)
benziyorum dememiş ki iyi okuyun bence.
adriana'nın yanımda hiç kalacağını söylüyor sevgilim demiş.
bu benziyorum demekle aynı şey mi?
canım kendini adriana limaya benzetmişsin de bari foto koymasaydın belki yerdik
sanırım o yaşlarda oluyor böyle şeyler
ben kaşımı deldirdiğim zaman anneme herkesın içinde söylemiştim ( misafirler falan vardı )
şok olmuştu
öylece sıyrılmıştım sonra..
Hahaha sen taktiği iyi yapmışsın , ben bildiğin izin almıştım
izin vermeyeceğini bildiğimden yaptım...burnumu deldirdiğim zaman da aynı taktiği uygulamıştımyapışkan hızmalarla idare ediyordum biliyordu annem..
komşuların evde olduğu bir gün gittim deldirdim ...
taktik aynıydı yani..arada 3 yıl falan var tabiki, ard arda değil
Bir de bunu söylediğimiz kişi daha 15 yaşında ...
15 yaşındaki bir kıza alay cümleleri kuruluyor.
Biraz gerçekten büyük olsak keşke .
Hahaha sen taktiği iyi yapmışsın , ben bildiğin izin almıştım
Ah bu medyanin dayatmasi yok mu. Yok Akin, yok Lima. Ikisi de guzel kiz bence ama manken ya da aktrist olacak kadar degil. Oyle de olmak zorunda degiller. Onlar zaten tek tuk cikiyor.
Ben gozume dovme eyeliner cektirdim. Sisti tabi uc gunde anca indi. Simdi olsa yaptirmam cok tehlikeli ama 7 senedir duruyor oyle de bir kolayligi var.
o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani