Kendimi çirkin hissediyorum

Ben gozume dovme eyeliner cektirdim. Sisti tabi uc gunde anca indi. Simdi olsa yaptirmam cok tehlikeli ama 7 senedir duruyor oyle de bir kolayligi var.

Dövme eyeliner mii ??
Aaa çok merak ettim bir fotoğraf paylaşabilir misiniz ?
Ben böyle bir şey yapmaya cesaret edemezdim açıkcası, göz sonuçta :KK53:
*
Bu arada güzellik takıntısı olan konu sahibimiz bir topikte fotoğrafını paylaşmış:
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...guzelim-diyenler-buyurun-89.html#post25643393
Azra akın'la uzaktan yakından alakan bile yok.

Benim de paylaşasım var ya ...
Ama google dan ,görsellerden çıkar diye istemiyorum. Nolur sanki , sonra kaldırsam :S

Bence sizin kendinize güveniniz yok..

Saydığınıza göre onca kişi güzelsiniz demiş.. Ve siz inanmıyorsunuz..

Ama bir öğretmeniniz sen çirkin değilsin demiş diye buna takılmışsınız.. Çirkin değilsin dedi yani güzel de değilsin sıradan demek istedi diyorsunuz.. :KK53:

İlginç ve oldukça yıpratıcı bir durum sizin açınızdan..

Birçok kişi sıradan güzelliktedir ve emin ol kimse sizin kadar takmaz bunu :KK9: Güzellik sadece dış görünüşle de olmaz ayrıca , gülen bir yüz herşeyden ötedir bazen..

Takıntılı birisiniz anladığım kadarıyla bu sizin suçunuz değil. Eminim konunun bu kadar ilgi görmesi bile sizi yeterince tatmin etmiştir. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ama tek tip anlayışı yaratılmış ve kendini onlara benzetmeye çalışıyorsunuz. Şahsen benim yüzünü beğendiğim ünlüler var ama hiçbirinin fiziğini beğenmiyorum. Uzun ve ince olmak bana güzel gelmiyor.
Etraftan kimse bana şöyle güzelsin böyle güzelsin diye kimse iltifat etmedi diye kendimi eksik veya çirkin görmüyorum. Kendimi birilerine benzetmeye de çalışmıyorum. İlla iltifat duymak istiyorsanız saçlarınızı daha bu yaşta platine boyayıp bronz fondöten sürüp bulunduğun ortama göre çok abartı kaçıcak topuklu ayakkabılar ve dekolteler tercih edip bir kaç apachi arkadaşın arasına girersen yeterince iltifat alabilirsin. Ha unutmadan öyle bir makyaj yapın ki üstünde ellemeyin boyalı yazıyor gibi dursun.
Böyle saçma şeyleri düşünücek kadar boş vaktiniz var kendinize hobi edinmeniz kitap okumanız bu düşünceleri kafanızdan uzaklaştırır belki...

Son düzenleme:
bencede benzemiyor azra akına
ayrıca azra akınıda çok güzel bulmuyorum sadece sempatik :KK53:

bu arada bence bu resim rainstarın resmi değil
daha önceden ağzının burnunun resmini koymuştu ve farklıydı
ten rengide farklıydı

burnu daha ufak ve kalkıktı, dudakların şeklide farklıydı

ahanda buldum
eskiden eklediği resmini
sizce aynımı

$Fotoğraf0281T.jpg $aaaaaaaaa.JPG

neyse, sanırım yanlış baktım
aynı kişi
çok dikktatli bakınca alt dudağının tam altında ufak bir ben var.
sanırım ten rengi yanılttı beni
demekki bronzlaşmış o yüzden böyle oldu

ahanda buldum
eskiden eklediği resmini
sizce aynımı

Eki Görüntüle 471609 Eki Görüntüle 471612

neyse, sanırım yanlış baktım
aynı kişi
çok dikktatli bakınca alt dudağının tam altında ufak bir ben var.
sanırım ten rengi yanılttı beni
demekki bronzlaşmış o yüzden böyle oldu

Evet aynı :KK1: Ten rengi insanı çok değiştiriyor. Beni koyu gör, çok başka biri oluyorum :KK52:

Ayrıca Azra Akın'a da kim benzetmiş hayret. Alakası yok. :s

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/92798-makyajsiz-guzelim-diyenler-buyurun-89.html#post25643393

Bence de çelişik. Bu başlık çirkinim, öteki güzelim. :KK70:

farkındaysanız orda güzelim falan dememiş, tamam altına resmini koyduğu başlık makyajsız güzelim diyenler diye bi başlık ama rainstar yine kendini beğenmediğini belirtmiş resminin yanına

Allahım yarabbim

15 yaşındaki kızın dert bile sayılmayan derdi için ağzı burnu için 42 sayfa muhabbet dönmüş :KK53:

Konu sahibi kardeşim; çirkin bile olsan (ki bence değilsin) kendinden söz ettirmeyi başarıyorsun.

Bu devirde böyle artık. Sırtın yere gelmez senin tasalanma. :KK23:

Şu fotojenik değilim lafı da joker gibi herkesin dilinde... fotojenik diye bir şey yoktur, güzelsen güzel, çirkinsen çirkin çıkarsın yapacak bir şey yok nokta.

güzelsen güzel çirkinsin çirkin peki bu güzellik tek yüz güzelliği mi?vesikalık fotoların beğenilmeme sebebi genel olarak fiziki güzelliğin yansımaması, endamın insana verdiği havanın olmaması belki de. ve genellikle o fotoğraf makineleri normal insan gözünün görmediği kusurları bile ortaya çıkarıyor,ciltteki ton farklılıklarını ,izleri ,tüğleri...eee biz foto makinelerinin objesiyiz o zaman, onlar bizi güzel görüyorsa güzeliz öylemi:) bi de yani endam güzelliği, yürüyüş,şıklık çoğu zaman yüz,cilt güzelliğinden önce gelir özellikle erkeklere soracaksan güzel kim diye onlar hep vücudu güzel olan kadınları beğenirler, oyüzden bence güzellik yüz değildir, fiziği saçları yürüyüşü çok hoş olan bi kadına çok güzel denir ve bu kadının vesikalıkta yüzündeki ten kusurları,veya burnunun yamukluğu belirgin diye 1.40lık paspal ama fotolarda yüzü sevimli çıkan birinden çirkin mi dicez???.ben bu fotoğraf meselesini çok saçma buluyorum. dünyada önemli olan yaşadığın anlardaki sensin, saçma bi kağıt parçası değil.

farkındaysanız orda güzelim falan dememiş, tamam altına resmini koyduğu başlık makyajsız güzelim diyenler diye bi başlık ama rainstar yine kendini beğenmediğini belirtmiş resminin yanına

Kendini beğenmeyen biri fotosunu koymaktan çekinir. Bu tam yüz fotosunu eklemiş.
Değişik bir insan. Belki de o kendine çirkin desin ama biz fotosuna bakınca "aaa olur muuuu hiççç çok hoşsun cnm" diyelim istiyordur.
Böyle tipler çok çünkü. Bir beklenti içinde bence.

Kendini beğenmeyen biri fotosunu koymaktan çekinir. Bu tam yüz fotosunu eklemiş.
Değişik bir insan. Belki de o kendine çirkin desin ama biz fotosuna bakınca "aaa olur muuuu hiççç çok hoşsun cnm" diyelim istiyordur.
Böyle tipler çok çünkü. Bir beklenti içinde bence.
ya ben kendimi beğenmiyorum,sizce de mi öyle yoksa güzel miyim gibi bi düşünceyle koymuş olabilir ama bu bence onu kötü gösteren bir şey değil,hatta masumca bir şey. kendine çok güvensiz,başkalarının bakışına önem veriyor. hangimiz bu evrelerden geçmedik,gururumuzun okşanmasını beklemedik, kendimize güvensizliğimizin yarasını sarmak için böyle şeyler denemedik ki?

Son düzenleme:
mesajların tamamını okuyamadım, eminim defalarca kez söylenmiştir ama ben de söylemek istiyorum. insanların seni nasıl gördüğüyle ilgilenme. özelliklerini yazmışsın, memnun olunmayacak hiçbir yanın yok bence. ama şunu da unutma, seni çirkin bulanlar da olacaktır. bazılarımızın ayılıp bayıldığı, güzelliğine hayran olduğu kadınları bile beğenmeyenler çıkıyor mesela,bu forumda da rastlamışsındır. her şeyden önemlisi senin kendini nasıl sunduğun. sen güzel olduğuna inanırsan, özgüvenin yüksek olursa, başkaları da seni güzel görecektir. kendini güzel hisseden insan mutludur, ve mutlu insanlar da güzeldir. :KK54:

Yüz fotografını gördum bana göre normal bir tipsin yani yüzün ne çirkin ne de çok güzel. Hani derler ya kasın gözun düzgün diye öyle işte ama aşırı bi güzellik yada çirkinlik göremedim ben kusura bakma.
Vucut ölçülerin yüzüne oranla daha iyi 1.66 ya 48 kılo fena değil ama sanki biraz fazla zayıfsın gibi geldi bana. Çünkü eğer boyunu dogru ölctuysen 52-53 kılo daha ideal olurdu.

kızlar biriniz hortlatmış bu konuyu. mart ayında açmış konu sahibi bu konuyu. sanırım ilgilenmiyordur artık bu konuyla...

bu onun stratejisi zaten. çirkinim diyip iltifatlar bekliyor :KK14:

kızlar çok fenasınız ya fotosunu bile buldunuz yani bende okynca güzel bi kız sandm

ama normalmiş hocanın sana çirkin değilsn demesi değilsn gerçekten :)

X