Kendimi çirkin hissediyorum

Fotoğrafındaki açı, ışık, fotoshop, makyaj vs. bunlardır senin dediklerini oluşturan..onun dışında hala güzel çıkmışsa tamamen tesadüftür...bunları bir fotoğrafçı olarak söylüyorum...:)saygılar...

ya arkadaşım, ben de ceple falan çekilen normal fotoğraflarda oldğumdan güzel çıkıyorum ama vesikalıklarda istisnasız faciayım ya bu neden ola ki?

gelecek böyle cocuklara emanet, ben buna yanarım. bunlar bi de oy verecek evlat büyütecek, söz sahibi olacak. habire kendini övmüş sonra da ilgi beklemiş. tek derdin buysa; taş gibisin çok güzelsin annem, göz çekik, fizik güzel. tamam mı? tamam. ne bileyim ne diyeyim, kendini toparla, hayat cidden çok zor, üzer seni bu kafayla gidersen.

ya arkadaşım, ben de ceple falan çekilen normal fotoğraflarda oldğumdan güzel çıkıyorum ama vesikalıklarda istisnasız faciayım ya bu neden ola ki?

cep telefonlarının kameraları pikseli düşüktür bu yüzden kusurlarınız fazla belli olmaz, fakat diğer kameralarda piksel yüksek olduğundan tüm kusurlarınız olduğu gibi fotoya geçer...fotoshop yapmak gerekir..ki vesikalık foto çekenler bunu zaten yapar...

kendisini beğenmeyen biri dolgun dudaklarım var kalkık burnum var filan demez bencee

resmede baktım adrina limayı hiç benzetemedim

arkadaşların büyük bi yalancı sanırım tatlım :)

cep telefonlarının kameraları pikseli düşüktür bu yüzden kusurlarınız fazla belli olmaz, fakat diğer kameralarda piksel yüksek olduğundan tüm kusurlarınız olduğu gibi fotoya geçer...fotoshop yapmak gerekir..ki vesikalık foto çekenler bunu zaten yapar...

ben üni.de mezun olurken, en iyisi diye zümrüt fotoğrafçısı var biliyo musunuz bilmem, ona çektirmiştik yıllık fotolarını. fotolarım aynen böyle bak :KK53: demek fotoşopla bile anca bu kadar olmuşum :KK60:

O gözler, o kaşlar, o bakış, o gülüş, o duruş, o endam, o güzellik, KENDİMDEN ÇOK BAHSETTİM, SEN NASILSIN?

Demeye benziyor bu:)

Hmm yanlış anlamışım. :KK70: Evet ya ne kötü bir şey bu bi bilsen. :KK14:
Bana bi fotoğrafçı da demişti ne yapsak boş, hiç fotojenik değilsin sen diye. :KK43:

Olsun .... En azından "fotoğraflardan gördüğümden daha güzelsin" iltifatını hep duyacaksın :KK1:

kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım için :KK43: Bıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.

Resmini gordum oteki konudan. Ortalama guzelliktesin, cirkin degil ama herkesten bekledigin guzellik laflarina gerek olacak kadar ahim sahim bir guzellik ben goremedim. Yuz hatlarini begendim. Bir de yastan dolayi; yuz, yas ilerledikce daha da guzellesir, daha oturur yuz.

Neden kasiyorsun ki bu kadar be guzelim? Sen kendini begenmiyorsun, belki etraf da begenmiyor, ben de pek begenmedim. Ne olacak ki? Herkes dunya guzeli olmak zorunda mi? Ben de ortalama guzellikteyim, eminim bu sitedekiler de dunya guzeli degildir. Yani hersey guzellik degil. Madem dunya guzeli gibi birsey degilsin, bosuna kendini de etrafindakileri de kasmaya gerek yok, elden birsey gelmez. Insanlar da zorla iltifat edecek, guzel bulmadigina guzellik dizeleri yazacak degil ya... Ilerde, yasin musait oldugu zaman makyajin dozunu artirir, begenmedigin yerlerini kapatir, olmadi estetik yaptirirsin. :KK14:

kendisini beğenmeyen biri dolgun dudaklarım var kalkık burnum var filan demez bencee

resmede baktım adrina limayı hiç benzetemedim

arkadaşların büyük bi yalancı sanırım tatlım :)

Adriana Lima'ya mı benzetiyolarmış :KK53: :KK33:
Kimseler kızmasın bana konu sahibi gayet sıradan bi tipsin bana kalırsa
Öyle bikini giymeme annem izin vermiyo zaten çok güzelmişim afetliği yok sende,üzgünüm bunlar gerçekler

Simdi gordum daha 15 yasindasin. Yasina gore guzelsin. Her 5 yasta bir yuzunun ifadesi degisecek zaten. Bu konulara takilman icin cok erken. Egitimini tamamla once sonra istedigin herseyi yaparsin.

Son düzenleme:
daha bugün başka bı konuda senın resmını görmüştüm
çırkın değılsın kı
daha çoook küçüksün, büyüdükçe yüz hatların kaşların saçın vs oturur
dert etme

Ben de çocukken çok çirkindim ya. Çocuk derken şöyle, 14-15 yaşlarımda çok çirkindim.
Bir kere sivilcelerim vardı, kaşlarım kalındı vs .
Büyüdükçe güzelleştiğimi düşünüyorum. Gerçekten.
Yaşım ilerledikçe güzelleşşiyorum.
Hem bir kadının yüz hattı 24 ünde otururmuş. Sanırım benim yüz oturmaya başladı.
Benim 15 yaşındaki fotoğraflarımı görseniz mesela, şimdikinden daha yaşlı duruyorum :KK9:
Sen de öylesindir belki.

Ben de yaşım ilerledikçe güzelleştiğimi düşünenelerdenim ki bunu herkes de dile getirir.

Canım önünde daha uzun bir ömür var bence dış görünüşe takılmaktan çok derslere asıl ve iyi bir kariyer elde etmeye çalış.

Temizliğine dikkat edersen de güzellik zaten peşinden gelir.

Ben de çocukken çok çirkindim ya. Çocuk derken şöyle, 14-15 yaşlarımda çok çirkindim.
Bir kere sivilcelerim vardı, kaşlarım kalındı vs .
Büyüdükçe güzelleştiğimi düşünüyorum. Gerçekten.
Yaşım ilerledikçe güzelleşşiyorum.
Hem bir kadının yüz hattı 24 ünde otururmuş. Sanırım benim yüz oturmaya başladı.
Benim 15 yaşındaki fotoğraflarımı görseniz mesela, şimdikinden daha yaşlı duruyorum :KK9:
Sen de öylesindir belki.

Ben de derken neyi ima ediyorsun Leon.:) kiz gayet guzel. 15 yasinda kadin olmayi beklemek zaten yanlis. Ben 15 yasindaki halimi hatirlamak bile istemiyorum. Saclari kisa, zayif erkek gibi davranan bir tiptim.

Ben de derken neyi ima ediyorsun Leon.:) kiz gayet guzel. 15 yasinda kadin olmayi beklemek zaten yanlis. Ben 15 yasindaki halimi hatirlamak bile istemiyorum. Saclari kisa, zayif erkek gibi davranan bir tiptim.

:KK9: :KK9: Yok hani kendini çirkin buluyormuş ya o bakımdan. Çirkin buluyorsa çirkindir :KK70: Bana da çirkin gelmedi şahsen ama o öyle düşünüyor ya, ben onun ayarında yorum yazdım :KK53: :KK53: :KK8:

:KK9: :KK9: Yok hani kendini çirkin buluyormuş ya o bakımdan. Çirkin buluyorsa çirkindir :KK70: Bana da çirkin gelmedi şahsen ama o öyle düşünüyor ya, ben onun ayarında yorum yazdım :KK53: :KK53: :KK8:

Ne demisler cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir:) Saka bir yana konu sahibi senden bir yas buyuk yegenim var, aynisini ona da soylerim 18 yasina kadar kendine dokunma sonra ne yaparsan yap. Gerci o dinlemedi sacini boyatti, kulaklarini extradan deldirdi ama olsun. Simdi pisman ve eski sacina donmeye ugrasiyor. Ben teyzesi olarak gorevimi yaptim.

X