- 11 Mayıs 2012
- 1.246
- 24
-
- Konu Sahibi rainstarlol
Aaaa ben de istiyorum ondan. Çok acıdı mı yapılırken ?
Ben gozume dovme eyeliner cektirdim. Sisti tabi uc gunde anca indi. Simdi olsa yaptirmam cok tehlikeli ama 7 senedir duruyor oyle de bir kolayligi var.
bu arada bence bu resim rainstarın resmi değil
daha önceden ağzının burnunun resmini koymuştu ve farklıydı
ten rengide farklıydı
burnu daha ufak ve kalkıktı, dudakların şeklide farklıydı
ahanda buldum
eskiden eklediği resmini
sizce aynımı
Eki Görüntüle 471609 Eki Görüntüle 471612
neyse, sanırım yanlış baktım
aynı kişi
çok dikktatli bakınca alt dudağının tam altında ufak bir ben var.
sanırım ten rengi yanılttı beni
demekki bronzlaşmış o yüzden böyle oldu
Ayrıca Azra Akın'a da kim benzetmiş hayret. Alakası yok. :s
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/92798-makyajsiz-guzelim-diyenler-buyurun-89.html#post25643393
Bence de çelişik. Bu başlık çirkinim, öteki güzelim.
Şu fotojenik değilim lafı da joker gibi herkesin dilinde... fotojenik diye bir şey yoktur, güzelsen güzel, çirkinsen çirkin çıkarsın yapacak bir şey yok nokta.
farkındaysanız orda güzelim falan dememiş, tamam altına resmini koyduğu başlık makyajsız güzelim diyenler diye bi başlık ama rainstar yine kendini beğenmediğini belirtmiş resminin yanına
ya ben kendimi beğenmiyorum,sizce de mi öyle yoksa güzel miyim gibi bi düşünceyle koymuş olabilir ama bu bence onu kötü gösteren bir şey değil,hatta masumca bir şey. kendine çok güvensiz,başkalarının bakışına önem veriyor. hangimiz bu evrelerden geçmedik,gururumuzun okşanmasını beklemedik, kendimize güvensizliğimizin yarasını sarmak için böyle şeyler denemedik ki?Kendini beğenmeyen biri fotosunu koymaktan çekinir. Bu tam yüz fotosunu eklemiş.
Değişik bir insan. Belki de o kendine çirkin desin ama biz fotosuna bakınca "aaa olur muuuu hiççç çok hoşsun cnm" diyelim istiyordur.
Böyle tipler çok çünkü. Bir beklenti içinde bence.
farkındaysanız orda güzelim falan dememiş, tamam altına resmini koyduğu başlık makyajsız güzelim diyenler diye bi başlık ama rainstar yine kendini beğenmediğini belirtmiş resminin yanına