Kendimi çirkin hissediyorum

Bu konu bana çok saçma geldii dalga geçmek için yazılmış gibime geliyo.. anlatımlarıı.. öğretmenleriyle güzellik çirkinlik muhabbeti çok saçma.. beden öğretmeni çok zarifsin güzelsin demiş bilmem ne.... saçma bi konu

bence bu sorunu kendi kendine halletmelisin.çünkü kim ne derse kafana yatmayacak yada bir çözümü olmayacak.bu yaşlada ilgili olabilir çok da standart üstü güzelliğemi sahip olmak istiyorsun?bence gerek yok:)

benim dertlerim mi çok büyük bilemedim ama yazını gülümseyerek okudum.bence kendini çirkin falan görmüyorsun.kendini betimlerken bile öve öve bitirememişsin.yaşın küçük bu durumun düzelmesi dileklerimle..

yazdiklarini okuyunca tuh tuh masalllah dedim :) bu derece kendini guzel anlatiyorsunda nasil kendini cirkin görüyorsun anlayamadim ben ben cirkinim der yazarsin nereni begenmiyorsan ama sende tam tersi olmus:) guzelsiin canim guzel ben seni öle hayal ettim:)Yazdiklarinla tabi:)

Şu fotojenik değilim lafı da joker gibi herkesin dilinde... fotojenik diye bir şey yoktur, güzelsen güzel, çirkinsen çirkin çıkarsın yapacak bir şey yok nokta.

Hiç de öyle değil. Fotojenik olmak diye bir şey vardır.
En tipsizi bir yıldız gibi görünürken, güzeller güzeli birini maymuna çevirebilir bu durum.

Şu fotojenik değilim lafı da joker gibi herkesin dilinde... fotojenik diye bir şey yoktur, güzelsen güzel, çirkinsen çirkin çıkarsın yapacak bir şey yok nokta.

Hiç de öyle değil. Fotojenik olmak diye bir şey vardır.
En tipsizi bir yıldız gibi görünürken, güzeller güzeli birini maymuna çevirebilir bu durum.

Fotoğrafındaki açı, ışık, fotoshop, makyaj vs. bunlardır senin dediklerini oluşturan..onun dışında hala güzel çıkmışsa tamamen tesadüftür...bunları bir fotoğrafçı olarak söylüyorum...:)saygılar...

Mesela ben asla sağ tarafımı kullanmam poz verirken
Hep solumu gösteririm
Dediklerinize katılıyorum. Açı ve ışık çok önemli.
2 kere güzel sanatlara hazırlandım , fotoğraf bölümü için. Ama torpil çok işliyordu bizim burda giremedim

O zaman ben mi istisnayım acaba.
Fotoğrafçı arkadaşım beni güzel göstermeyi beceremedi.
O da şaşırdı hatta. Ne kadar üstünde düzenleme yapsa da olmadı.
Profesyonel fotoğrafçıdır. Kendisi tipsizin teki ama fotoğraflarda yakışıklı görünür mesela.

Fotoğrafı çekildiğin gün ruh halin nasıldı ?
Mesela çekilenin ruh haliyle de alakalı biliyor musun ?
O gün fotoğraf gününde değildin demek ki.
Mesela ben sabah kalktığımda, aynaya bakarım. Gözlerimde anlayamadığım bir ışık varsa, o gün iyiyim demektir ve eğer denk gelirde fotoğraf çekilirsem güzel çıkarım hep.
Ruh hali ile de alakalı diye düşünüyorum Tryamour. :)

Yok ya benim ruh halim nasıl olursa olsun sonuç hüsran.
Ama mutsuz olup süper çıkanlar da var. Ben iyi ve kötü ruh hali ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Üzgün insan portrelerine bayılırım.

Son düzenleme:

Yok ya benim ruh halim nasıl olursa olsun sonuç hüsran.
Ama mutsuz olup süper çıkanlar da var. Ben iyi ve kötü ruh hali ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Üzgün insan portrelerine bayılırım.

:) Yok yok... Ruh halin mutluysa güzel çıkarsın değil demek istediğim.
Ruh halin üzgünken , kötü demek değildir illa. Ruh halinin yansıttığı bir ışık olduğuna inanıyorum
Demek ki sen fotojenik değilsin. Benim annem de çok güzel kadındır , ama hiç fotojenik değill yahu :26:

Hmm yanlış anlamışım. Evet ya ne kötü bir şey bu bi bilsen.
Bana bi fotoğrafçı da demişti ne yapsak boş, hiç fotojenik değilsin sen diye.

Herkes sana güzel dediği halde sen kendini çirkin görüyorsan bir psikoloğa gitmelisin. Bence sorunun psikolojik. İnsanlar sana çirkin değilsin dediğinde bunu güzelsin olarak algılamayıp sıradan olarak algılıyorsun. Kesinlikle psikolojik bir durum ablacım bu. Bence bu sorununu burada değil bir psikolog ile görüşerek halledebilirsin. Psikoloğa gitmek kötü bir şey değil. Herkes gidiyor, ben de gidiyorum. Hatta düzenli olarak psikoloğa giden insanlar var. O yüzden utanma çekinme ve en kısa sürede bir psikologa git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…