Kendimi çirkin hissediyorum

31.sayfada canım

orda bi burun görüyorum sadece

bu konuya fazla girmiyorum işte gördüğün gibi, kadesacım, çünkü benim avatarımdaki resmimi görüpte ağır depresyona girenler bile oldu yani, kıskançlıktan

ama tabi make-up stilistimin telefon numaramı verebilirim ona istiyorsa

burun ve ağız gerisi senin hayal gücüne kalmış artık

işte görecelik şurda:dışını beğenmediğinin içini de merak etmezsin diyorsun ya,herkes aynı şeyin dışını beğenmiyor görece o. mesela bana cidden çok sıradanveya ortalama altında gelen bi kadın için yollarına ölen bi erkek olabiliyor.veya çok çok güzel buluyorum birini,bakıyorum hiç birerkek ilgi göstermiyor. onun gibi yani:)

rainstar bu resimlerdeki sen misin??bana çok çok güzel geldi herşey,çok yumuşak hatlı düzgün bir yüzün var.kafayı mı yedin sen ?ben lisedeyken bu kadar yakından fotoğrafımı çeksem cadı gibi çıkardım,senin yüzün ise pürüzsüz. gözünü falan görmedim ama dudak burun şekli olarak tuba büyüküstünü anımsattı bana yüzün..

rainstar bir gün yüzüne kaynar su dökülür de yanarsan ve iz kalıp da gerçek anlamda çirkinleşirsen belki anlarsın ne kadar boş konuştuğunu.

yine bir çoçuk....kendini sanatcılara benzet....ondan sonra ben çirkinim diyorsun...bizimle dalga mı geçiyorsun....o kadar insanlar var dünyada gözleri görmeyen,yürümeyen,ömür boyu çirkinde olsa yaşamak için her acılara katlanan...sen burada keyfinden bizimle daga geçiyorsun.....lütfen böyle çoçuk konularına izin vermeyin.....burada okadar derdi olan varken senin canın sıkılmış...

keşke tarif edeceğini fotonu koysaymışsın o zman söyleyebilirdim seni kandırıp kandırmadıklarını.
bu şekilde ne söylesem yalan olur
şaka bir yana da bir profesyonelden yardım alıp hemen özgüvenini tavan yaptırman lazım, sen kendini güzel görmedikten sonra herkes sana güzel dese ne yazar

Son düzenleme:
kizlar konuyu acan arkadasin avukatligini yapmiyorum ama bisi demek istedim.elbetteki kendimizden daha kötü olanlari düsünüp halimize sükretmeliyiz.daha kötüsü gelebilir basimiza ama sonucta bu isteyerek yaptigimiz bisi degil.psikolojik biside olabilir.yani düsünün.evliler bile esi ilgili göstermedigi icin kendini cirkin bulan yokmu? estetik olan yokmu? bunun cocuklukla hicbir alakasi yokki..

tamam haklisin, da bu kiz güzel oldugu halde kendini begenmiyor..
eger etrafindakiler cirkinsin demis olsa,
ve kendide kendinine gercekten cirkin oldugunu bilse,
o zaman hakli olurdu.. ama güzelken cirkinim demek sacmalik..

ben söylediklerinden şüphelendim açıkçası.sanki güzel olduğumu biliyorumda sadece çirkin olduğumu düşünuyorum ddemişsin.iltifatmı etmemizi istiyosun anlamadım.ama eger gerçkten çirkin oldugunu dusnuyosan takma kafana.kendine güven.hem sen çirkinsen bile etrafındakilar seni beyeniyo.daha ne isstiyosun.

güzellik herzaman yüzde olan değildir canım.. mesela benim cevremde huyları yüzünden güzel olan insanlar var ve emin ol onlar daha şanslı cokcok güzellere göre.. ayrıca sen eminim güzelsindir. sadece takıntılısın.. çirkin insan yoktur bakımsız vardır derler ya cok dogru o. kendinden şikayet etmeyi bırak canım bütün konuların bunun üzerine olmuş. Yazık ediyorsun takarak kendine.

Mesela ben de bacaklarımın hep daha uzun ve düzgün olmasını isterdim. Ama benim bacaklarım kısa .Ve çarpığa yakındır,o yüzden çoğu diz hizasında elbiseyi asla giyemiyorum mesela şu eklediğim resimdeki kadının bacakları gibi bacaklarım olması için neler vermezdim

toplum içine çıkabilecek kadar tipimiz varsa ve insanlar tarafından yadırganmıyorsak halimize binlerce kez şükretmek lazım,,yüz nakli yaptırmak için sırada bekleyen nice insanlar var,sahip olduğumuzun fizik bize emanet şükredelim ki Allah onu da elimizden almasın ,,o begenmediğimiz yüzü aratmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…