- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
-
- Konu Sahibi rainstarlol
31.sayfada canım
Carrie sen de koysana resmini canımcım,milletin nutku tutulsun güzelik neymiş görsünlergerçi boncuklarını kıskanabilirler
bu güzellik konularının sayfalarca uzayıp gitmesi çok garip bence,göreceli olan bir kavramı tartışmanın mantığı nedir anlayabilmiş değilim.ayrıca millet beni güzel bulsa ne olur bulmasa ne olur? niye bu ispat çabası daha bu yaşta? Allah'ın yaratığı her kul güzeldir yeter ki gözler görmesini bilsin...
orda bi burun görüyorum sadece
bu konuya fazla girmiyorum işte gördüğün gibi, kadesacım, çünkü benim avatarımdaki resmimi görüpte ağır depresyona girenler bile oldu yani, kıskançlıktan
ama tabi make-up stilistimin telefon numaramı verebilirim ona istiyorsa
işte görecelik şurda:dışını beğenmediğinin içini de merak etmezsin diyorsun ya,herkes aynı şeyin dışını beğenmiyor görece o. mesela bana cidden çok sıradanveya ortalama altında gelen bi kadın için yollarına ölen bi erkek olabiliyor.veya çok çok güzel buluyorum birini,bakıyorum hiç birerkek ilgi göstermiyor. onun gibi yani:)
önemli olan kalp güzelliği diyecem ama cok klişe olacak:) bende her ne kadar güzelliğin göreceli bi kavram oldugunu düşünsemde şöylede bir şey var dışını beğenmediğinin içinide merak etmezsin bu böyle bir kısır döngü sanki
ama fikrimcede allahın yarattığı herşey güzel
burun ve ağız gerisi senin hayal gücüne kalmış artık
.166 boyunda ve 48 kiloyum ama dışarıdan bakıldığında 170 gösteriyorum.Beyaz tenliyim,ince telli açık kumral saçlarım,normal boyutta,hafif çekik siyah gözlerim,oval bir yüzüm,kalkık bir burnum ve küçük,dolgun dudaklarım var.Benim yüz ifademi Azra Akın'a benzetirler ama senin yüzün Azra Akından daha güzel derler(gerçi ben buna inanmam).Şu ana kadar çevremdeki herkes bana çok güzelsin dedi ama ben onların beni kandırdığını düşünüyorum.
kizlar konuyu acan arkadasin avukatligini yapmiyorum ama bisi demek istedim.elbetteki kendimizden daha kötü olanlari düsünüp halimize sükretmeliyiz.daha kötüsü gelebilir basimiza ama sonucta bu isteyerek yaptigimiz bisi degil.psikolojik biside olabilir.yani düsünün.evliler bile esi ilgili göstermedigi icin kendini cirkin bulan yokmu? estetik olan yokmu? bunun cocuklukla hicbir alakasi yokki..
Kendini çirkin hissediyorsan çirkinsindir.
İnsanlar kırılma diye güzelsin diyordur...
kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım içinBıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.
kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım içinBıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.
bu kadar sorun ediyorsan estetik yaptır... başka yapacak birşey yok yani. ayrıca dudağına ince diyorsun da, şebnem ferahın dudağı mesela çok çok ince. angelina jolieninki çok kalın. seninki şebnem ferahtan kalın, angelinadan ince. yani normal. burnunda da kemer falan yok. kemerli burun görmemişsinuzun lafın kısası, dış görünüşünde orantısız ve göze hoş gelmeyen birşey yok bana göre