kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım için
Bıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.
Eki Görüntüle 417034 Eki Görüntüle 417035 Eki Görüntüle 417036 Eki Görüntüle 417037