Aslında koyacaktım ama sırf senin yüzünden koymayacağım. Çünkü sen benim çirkinliğimle dalga geçersin, ben de zaten kendimi çirkin buluyorum, sen öyle dalga geçince daha da moralim bozulur. Bir de iyi ki bu lafı dedim, bakın belki yüzüncü baskı olacak ama ben ''Benim boyum 166 ama ben 170 gösteriyorum haha'' demiyorum,yani bu iddiayı kendim ortaya atmadım. Benim boyum 166 , bir iki kişi sen 170 gösteriyorsun dedi, ben de bu yüzden böyle dedim. Ama eğer bu laf yüzünden birisini suçlayıp dalga geçecekseniz bu kişi ben değilim, bana o lafı söyleyenler. Artık anlayın ya kaç kere bunu söyledim. Çok üzerime geliyorsunuz benim bunları dalgasına yazdığımı filan mı düşünüyorsunuz? Aksine, ben hergün ne kadar üzülüyorum biliyor musunuz? Okulda her teneffüs tuvalete gidip saçlarımı yapıyorum,yanımda tarak ve bir sürü toka getiriyorum. Ve saçımı düzgün yapamadığım zaman o kadar moralim bozuluyor ki! Sanki okulun en çirkini benmişim gibi. Sınıftaki kızların neredeyse yarısını kendimden güzel buluyorum. Kendimi övmek için söylemiyorum, zaten övülecek bir tarafım da yok bence, ama birçok kişi bana ben onlara 'güzel miyim' diye sormadığım halde çok güzel olduğumu söylüyor ama ben gerçekten inanmıyorum bu söylenenlere. Aynaya bakıyorum ve suratımı çirkin,gudubet gibi görüyorum ve içimden 'bu kadar çirkinim beni nasıl çok güzel buluyorlar ki' diye düşünüyorum. Bizim okulda bir hocamız var, bu sene 4-5 kez bizim sınavlarımıza gözetmen olarak girdi. İlk girişinde bana 'sen çok güzel bir kızsın biliyor musun' demişti ve o günden sonra her bizim sınıfın sınavlrına girerken benim ne kadar güzel olduğumu söylüyor. En son 1 hafta önce geldi ve yine benim çok güzel olduğumu söyleyince kızlar hemen 'Hocam siz de hep rainstar a güzel diyorsunuz biz güzel değil miyiz' diye atıldılar ve bana kötü kötü baktılar. Oysaki ben kendimi hocanın bana dediği gibi güzel bulmuyorum. Kızlar da artık beni çekememeye başladı ama ben onların yerinde olsam böyle çirkin bir kızı sırf hoca çok güzelsin dediği için kıskanmazdım. Dün okulda yine saçımdan memnun değildim,saçımı yapıyordum, kızlardan biri dedi ki ' rainstar artık saçınla uğraşma güzelsin güzelsin bak hocalar da sseni güzel buluyor' dedi. Aslında o kız iyi bir kız,cadı bir kız değil ve bence o benden daha güzel. Hoca keşke öyle demeseydi,kızlar boşu boşuna bana düşman oldu. Boşu boşuna diyorum, çünkü güzel değilim ve o kızlar benden daha güzel. Birgün arkadaşıma o kızların facebook tan fotoğraflarını gösterdim (zaten o kızlar 3-5 kişi) O da bana dedi ki ''Bu kızların hiçbiri senden güzel değil, tamam çirkin değiller ama yine de sen onlardan daha güzelsin. Öğretmen bu yüzden onlara güzel dememiş, sana demiş. Senin kendini onlardan çirkin görmenin sebebi şu sıralar kendinle çok uğraşıyorsun,aynaya çok bakıyorsun, kendine çok kafayı takmışsın, bu yüzden, kendinle uğraşma''
Yani demek istediğim şu, ben, herkes bana çok güzel olduğumu söylediği halde kendimi çirkin görüyorum. Aynı Arkadaşım dedi ki ''Herkes sana çok güzel olduğunu söylüyorsa çok güzelsindir, kendinle uğraşma artık'' YUKARIDA YAZDIKLARIM ASLA KENDİMİ ÖVMEK AMAÇLI DEĞİLDİR,SADECE SİZLERE İÇİMİ DÖKMEK İÇİN YAZDIM.LÜTFEN YANLIŞ ANLAYIP BANA KIZMAYIN