Kendimi çirkin hissediyorum

Haklisin..! Bu yüzden ben pek bu konuda yorum yapmakdan kaçındım:) ya dalga geçiyor bacaksiz dedim, yada ciddi bir şey var ortada'da diye. Bu yüzden böyle bir durum varsa, ozaman asıl biz çok cirkinlesiriz diye, ve kırıcı olmamak adına yazmadım. Yazmadım ama kırıcı bir şey dediysemde ozuuuurrrrr:)

Sedef arkadaşımıza tamamiyle hak veriyorum ergenlikte olduğu belli olan bir arkadaşımız biz de o dönemlerden geçtik,yaşadıkları normal ve dalga geçilecek şeyler değil.Kırıcı olma ihtimalini hiç göz önüne almadan konuşuyoruz bazen maalesef

okadar ayrinti vermissin ki kim okursa aninda tanir seni kendi kenini sobeledin farkinda degilsin

eğer yüzünü incelediğinde hiç bir kusur bulmuyorsan veya bulduğun kusurlar çok göze batmayan cinstense güzelsin demektir çok çok çirkin hissediyssn kendinde bi değişiklik yap ozaman git kuaföre saçını falan değştir yap bişeyler işte

ben kimsenin sobeleyebileceğini sanmıyorum çünkü bu ayrıntılar onun kendi içindeki duygular,dışarıdaki kimse farkında değildir emin ol

Açtığı bütün konuları iyice okuduysan sırf "içindekileri" yazmadığını anlamışsındır canım! Boyundan kilosuna, kaşına gözüne kadar bütün ayrıntıları yazmış, onun yanında birde okulda veya dershanede başına gelenleri, çevresindeki insanların tepkisini, herşeyini anlatmış ve beni kimse tanımasın diyor. Sınıfından bir kız konularını okusa kim olduğunu anlamaz mı sence???

Son düzenleme:

o yaşlardaki kızlar bu siteye çok takılmaz gibi ama

Aslında fotoğrafımı koymayı çok istiyorum ama ya beni tanırlarsa? Gerçi bazı fotğraflar koydum ama o fotograflardan tanınmam mümkün değil. Acaba tam yüz fotoğrafımı koysam mı?

Aslında fotoğrafımı koymayı çok istiyorum ama ya beni tanırlarsa? Gerçi bazı fotğraflar koydum ama o fotograflardan tanınmam mümkün değil. Acaba tam yüz fotoğrafımı koysam mı?

canım koyma ne gerek var. internet ortamı burası sonuçta...

Koysana ben ciddi anlamda merak ediyorum, duruşun bakışın filan nasıl diye, ama bencede direk sayfaya koyma, onun yerine profilinden albüm oluştur ya da avatarına koy kısa bir süreliğine, güzel olup olmadığını onaylatmaya çalıştığı için fotoğraf yükleyen kız konumuna düşmezsin oraya eklersen.

Rainstar biryandan da topiğinin reytingi düştükçe ilgi çekmek için yeni bir şey atıyormuşsun ortaya gibi geliyor HEmen atlıyoruz bizde.

Son düzenleme:

yalnız ben fotoğraflarda genelde asık suratlı çıkarım ve olduğumdan biraz daha çirkin çıkarım ama bu foto koyma işini düşünücem belki koyarım ama kısa bir süreliğine dediğin gibi.

yalnız ben fotoğraflarda genelde asık suratlı çıkarım ve olduğumdan biraz daha çirkin çıkarım ama bu foto koyma işini düşünücem belki koyarım ama kısa bir süreliğine dediğin gibi.

Koyda gözümüz gönlümüz açılsın,öyle heryerde senin gibi güzel çıkmıyo karşımıza
Ne ederiz biz sonra

Koyda gözümüz gönlümüz açılsın,öyle heryerde senin gibi güzel çıkmıyo karşımıza
Ne ederiz biz sonra

sen niye hep benimle dalga geçiyorsun? amacın ne senin ya rahat bırak artık beni,yorumlarının hiçbir faydası yok,benim konularıma yorum yazma dalga geçeceksen eğer.

sen niye hep benimle dalga geçiyorsun? amacın ne senin ya rahat bırak artık beni,yorumlarının hiçbir faydası yok,benim konularıma yorum yazma dalga geçeceksen eğer.

Konuma yaz yada yazma hakkına sahip değilsin
Kendini öveceğine arada forum kurallarını okumayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…