- 24 Ağustos 2009
- 4.628
- 1.121
- Konu Sahibi rainstarlol
bi de biri bi yorum yapmıştı ona da gülgül öldüm. hani yazmış ya rainstar 1.66yım ama 1.70 görünüyorum. biri de demiş ya doğan görünümlü şahin misin yani diye:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamen katılıyorum. rainstarı ben de çok iyi anladım çünkü aynı evrelerden ben de geçtim. bu arada seni de çok iyi anlıyorum senle aynı durumu ben yaşadım küçüklüğümde. hep ablam beğenilirdi,bana da uzaylı derlerdi. ben de güzelleşmeye söz verdim. nitekim söz verdiğim gibi çok güzel de olmuştum,ama işte şeytan dürttü tüm güzelliğimi açgözlülükle mahvettimBircok kisi daha psikolojik gelisimini tamamlamamis yastaki bir genc kiza cok acimaz seyler yazmis ama bazi seyleri düsünemislerr.. mesela bu kizi ailede birilerinin ihmal edip görmezden gelmis olabileceklerini..
Evet bir sorun var, oda bu kiz dikkat cekmeye güzel oldugunu kanitlamaya calisiyor, belkide kendine güveni yokk.. amaaa yerden yere vurmadan öncee helee bir sorun hanimlar nedenn olabilir acaba diyee ?????????
bende cocukluktan genc kizlik dönemine kadar komplexliydim, cünkü ablalarim manken gibiydii ve beyaz tenlilerdi,öyle kendilerine güvenirlerdiki, ben kargacik kurgacik, yasca onlardan kücük kara kizin tekiydim,kücükken düstügüm icin dislerim egri büyrüüydüü, burnum gargamel gibii.. erkek kardesim benden bir yas kücüktü sadece, ama ikimizde bebektik sonucta, sadece o sevilirdiiiiiiiiiii, benim yanimda sapur supur öperlerdiii, cünkü o 1 yasta olsa evin bebegiydii,ve cok güzel bir cocuktu, sarisin renkli gözlü...
yaa ben hep unutuldummmmm, hatta abim bana derdiki seni cöplükten aldik, evlatliksin, acimis evlat edinmis annemler seni, baksana hicbirimize benzemiyorsunnnnnn.......... hala yazarken bile öfkeleniyorummm, kime miii,,gevezelik yapacam diye benim psikolojimi düsünmeden sakalar yapan benden yasca büyük kardeslerimeeee.. erkek kardesimi severken benimde henüz bir bebek sayilacak yasata cocuk oldugumu unutup, onu ellerinde hoplata hoplata seven anneme babamaaaaaa..
evet ben cok komplexliydim ve daha cocuk yaslarimda hayalimde bir kadin vardii, uzun sacli cok güzel giyimli ve bakimli bir kadin..ileride olmak istedigim kadindii O.... kendime söz verdim güzellesecektimmm..ergenlik dönemimde anneme yalvar yakar kabul ettirdim egri dislerimi yaptirtmayii,, porselen yapilmisti, Allah im ne kadar güzel bir duyguymus dedim özgürce gülebilmek, artik carpik degildii dislerimmmmmmmm..
Annemin sirf bakimi kolay oluyor diye, nasil istedigimi bile sormadan kücük besleme tarzi kestirdigi kisacik saclarimi uzaktacaktim artik, yavas yavas genc kiz oluyordum nede olsaa..yatardim yataga Allahim saclarim belime kadar uzat bir gecede diye aptalca dualar ederdim..zamanla uzadilar, öyle güzel saclarim varmisskiiii, istedigim sekilde kullanmaya baslama özgürlügüm olana kadar bunu bende, hickimsede farketmemistiii..
artik uzun saclarim vardi ve inci gibi diylerim ama burnum hala egri büyrüü ve kocaman bir gaga gibiydiii :-(
karar verdim onuda yaptiracaktim ama para yok :-(
22 yasima geldigimde gittim bir doktora, gün aldim ve burnumuda yaptirdim.. cocuklugumda cok esmer olan tenim nasil oldu bilemiyorum ama genc kizligima geldigimde bugday tene dönüstü.. okadar bakimli ve kendimi övmek icin demiyorum ama güzel bir insanimki, bir bakan birdaha dönüp bakiyor simdi..
kendime güveniyorum artik, birbasima saglamda basabiliyorum yere ayaklarimi bu güvenimin hediyesi olarak..
yani ben komplexli degildiiimmmm, beni zorla komplexse sokmuslardi aslindaa..
O zamanlar ailenin en cirkin üyesi olan ben, simdi iclerindee en güzelimiz diye aniliyorum...........
insanlari konu ne olursa olsun acimasizca yardilamadan önce nedenn diye bir sormakta fayda var.. belliki bu kizin bir sorunu varr, ya birileri yeterince ilgilenmeyip ihmal etmis, yada psikolojik.. ama kimin sorunu yokkii, daha kendini tamamlamamis yasi cok genc, asacaktir bu sorunu ama yargilanirsaaa sorgulanirsa acimasizca bence durum dahada ciddiye gider..
kızlar bu sabah işe geliyorken 3 kişi bana baktı.bende onlara baktım
yorumlarınızı alayım lütfen
kızlar bu sabah işe geliyorken 3 kişi bana baktı.bende onlara baktım
yorumlarınızı alayım lütfen
geçen gün bende poliklinikten çıkmıştı yolda yürürken herkes bana bakıyordu eve geldiğimde farkettim ayaklarımda galoş kalmış
geçen gün bende poliklinikten çıkmıştı yolda yürürken herkes bana bakıyordu eve geldiğimde farkettim ayaklarımda galoş kalmış
hahahahhahahahahaa
ama ben çirkin değilim maşallahım var