- 3 Ağustos 2015
- 14
- 32
- 88
- Konu Sahibi sizofrendeborah
-
Haklısınız zaten ben ses çıkarmadıkça daha da üstüme gelmeye başlamıştıSizi sevdigi falan yok kendinizi kandirmayin. Siz kendinize deger verin ki baskalarida size deger versin.
İzleyeceğim çok teşekkürler
Allah yardımcınız olsun. yazdıklarınız bana bu videoyu hatırlattı. isterseniz izleyin belki biraz daha rahatlarsiniz.
Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.Evli nişanlı insanlarla ilişki yaşamış diyorsunuz.Hangi akla kulluk edip bunu yuttunuz acaba?Adamın size verdiği zararlar bile sizin kendinize gelmenizi sağlamamış uzmandan yardım isteyin burda yazılanlar size fayda etmez.Kendisinin ise sayısız kadınla ilişkisi olmuş, evli nişanlı, küçük, büyük hiç fark etmemiş. Pişman olmuş gibi anlatıyordu başlarda ben de insanız hata yapabiliyoruz dedim bir süre davranışlarına bakarım dedim ses etmedim.
Daha sonra bir de iddia borcu çıktı ortaya bayağı bir ev parası yenmiş ve hala da borç ödeniyor icralık olan eşyalar var, ona da ses çıkaramadım ve hala neden diye kendime çok soruyorum, kızıyorum da.
Tüm bunların üzerine bana güvensiz hiç yapmadığım şeyler yakıştırıldı, dengemi bozdu, sürekli aldattığım, yalan söylediğim söylendi 3 güne bir terk etti ben kendimi ama seviyor demek ki diye kandırıp döndürdüm bir şekilde. Aylardır psikolojik şiddet görüyorum ne olursa olsun ben özür dileyip alttan alıyorum ve bunu inanılmaz normalleştirdim. Kendime niye bunu yapıyorum sorusuna bir cevabım yok.
Teşekkür ederim bakacağım ona da, mesaj atmıyorum ama düşüncelerim de bir düzelme de göremedimBence kendinize gunluk hatta saatlik planlar yapin hatta cizelge hazirlayin. 1 saat mesaj atmayacagim, 1 gun aramayacagim gibj. Başardikca planinizin ustune cizik atin falan gibi daha nesnel cozumlerle kendinizi guclendirebilirisiniz. Birde iliski kocu bal var instagramda ben cok faydasini goruyorum. Gercekci ve uygulanabilir. Onu takip edebilirsiniz.
Daha cok erkenTeşekkür ederim bakacağım ona da, mesaj atmıyorum ama düşüncelerim de bir düzelme de göremedim
Evet bilincindeyim ve farkındayım her şeyin, biraz da kendime bunu nasıl yaptımın kızgınlığı da var kendime de çok öfkeliyimNe güzel,her şeyin bilincindesiniz.Bizim bir şey dememize gerek yok ki.
9 ayda size neler yaşatmış. Bunu ömre vurduğunuzda ortaya koca bir sıfır çıkacak!Ucuz atlatmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?