• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi bile bile ateşe atıyorum

sizofrendeborah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
14
32
88
Arkadaşlar merhaba. Anlatabilecek hiç kimsenin olmadığını ve anlatmaya çalıştığımda da sürekli yargılandığımı fark ettiğim için içimi buraya dökmek istedim.
28 yaşındayım iyi bir işim, iyi bir ailem var, çok sıradan ama mutlu bir hayatım vardı. 9 ay önce biriyle tanıştım iş sebebiyle ve kısa sürede bu ilişkinin içinde buldum kendimi. Benim hayatımdaki ilk ilişkim. Kendisinin ise sayısız kadınla ilişkisi olmuş, evli nişanlı, küçük, büyük hiç fark etmemiş. Pişman olmuş gibi anlatıyordu başlarda ben de insanız hata yapabiliyoruz dedim bir süre davranışlarına bakarım dedim ses etmedim.
Daha sonra bir de iddia borcu çıktı ortaya bayağı bir ev parası yenmiş ve hala da borç ödeniyor icralık olan eşyalar var, ona da ses çıkaramadım ve hala neden diye kendime çok soruyorum, kızıyorum da.
Tüm bunların üzerine bana güvensiz hiç yapmadığım şeyler yakıştırıldı, dengemi bozdu, sürekli aldattığım, yalan söylediğim söylendi 3 güne bir terk etti ben kendimi ama seviyor demek ki diye kandırıp döndürdüm bir şekilde. Aylardır psikolojik şiddet görüyorum ne olursa olsun ben özür dileyip alttan alıyorum ve bunu inanılmaz normalleştirdim. Kendime niye bunu yapıyorum sorusuna bir cevabım yok. Ve ben kendime gelmek istiyorum artık 3 hafta önce ayrıldık ve ben haklı olduğumu dönmemem gerektiğini bildiğim halde pişman olmaya başladım.
İnsanın kendi kendine yaptığını kimse yapamıyor gerçekten. Bütün hayatımı birilerinin kafesinde sürekli itham edilerek, suçluyum diye düşünerek hiç yapmadığım şeyler için özür dileyerek geçirmek istemiyorum. Evet çok güzel zamanlarım oldu ama 9 ayda toplamda 1 ay mutluyumdur ancak gerisi kavga gürültü. 11 kilo verdim, sindim, kendimi dışarıya kapattım, arkadaşlarımdan uzaklaştım, asla yapmam dediğim şeyler yaptım. Her sorunda ağzıma bir parmak bal çaldı tek adımına ben koştum. Biriyleriyle görüşüyorsun diyip ertesi gün beni abisiyle tanıştırmak istediğini söyledi, sen aranıyorsun diye kavga çıkardığı gün sabah ablasında kahvaltıdaydık nasıl güzel sözler ben daha önce duymadım kendisinden.
Hanımlar bana yardım edin Allah kurtardı beni, dönmemem kendime bunu yapmamam lazım ama nasıl sinmişsem hala aklımın bir köşesinde belki sen hata yaptın düşüncesi yanıp sönüyor, ben böyle bir insan değildim kendimi tanıyamıyorum.
Psikologa gideceğim dedim bu virüs çıktı adım atamıyoruz evde kaldıkça da daha çok düşüyorum bu düşüncelere.

Bence kendinize gunluk hatta saatlik planlar yapin hatta cizelge hazirlayin. 1 saat mesaj atmayacagim, 1 gun aramayacagim gibj. Başardikca planinizin ustune cizik atin falan gibi daha nesnel cozumlerle kendinizi guclendirebilirisiniz. Birde iliski kocu bal var instagramda ben cok faydasini goruyorum. Gercekci ve uygulanabilir. Onu takip edebilirsiniz.

Kendisinin ise sayısız kadınla ilişkisi olmuş, evli nişanlı, küçük, büyük hiç fark etmemiş. Pişman olmuş gibi anlatıyordu başlarda ben de insanız hata yapabiliyoruz dedim bir süre davranışlarına bakarım dedim ses etmedim.
Daha sonra bir de iddia borcu çıktı ortaya bayağı bir ev parası yenmiş ve hala da borç ödeniyor icralık olan eşyalar var, ona da ses çıkaramadım ve hala neden diye kendime çok soruyorum, kızıyorum da.
Tüm bunların üzerine bana güvensiz hiç yapmadığım şeyler yakıştırıldı, dengemi bozdu, sürekli aldattığım, yalan söylediğim söylendi 3 güne bir terk etti ben kendimi ama seviyor demek ki diye kandırıp döndürdüm bir şekilde. Aylardır psikolojik şiddet görüyorum ne olursa olsun ben özür dileyip alttan alıyorum ve bunu inanılmaz normalleştirdim. Kendime niye bunu yapıyorum sorusuna bir cevabım yok.
Bir insanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.Evli nişanlı insanlarla ilişki yaşamış diyorsunuz.Hangi akla kulluk edip bunu yuttunuz acaba?Adamın size verdiği zararlar bile sizin kendinize gelmenizi sağlamamış uzmandan yardım isteyin burda yazılanlar size fayda etmez.

Bence kendinize gunluk hatta saatlik planlar yapin hatta cizelge hazirlayin. 1 saat mesaj atmayacagim, 1 gun aramayacagim gibj. Başardikca planinizin ustune cizik atin falan gibi daha nesnel cozumlerle kendinizi guclendirebilirisiniz. Birde iliski kocu bal var instagramda ben cok faydasini goruyorum. Gercekci ve uygulanabilir. Onu takip edebilirsiniz.
Teşekkür ederim bakacağım ona da, mesaj atmıyorum ama düşüncelerim de bir düzelme de göremedim

Arkadaşlar ilk defa konu açıyorum yanlış kişiye cevap yazmış veya mesajınıza dönememiş olabilirim, normal bir durum olmadığının ben de farkındayım bu süreçten sonra yardım da alacağım

Ne güzel,her şeyin bilincindesiniz.Bizim bir şey dememize gerek yok ki.
9 ayda size neler yaşatmış. Bunu ömre vurduğunuzda ortaya koca bir sıfır çıkacak!Ucuz atlatmışsınız.

Ne güzel,her şeyin bilincindesiniz.Bizim bir şey dememize gerek yok ki.
9 ayda size neler yaşatmış. Bunu ömre vurduğunuzda ortaya koca bir sıfır çıkacak!Ucuz atlatmışsınız.
Evet bilincindeyim ve farkındayım her şeyin, biraz da kendime bunu nasıl yaptımın kızgınlığı da var kendime de çok öfkeliyim

Düşman başına dedikleri bu olsa gerek umarım iyi olur ve bu insandan kurtulur da kendinize dönersinin Allah yardımcınız olsun

İnsanın kendi kendine ettiğini köy toplansa etmez.Parmağında oynatıyor sizi yaşınız küçükte değil ama gözünüzü açın biran önce

Her kafanız karıştığında buraya yazın burası sizi silkeler. Ama nolur nolur nolur ne arayın sorun ne de o yaratık ararsa msj atarsa geri dönün. Yokmuş hiç olmamış gibi yapın böyle yapmaya zorlayın kendinizi .dediginiz gibi yoksa cidden hayatınızı çöp edeceksiniz daha çok gençsiniz yazık etmeyin kendinize .bu kunduza yem olmayın

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, ailemin bilgisi vardır bu forumda üyeliğim olduğundan hesabımla ilgili kime ulaşabilirim acaba, hiçbir şeyden haberleri yok

Back