Kendimi bastan yaratmak istiyorum

93 dogumuyum ama bu büyük gösterme sorunu bende 13 yasindan beri var daha o zamanlar beni kardesimin annesi sanmislardi

Sac kas rengini kullu bisiler yapsan bide dedigim gbi kakul ...cicibici giyinsen ..Pembe allik kullanip goz kalemini okadar siyah goz makyaji yapmasan belki bir iki yas daha kucuk gozukebilirsin canim
Gerci yuz yapisiyla ilgili ama onemli bi ayrinti deil

sac rengimi ne zaman degistirmeye cesaret edebilirim bilmiyorum ama dikkate alicam tesekkürler :)

maşallah yüzün çok güzel
yaptığın en büyük hata kaşlarını o şekil aldırman olmuş
kaşlarının başlangıç noktasına dokunmaman gerekiyordu
eğer çıkmasını istiyorsan bi süre hiç elleme kaş kalemi kullan hafif kendini toparlamaya başlar
onun dışında fondotene fln ihtiyacın yok renk gelmesi için şeftali tonu allık güzel olabilir ya da pembe tonu
saçlarını da kabarık kullanırsan daha havalı durur
ama bunlar küçük şeyler maşallah zaten güzelsin

saclarim nasil kabarik durabilir önerin varmi? krepe yapsamda az ve ince telli oldugu icin hemen sönüyor

saclarim nasil kabarik durabilir önerin varmi? krepe yapsamda az ve ince telli oldugu icin hemen sönüyor

saçlarını yıkadıktan sonra hafif havluyla kurula saç köpüğü sür elinle hacim vererek
hani şu kurutma makinasının büyük ucu oluyo yuvarlak adını getiremedim şimdi anlamışsındır
onunla saçını öne eğerek tersten kurut
bu şekilde daha hacimli ve doğal duruyor
eğer eyeliner sürmesini bilmiyorsan ya da yapay geliyorsa göz kalemini göz kapağının üstüne sür fırça ile dağıt sonra içine de sür bolca rimelle bu da yakışır sana
sonracıma takı göremedim sende halka küpeler var onlarda yakışır uzun sallantılı küpeler olabilir

gecen hafta tam 7 tane pantolon aldim renk renk :) üstleride yavas yavas tamamlarim insallah

İyi yapmışsın olur yavaş yavaş elindekilerle degerlendirmeye çalış şimdilik mesela bende 24 üme gireli bir ay dolmadı bile ama iki kızım var:) aralarında da iki yas var üst üste hamilelik dogum dogum sonrası iki bebek çok zor donmedi açıkcası boyum 1.69 kilomda ikinci kızımın doğumundan sonra (suan 8 aylık) 94 kilo kaldım öyle evdeyim diye ben tabi esortman öyle gelişi guzel bı üst saclar filan öyle neyse bebekleri bahane edip uğraşmadimda aslında aklıma gelmiyordu diyebilirim takı eşim le bı gun alisveristeyken kariyer hanımın esime benim yanımda yok hep bebek ihtiyacları biçte göstermiyorsunuz valla baba filn oldugunuzu düşünmez dm yok eefndim söyle boyle gercektende göstermez zaten otuz yasında aslında ama daha bı ufak durur dedimki kızım sen eskiden bakkala bile boyle gitmezsin nooooldu şimdi kızım uç aylıkti emmeyi bırakmıştı maalesef bende zaten emzirmiyon kandirma kendini yok süt çeker yok süt olsun ye ye bırak bunları 5ayda 18 kilo verdim şimdi 76 filanım yine zayıf değilim ama 94 nere bu nere asıl fark nasıl oldu bilmiyorum yada kızlar saolsun oturtmadiklarindan herhalde kilodan fazla incelme oldu sacıma basıma giyimime her şeyime artık özen gösteriyorum o gun esortmani disardada evdede son kez giydimi fark ettim şimdi bak kısa yine giyerim tabi ama onuda özeni :) ayrıca küpesiz ojesiz gezmez oldum evde esimi hep bakımlı karşılarım falan filan şimdi bana demeye başladılar kızları kucağımda görenler ikiside seninki massalllah diye e yani sonuçta 24 yasindaydim bende ii toparladım anlayacağınız

Gözlükleri takma yeter. Çok güzel bir kızsın zaten. Hafif allık ve kırmızı ruj, saçlarda fön. Bu kadar :)

Bence kaşların düzleştirilebiliyorsan düzleştir, çok daha güzel gözükeceksin ve bir daha asla asla ve asla özel günlerinde sana tüm göze kıyafetin renginde far, üstüne kalın bir kırmızı ruj tabakası içerikli 90lar düğün makyajından yapılmasına izin verme, bunların dışında zaten gayet güzel bir kızsın.

Bir de bence üst parça olarak dökümlü şeyler tercih etme fazla, kolların, üst bedenin gayet ince gözüküyor üstüne truvakar kollu bol bişeyler giydiğin fotoğraflarda olduğundan daha olgun ve daha toplu gözüktün benim gözüme. Şu üzerinde ipli dar tişört olan fotoğrafındaysa çok daha ince ve daha canlı gözüküyorsun.

Son düzenleme:
Boy-kilo olarak iyisin, burnun ve yüz hatların da güzel. Beni de rahatsız eden tek nokta kaşların ama herkes dile getirmiş, onu hallettin mi fiziki olarak bir değişikliğe ihtiyacın kalmaz. Giyiminde değişiklik yaparsın. Saç renginle oynama derim ben, her zaman dogal ol. Sonra pişman olursun. Siyah sana yakışıyor. Renk renk pantolon aldıgın iyi olmuş, güzel bluzlarla tamamla onları. Bide sana tavsiyem; kilon olmadıgı için tayt giyebilirsin. Taytları da şu fotogaftaki gibi uzun bluz/hırka/kazak/tunik gibi kıyafetlerle kombinleyebilirsin.

Son düzenleme:
Kaşlarını uzunca bir süre hiç aldırma.Düzeltmek için bile alma ve badem yağı sür.
O zamana kadar kaş kalemi ile düz bir hat verebilirsin.

Saçların çok koyu.1-2 ton daha açık olsa,daha yumuşak durur.
Bir de matlık ve zayıflık var.Biraz omuz hizasında kestirip bakım uygulayabilirsin.

Gözlük kullanmak zorunda isen,çerçevesiz veya açık renk şeffaf çerçeveli gözlük olabilir.
Aslında şeffaf pembe-mavi çerçeveler bile olabilir.

Biraz da renge ihtiyacın var.
Dişlerin beyaz ve güzel.Canlı tonlarda rujlar güzel duracaktır.

Giyimde de pantolon harici alternatifler düşünebilirsin.
Mesela düz kesimli kısa elbise ile parmak arası sandaletler çok cici durur.
Üst giyimin her zaman renkli olsun.Canlı renkler tene yansır.

kızlar ne güzel önerilerde bulunmussunuzz yaa benımde ıhtıyacım var değişime ama ben güzel oldugumu dusunmuorum o yuzden sonuc alamamaktan korkuyorum :83::83::83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…