Kendimi bastan yaratmak istiyorum

UcanTerlik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
45
0
Kizlar ben kendimi hic begenmiyorum
19 yasindayim ve artik imajimi degistirmek istiyorum
Normalde gözlük kullaniyorum nadirde olsa lenslerimi takarim

Boyum 1,65 Kilom 55 civari

Bana sac giyim makyaj konusunda önerilerde bulunabilirmisiniz?

Profilimde albüme fotograflarimi yükledim ona göre degerlendirme yaparsaniz sevinirim

kaşları ve gözleri bu kadar koyu renk olan kızların saçlarının tamamını boyamaları benim gözüme hoş gelmiyor.
istersen aralara veya uçlara hafif ışıltı verebilirsin.
ayrıca hacmini arttırmak için daha katlı kestirebilir veya maşa yapabilirsin.
resimlerde nişan resmin hariç yüzünde hiç makyaj yok.
cildin çok güzel, göz kapağına incecik siyah eye-liner çeksen çok yakışacaktır
bir de, lenslerini sürekli takınca rahatsız olmuyorsan lens tak derim.

kaşlarını kavisli aldır bence yuvarlak yay şeklinden daha çok gider yüzüne ve gözlüklerin çok yakışıyormuş sana kullanmaya devam edebilirsin

Kaslar yuvarlak alinmis, yakismamis bence. Daha kavisli olabilir. Saclarina karamel,bal tonlarinda golge yaptirabilirsin. Yuzunde bir kusur goremedim zaten 19 yasindasin. Yasinin verdigi avantajla makyaj yapmana gerek yok.

Kesinlıkle ılk ısın o gözluklerı atmak olsun lens gıbı bı mucızze varken neden guzellgını kapatıosun kı ?

kaşların bence çok kavıslı bıraz daha duz kaş yapabılırsın .

kaşlarını kavisli aldır bence yuvarlak yay şeklinden daha çok gider yüzüne ve gözlüklerin çok yakışıyormuş sana kullanmaya devam edebilirsin

yurtdisinda yasiyorum malesef burda öyle kas almayi beceren kuaför yok elimden geldiginde kendim almaya calisiyorum simdi biraz daha kavisli yakin zamanda foto yüklerim :)

Ten rengin çok hoş. Mutlaka açığa yakın tonlar kullan.
Bob modeli düşündüm de harika dururdu sende. Düz değil oval şeklinde olan kesim ama.
Karamelin biraz açığı süper olur.

Kesinlıkle ılk ısın o gözluklerı atmak olsun lens gıbı bı mucızze varken neden guzellgını kapatıosun kı ?

kaşların bence çok kavıslı bıraz daha duz kaş yapabılırsın .

gözümde sasilik var o yüzden lensleri taksamda fotolarda yada biyere dikkatli baktigimda gözüm ice dogru kayiyor

yurtdisinda yasiyorum malesef burda öyle kas almayi beceren kuaför yok elimden geldiginde kendim almaya calisiyorum simdi biraz daha kavisli yakin zamanda foto yüklerim :)

Ben de yurt disindayim. Cok guzel kas alan biri vardi ama sonra evlendi birakti. Baskasini buldum o da isi birakmis. Ben de kendim almaya basladim. Bazen elimin ayari kaciyordu, yuvarlasiyordu ve seyreldi. Simdi yine baska bir kiz buldum. Idare eder. Kendin alma onermem.

türk kuaförleri varmis ama yakinimda yok onlara gitmeyi düsünüyorum
tabi kaslarimi uzabilirsemm

bence gözlüksüz halin bile ifadeni çok değiştiriyor, olumlu anlamda:13:
ben bir kusur bulamadım canım
ama eminim tecrübeli arkadaşlar güzel fikirler verecektir

Yok bence ilk önce haksızlık etme kendine beğenmeyerek kendini:) ama degisiklik iyi geliyo valla insana bendede arkadaşların dediği gibi doğal gölgeler ışıltılar yaptirabilirsin fazla makyaj değil ama biraz allik bı sürme bile ışık katıyo yüzüne yani başka ne diyelim kendimi bastan yaratmak istiyorum demişsiniz ama mesela giyim tarzı filanda isin içindemi

Aslinda hosmgorunuyorsun, cildin guzel. Gozlerin guzel. Arkadaslarin dedigi gibi sac renginde aralara hafif bal rengi attirabilirsin. Kaslarin da kalinlasirsa tamamdir. Cok koklu bir degisiklige ihtiyac gormedim ben sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…