- 28 Eylül 2010
- 278
- 0
- Konu Sahibi UcanTerlik
kendimi beğenmiyorum diyince çirkin birini bekliyodum ben.ama resimlerine baktım gayet güzelsin bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bence ilk önce haksızlık etme kendine beğenmeyerek kendini:) ama degisiklik iyi geliyo valla insana bendede arkadaşların dediği gibi doğal gölgeler ışıltılar yaptirabilirsin fazla makyaj değil ama biraz allik bı sürme bile ışık katıyo yüzüne yani başka ne diyelim kendimi bastan yaratmak istiyorum demişsiniz ama mesela giyim tarzı filanda isin içindemi
Hangi ulkedesin?
avusturya sen ?
türk kuaförleri varmis ama yakinimda yok onlara gitmeyi düsünüyorum
tabi kaslarimi uzabilirsemm
Ahh su kaslar uzatması ne kadar zor benimde seyrek ve kısa uzatırım dedim birkaç kez ay gecti yok iki kıl oradan büyüyor uç kıl ordan sonuc alamıyorum boyle tabi sarımsağı ydi bademiydi sürdüm bunlarıda ama yok yani öyle gezdigimemi yanıym yoksa sonuc almadigimami...dua ettim kızlarımın kasları gür olsun diye şimdilik gür massalllah ikisi nde :)
Ahh su kaslar uzatması ne kadar zor benimde seyrek ve kısa uzatırım dedim birkaç kez ay gecti yok iki kıl oradan büyüyor uç kıl ordan sonuc alamıyorum boyle tabi sarımsağı ydi bademiydi sürdüm bunlarıda ama yok yani öyle gezdigimemi yanıym yoksa sonuc almadigimami...dua ettim kızlarımın kasları gür olsun diye şimdilik gür massalllah ikisi nde :)
bence çok hoşsun, hiç de öyle baştan yaratılacak bir tipin yok, bu arada eğer lens kullanabiliyorsan kullan yok sağlık açısından problem teşkil ediyorsa gözlüğünü değiştirdiğinde süper olur herşey...
Saç rengini falan değiştirme derim bence çok doğal ve güzel, şunu da unutma ki belli bir yaştan sonra istemesende saçlardaki beyazları kapamak amacıyla sürekli boyatmak zorunda kalacaksın, şimdi doğal renginin tadını çıkar ki sonra özlemeyesin eski halini...
Yani bence en zoru giyim tarzı öyle hop diye ölmüyorduk herhalde diye düşündüm bi an hem maddiyat hem zaman hemde asıl neysen ne olsun isterdin filan önemlidir herhalde ama dur ya belki biraz araştırsan ve ise dolabında bunu artık hiç giymiyceginden emin olduklarını çıkartmakla başla sonra spor salasliktan çıkıp azıcık daha ayrıntılı olayım diyorsan misal elindekileri aksesuarlarda filan renklen dir hareketlen dir yavaş yavaş ta elindekilere gidecek yeni parçalar ekleyebilirsin yani malum sac bas alt üst öyle kolay olmasa gerek:)
Cok buyuk gosteriosun ben 19 olduguna inanamadim ilk once bunu coz belki siyahtansa kumral sac kas kahkul seni daha kucuk gosterbilir bide renkli seyler giyersende iyi olabilir
insallah öyle kalirlar :) benimkilerde önceden abartisiz bir parmak kalinliginda vardi ne olduysa almaya basladiktan sonra oldu
bu arada annemin israriyla 13-14 yaslarinda kaslarimi aldirmaya basladim