Kendimi bastan yaratmak istiyorum

kendimi beğenmiyorum diyince çirkin birini bekliyodum ben.ama resimlerine baktım gayet güzelsin bence :)

tabi giyim tarzida olabilir fotolarda pek cikmamis ama rahat basit giyiniyorum genelde yani spor ayakkabi kot bol tshirtler falan

türk kuaförleri varmis ama yakinimda yok onlara gitmeyi düsünüyorum
tabi kaslarimi uzabilirsemm

Ahh su kaslar uzatması ne kadar zor benimde seyrek ve kısa uzatırım dedim birkaç kez ay gecti yok iki kıl oradan büyüyor uç kıl ordan sonuc alamıyorum boyle tabi sarımsağı ydi bademiydi sürdüm bunlarıda ama yok yani öyle gezdigimemi yanıym yoksa sonuc almadigimami...dua ettim kızlarımın kasları gür olsun diye şimdilik gür massalllah ikisi nde :)

insallah gür kalirlar :) benimkilerde kücükken cok gür ve siyahti abartisiz 1 cm vardi kalinligi gerci hala siyah ama :))

saçlarının uçları bakımsız duruyor aslında kırık yok ama böyle ince ayrık hiç hoş değil senin güzelliğini etkiliyor o kısımlar
saçlarını şu tarz kestirip böyle bir renge boyatabilirsin yüz şekline çok yakışır önleri uzun arkası kısa bir model

kesinlikle kaşların, kendin mi alıyorsun yay gibi yapmışsın kaşlarını, bu sene kalın kaşlar moda birde yüze yakışması lazımm, kalınlaştırısan güzel kızsın zaten, bide saçını açık kahve falan yapabilirsin birazcıkta kestirirsinnn, değşiklik iyidir hrzaman

saçlarının uçları bakımsız duruyor aslında kırık yok ama böyle ince ayrık hiç hoş değil senin güzelliğini etkiliyor o kısımlar
saçlarını şu tarz kestirip böyle bir renge boyatabilirsin yüz şekline çok yakışır önleri uzun arkası kısa bir model

insallah öyle kalirlar :) benimkilerde önceden abartisiz bir parmak kalinliginda vardi ne olduysa almaya basladiktan sonra oldu

bu arada annemin israriyla 13-14 yaslarinda kaslarimi aldirmaya basladim

insallah öyle kalirlar :) benimkilerde önceden abartisiz bir parmak kalinliginda vardi ne olduysa almaya basladiktan sonra oldu

Yani bence en zoru giyim tarzı öyle hop diye ölmüyorduk herhalde diye düşündüm bi an hem maddiyat hem zaman hemde asıl neysen ne olsun isterdin filan önemlidir herhalde ama dur ya belki biraz araştırsan ve ise dolabında bunu artık hiç giymiyceginden emin olduklarını çıkartmakla başla sonra spor salasliktan çıkıp azıcık daha ayrıntılı olayım diyorsan misal elindekileri aksesuarlarda filan renklen dir hareketlen dir yavaş yavaş ta elindekilere gidecek yeni parçalar ekleyebilirsin yani malum sac bas alt üst öyle kolay olmasa gerek:)

bence çok hoşsun, hiç de öyle baştan yaratılacak bir tipin yok, bu arada eğer lens kullanabiliyorsan kullan yok sağlık açısından problem teşkil ediyorsa gözlüğünü değiştirdiğinde süper olur herşey...
Saç rengini falan değiştirme derim bence çok doğal ve güzel, şunu da unutma ki belli bir yaştan sonra istemesende saçlardaki beyazları kapamak amacıyla sürekli boyatmak zorunda kalacaksın, şimdi doğal renginin tadını çıkar ki sonra özlemeyesin eski halini...

Cok buyuk gosteriosun ben 19 olduguna inanamadim ilk once bunu coz belki siyahtansa kumral sac kas kahkul seni daha kucuk gosterbilir bide renkli seyler giyersende iyi olabilir

sacim dogal rengim degilki önceden hep siyaha boyuyodum bu biraz akmis hali koyu kahve gibi
kendi sac rengimde nisan fotografinda postisin oldugu gibi

gecen hafta tam 7 tane pantolon aldim renk renk :) üstleride yavas yavas tamamlarim insallah

Cok buyuk gosteriosun ben 19 olduguna inanamadim ilk once bunu coz belki siyahtansa kumral sac kas kahkul seni daha kucuk gosterbilir bide renkli seyler giyersende iyi olabilir

93 dogumuyum ama bu büyük gösterme sorunu bende 13 yasindan beri var daha o zamanlar beni kardesimin annesi sanmislardi

Valla bende o yaslarda başlamıştım çok sartmis gibi zaten öyle gür mur de degildi yani fazla tabi şimdiki kadar seyrekte degildi iste kendim aldım ettim zamanla inceldi inceldi.. İns kızlarınki kalır boyle kas önemli bı ayrıntı sonuçta :)

cnm dger msjlrı okuyamdm ama tavsiyem önce kaşını kalınlaştır saçını açık bi renge boyat ve gözlük sorununu hallet tmmdr kıyafet fln ayarlayınca yeter dua et kilo gibi bi derdin yok

Kaşlar direkt göze batıyor. Düzeltmeye çalış çok yuvarlak olmuş hafif kavisli bir model yakışacaktır :)
Siyah saçını değiştirebilirsin biraz daha saç rengini aç, daha yumuşak bi yüzün olacak :)
Bir de renkli renkli pantolonlar almışsın benim tavsiyem zıt renkler kullan. aşın çok genç çok yakışıyor.
Mesela pembe pantolon aldın, üzerine yeşil-mavi bir bluz, sarı bir bluz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…