• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir BEN yaratmak, KENDİME dönüş..

merhabalar

yazamadım geçen haftadan beridir ya bir de daha önceki yazdıklarım silinmiş hevesim gitti geçen girdim baktım yoklar yazmadım. neyse artık

geçen haftadan beridir. iyi miyim bilmiyorum bu aralar işler yoğun. kafam çok meşgul yeni bi ay güzel olsun dedim yine bir duygusal boşluğa düştüm. ağladım bir süre kendimi dışarı attım. yürüdüm eve geldim yine ağladım. hayatımda biri olsun bir ailem olsun istiyorum artık. ama olmuyor duygusal boşluğa düştüm birine ihtiyacım var tek başıma yapamıyorum bazen. yaslanacak bir omuz olsa diyorum. arkadaşlarım var ama olmuyor bazen herkese her şeyi anlatamıyorsun veya anlatıyorsun aman sıkıyorumdur insanlar dert mi dinleyecek diyorum vaz geçiyorum bu aralar insan da çok istemiyorum galiba. aslında geçen kötü olmamın sebebi şuydu. ben biriyle görüşmüştüm olmadı. uzun zamandan sonra gördüm uzaktan. bi an ettiğimiz sohbeti hatırladım gerçekten güzel bir sohbetti uzun zamandır bu kadar derin kendim olarak belki de sohbet etmemiştim. bi an o sohbeti özledim veya öyle bir sohbeti özledim bilmiyorum ama o kişiyi değil kesinlikle. yani öyle bir sohbet edebileceğim bir kişiye ihtiyacım olduğunu anladım. bi an ondan sanırım kötü oldum duygusal boşluğa düştüm. ağladım neyse iyi geldi.

yine sabah 6da kalkmaya devam meditasyon yoga devam. sporumu yapıyorum akşam yatmadan yine meditasyon yapıp yatıyorum rutinim değişmedi. sadece geçen günkü bana gelenler geldi işte o gün bişey yapmadım. dün felsefeye giriş kitabımı okurken kendi kendime tartışmaya başladım filozofların düşüncelerini filan kendi kendime tartıştım yorum yaptım hatta espri filan yapıp gülüyorum kimse olmayınca napayım :D ya felsefe yapacak biri lazım ya bana işte o görüştüğüm kişi felsefe biliyordu sanırım birazda ondan görünce aklıma düştü. aman neyseeeee :işsiz: güzeldi öyle yapcam ya felsefeyi kendim okuyup konuşup, tartışcam biri olmayınca güzel eğlendim dün.

dolabımı hala düzenlemedim hala hala ama camları sildim. miss oldu. cumartesi günü dolabı hallediyorum pazar günü planım var. cumartesi evdeyim dolap ilk halledilecekler arasında. işte bunlar dışında iyim. sadece insanlar soğutuyor bazen beni güvenim kalmadı kimseye. hani yıldız tilbe diyor ya insan sevmiyorum ben ama yalnız da canım sıkılıyor bu aralar öyleyim artık yüzeysel her şey onu anladım. (zaten biliyordum da işte pekiştirdim diyelim ) sadece eğlencen geçcen çok düşünmeyeceksin. descartes düşünüyorum öyleyse varım demiş ama düşünme boşver :halay:neyse ben felsefe okuya okuya delircem en sonunda. hadi sevgiyle kalın :)

merhabalar

yazamadım geçen haftadan beridir ya bir de daha önceki yazdıklarım silinmiş hevesim gitti geçen girdim baktım yoklar yazmadım. neyse artık

geçen haftadan beridir. iyi miyim bilmiyorum bu aralar işler yoğun. kafam çok meşgul yeni bi ay güzel olsun dedim yine bir duygusal boşluğa düştüm. ağladım bir süre kendimi dışarı attım. yürüdüm eve geldim yine ağladım. hayatımda biri olsun bir ailem olsun istiyorum artık. ama olmuyor duygusal boşluğa düştüm birine ihtiyacım var tek başıma yapamıyorum bazen. yaslanacak bir omuz olsa diyorum. arkadaşlarım var ama olmuyor bazen herkese her şeyi anlatamıyorsun veya anlatıyorsun aman sıkıyorumdur insanlar dert mi dinleyecek diyorum vaz geçiyorum bu aralar insan da çok istemiyorum galiba. aslında geçen kötü olmamın sebebi şuydu. ben biriyle görüşmüştüm olmadı. uzun zamandan sonra gördüm uzaktan. bi an ettiğimiz sohbeti hatırladım gerçekten güzel bir sohbetti uzun zamandır bu kadar derin kendim olarak belki de sohbet etmemiştim. bi an o sohbeti özledim veya öyle bir sohbeti özledim bilmiyorum ama o kişiyi değil kesinlikle. yani öyle bir sohbet edebileceğim bir kişiye ihtiyacım olduğunu anladım. bi an ondan sanırım kötü oldum duygusal boşluğa düştüm. ağladım neyse iyi geldi.

yine sabah 6da kalkmaya devam meditasyon yoga devam. sporumu yapıyorum akşam yatmadan yine meditasyon yapıp yatıyorum rutinim değişmedi. sadece geçen günkü bana gelenler geldi işte o gün bişey yapmadım. dün felsefeye giriş kitabımı okurken kendi kendime tartışmaya başladım filozofların düşüncelerini filan kendi kendime tartıştım yorum yaptım hatta espri filan yapıp gülüyorum kimse olmayınca napayım :D ya felsefe yapacak biri lazım ya bana işte o görüştüğüm kişi felsefe biliyordu sanırım birazda ondan görünce aklıma düştü. aman neyseeeee :işsiz: güzeldi öyle yapcam ya felsefeyi kendim okuyup konuşup, tartışcam biri olmayınca güzel eğlendim dün.

dolabımı hala düzenlemedim hala hala ama camları sildim. miss oldu. cumartesi günü dolabı hallediyorum pazar günü planım var. cumartesi evdeyim dolap ilk halledilecekler arasında. işte bunlar dışında iyim. sadece insanlar soğutuyor bazen beni güvenim kalmadı kimseye. hani yıldız tilbe diyor ya insan sevmiyorum ben ama yalnız da canım sıkılıyor bu aralar öyleyim artık yüzeysel her şey onu anladım. (zaten biliyordum da işte pekiştirdim diyelim ) sadece eğlencen geçcen çok düşünmeyeceksin. descartes düşünüyorum öyleyse varım demiş ama düşünme boşver :halay:neyse ben felsefe okuya okuya delircem en sonunda. hadi sevgiyle kalın :)
Yaaa çok tatlısın 💗 Allah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah 🙏
Doyum aldığımız sohbetler edecek birini bulmak gerçekten zor.
arkadaşlıklar konusunda aynı fikirdeyim gülüp geçeceğiz beklentisiz🤷‍♀️ benlik de değil yüzeysel ilişkiler ama yaştan mı kaynaklı dönemin getirdiği bir şey mi bilmiyorum.

Yaaa çok tatlısın 💗 Allah gönlüne göre birini nasip etsin inşallah 🙏
Doyum aldığımız sohbetler edecek birini bulmak gerçekten zor.
arkadaşlıklar konusunda aynı fikirdeyim gülüp geçeceğiz beklentisiz🤷‍♀️ benlik de değil yüzeysel ilişkiler ama yaştan mı kaynaklı dönemin getirdiği bir şey mi bilmiyorum.
ya teşekkür ederim :KK200: aminnnnnnnnnnnn :dua::dua:

artık öyle ya yaştan da kaynaklı bazen kendi başıma bişeyler yapmaktan zevk alıyorum. bazen arkadaşlar çağırıyor mesela diyorum ki kendim evde kitap okusam daha zevk alcam deyip gitmiyorum eskiden olsa hemen koşardım. yüzeysel kalıyor bazı şeyler. gülüp geçme, kafa dağıtmak için anca. daha derin sohbet etmek için o kişiyle karşılaşmak lazım işte karşılaşmıştım ama fos çıktı adam sandık fos çıktı vıttırı zıttık adamlar :KK48: neyse Allah gönlümüze göre versin diyelim olmadı tekte mutluyum.

merhabalar

dün keman kursum vardı ödevlerimi verdim yeni notaya geçildi 4.parmak mi notası. serçe parmağımı notaya nasıl bascam onu düşünüyorum :D bugün deneyeceğim inş. tırnaklarımı kesme lazım hoca tırnakları kısalt basamıyor notalara dedi. ama hocam ya kısa tırnak sevmiyorum ben keman kursuna gittiğimden beri tırnaklar kısacık of of neyse ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gitcem misali kescem bugün. üşengeçlik ojede sürmüyordum zaten o_O

kurstan gelip yemek yedim felsefe tarihi kitabımı okurken yeğenim aradı onla konuştum benim kafa dağıldı tabi. kapatınca teli devam etmedim. sonra temizlik günüydü bugün deyip unutmuşum robotu çalıştırayım dedim bi baktım robotun fişi çekili şarjı bitmiş ah kafam çalışmadı tabi pil seviyesi düşük deyip geri döndü aman dedim meditasyon yapıp yattım. bugüne inş. (ne çok dedi kelimesini kullandım be dedim dedim dinletemedim :D )

bugün sabah 6da meditasyon yogamı yaptım dün ayağım burkuldu kayıp düşüyordum az kalsın ağrı vardı ayağımda yoga acaba kötü eder mi dedim ama yaptım ve iyi geldi rahatlattı.

bugün planlarım market alışverişi haftalık, spor yapılacak, yemek yapılacak, keman çalışılacak, felsefe kitabı okunacak, robot çalıştırılıp ev temizlenecek yeterrli sanırım sevgiyle kalın :)

günaydınlar

dün eve geldim üzerimi değiştirip markete alışverişe gittim saat 6 yı geçti spor yap yemek ye derken saat 9 ben pert. keman zaten çalışmadım milleti rahatsız etmeyim diye 9dan sonra çalışmıyorum halimde yoktu zaten. beyaz çamaşırları attım çıkıncada serdim. kitap okuyacak kafamda yoktu. dizi izledim bende yemek yerken izlediğim dizimin bölümü bitireyim madem dedim. kedimde geldi kucağımda sere sepe uzanıp uyudu onu da rahatsız etmeyim dedim çok güzel uyudu mır mır. :KK200:valla huzurluydum bozmadım iyi geldi arada böyle hiç bişey yapmamak tembellikte gerekli. hep bişeylerle uğraşmak kafayı meşgul etmekten insan sıkılıyor sanırım. bugün yine sporum var keman çalışcam sanırım bugün çalışmam lazım artık. renkli çamaşırları atcam bugünde yarın kuyunca hepsini dürerim. beyazlar kurumaz sanırım hava kötü. yarın hepsini hallederim ütü de yarın yapcam pazar günü evde değilim planım var akşam gelirim. yarın temizlik yaparım. dolabı düzenlicem bu sefer yapmam lazım. keman çalışma felsefe kitabı okuma yarın planım bunlar. pazar günü trekkinge gitcem artık 15 km üstü yürücem bi de kar var :halay: pazartesi günü yaptıklarımı yazarım hadi sevgiyle kalın :)

forumu günlük gibi kullanmak çok mantıklı olmuş aynı zamanda süreklilik sağlama ve motivasyon için mantıklı
takipteyiz 😇

günaydınlar

cumartesi günü sabah 6 da kalktım meditasyon yogamı yaptım. hııt yapcaktım pazar günü yürüyüşe gitcem ve ayak bileklerimde ağrı vardı diye yapmadım uyudum direkt. uykumda vardı ne yalan söyleyim dedim esnetme egzersizi yapayım onun yerine. 9 a kadar uyumuşum. günlük 7 saat uykuya alışan ben 9 saati geçkin uyuyunca resmen sersem gibi oldum. esnetme egzersizini yaptım kahvaltımı yaptım. dolapları düzenledim sonunda :halay: düzenlendi sonunda içim rahatladı robotu da çalıştırdım evi temizlettim. kitap okudum sahlepimi içtim yağmurluydu zaten hava. dizi açtım onu izledim o ara içim geçmiş yarım saat kestirmişim :işsiz: nasıl bir uykum varsa anlamadım ki neyse dinlenmiş oldum. keman çalıştım mi 4. parmağa geçmiştim zorlandım ya serçe parmağımı kullanmak zor geldi. 2 ödevime anca çalıştım 2 ödevim daha var belki bırakırım onları 2 günüm var daha .

pazar günü 5:30 da kalktım yürüyüşe gitcem diye. meditasyon yogamı yaptım. 13 km yürüdük karlıydı çok güzeldi kar topu oynadık. kardan adam yaptık. yeni insanlarla tanıştım. eğlenceli bir gündü. akşam eve geldim bi önceki günden yemeğimi yapmıştım canım hazır yemeğimi yapıp yattım 10 a kadar ayaklarım ağrımış. 10da meditayson yapıp uyudum. bu hafta sonu uykuya doydum ben sabah o kadar dinç uyandım ki. ayağımın ağrıması bile mutsuz etmedi beni neyse geçer diyelim sağlıcakla kalın :)

günaydınlar pazartesi günü bişey yapmadığım için dün gelipte yazmadım açıkçası :) boş geçirdim. dün yemek yaptım spor yaptım. çamaşırlarımı çamaşırlıktan kaldırmıştım pazartesi günü onları dün katladım dürüdm dolaba kaldırıdm ütülenecekleri ayırdım 2 parça çıktı ütülenecek ohh ne kadar mesudum :D
keman dersim bugün iptal oldu o yüzden keman çalışmadım dün. felsefe kitabımı okudum. biraz podcast dinledim. bugünkü menümü oluşturdum öğle yemeğine bi karar veremedim karbonhidrat-protein dengesini ayarlamaya çalışıyorum da. makarnalı ton balıklı salatada karar kıldım. ınstada takıldım yeni tarifler buldum kaydettim denenecek. meditasyon yapıp uyudum. dün meditasyon serisinin 21. günüydü ve bitti yeni seri bulcam veya kendim yapmayı denicem arkada ses olmadan az müzik açıp bakcam ona bi. bugün keman dersim yok sporumda yok. ayak bileğimin ağrısı geçmedi yürüyüşe çıkayım dedim ama kendimi zorlamak istememeye karar verdim. markete gitcem o yürüyüş yeter bana. yemeğim var yemekte yapmıcam baya boşum yani. :D uzun zamandır bu kadar boş bir günüm yoktu sanki. madem boş bugün hadi planalayalım.

işten sonra eve gelip üzerimi değiştirip markete gitme. gelince esneme egzersizi yapayım diyorum yarım saat. sonra yemeğimi yerim. keman çalışma, yemekten sonra kahve keyfi kitap okuma. felsefe podcasti dinleme yapayım bayadır dinlemiyorum. meditasyon yapıp yatışşş.

hadi sağlıcakla kalın :)

günaydınlar

dün işten geldim markete gitim alışverişimi yaptım geldim.yeni bir tarif deneyecektim onu yaptım önce o fırındayken bende esneme egzersizi yaptım o kadar iyi geldi ki baya esnemişim ben yalnız her gün sabah yapa yapa. sonra yemeğimi yedim kahve keyfi kitap okudum. keman çalıştım. felsefe tarihi dinledim Platon'du konu. kendi meditasyonumu yaptım 15 dk nefese odaklanıp sessiz bir ortamda. ay bi sıkıcı geldi böyle 15 geçmedi sanki. aklıma düşünceler geliyor gidiyor odağım gidiyor geliyor zordu neyse biraz böyle devam edip sonra müzik eşliğinde başlıcam.

sabah 6 da kalkış meditasyon yoga kahvaltı işe geliş. finish. :D bugün sporum var. yemek yapcam. dünden kalan yemeğin yanına. keman çalışırım yine kitap okurum. çamaşır atcam beyazları atarım. çıkınca çamaşırlığa seriş ve meditasyon yatışş hadi sağlıkla kalın :)

günaydınlar

dün eve geldim önce yemeğimi hazırladım dinlenmesi için dolaba kaldırdım. mezemi yaptım onuda soğuması için kaldırdım dolaba. spordan sonra yemekle uğraşmayım dedim. sonra sporumu yaptım. yemeğimi hazırlayıp yedim hemen. bizimkilerle görüştüm kandillerini kutladım. keman çalıştım. kahvemi içtim. beyazları çamaşır makinesine attım. kandil dolayısıyla yasin okudum. duamı ettim.kitap okuma yapmadım dün. Allah herkesin duasını kabul etsin :dua: çamaşırlar çıktı astım. meditasyon yaptım ve yatış dün daha iyidi meditasyon daha az düşünceler geldi daha iyi odaklandım yalnız 15 dk zor geçiyor sanki.

bu şekilde bugün spor var yine. dünden kalan yemeğim var yanına ne yapabilirim düşüncem. arkadaşıma gitcem bugün renkli çamaşırları atarım gitmeden. gelincede sererim. bugünlük bu kadar olur sanırım.

yarın planım var kayağa gidiyorum. pazar günü de festivale gidiyorum. bu hafta sonu baya aktif geçecek inş pazartesiye ben ben olarak kalırım. :D hadi sağlıkla kalın pazartesi yazarım gelişmeleri :)

günaydınlar

ay neler oldu neler cumadan beri sanki hayatım 180 derece döndü :D gelip yazamadım da hemen dedikoduları veriyorum :)

araba aldımmmmm :KK200: cuma günü görmeye gittim expere soktum bi sorunu çıkmadı arabanın sahibi işten izin alamadı babası gösterdi o yüzden pazartesi günü alımı yaparız dedik. pazartesi bankadan kaynaklı sorun oldu. salı gününe kaldı dün aldım sonunda :halay:

pazar günü eski memlekette görüştüğüm kişi yazdı arkadaş olmaya karar vermiştik en son. yine konuşmaya başladık (ben bu kişiyi 5-6 sene önceden tanıyorum bu arada tabi araya zaman mesafe girdi görüşmedik o süre zarfında ) yani bilmiyorum konuşuyoruz şuan bakalım.

dün direksiyon dersi almaya başladım sürücü kursunda manuel arabayı sürdüm geçtim hiç araba sürmedim sonra. otomatik aldım arabayı da akan trafikte çalıştık hocayla. çok heyecanlıydım ne yalan söyleyim yolları da bilmiyorum filan yani kendimin sürmesi farklı tabi. neyse inş bi kaç ders sonra kendi başıma sürmeye başlarım o heyecanımda geçer. :D

bugün kursum var yine arkadaşla gitcem arabamla gidemicem belki haftaya giderim o cesaret gelirse. :) yarın direksiyon dersi alcam hafta sonu da dahil. umarım pazar günü hallederim haftaya en azından işe gidip gelirim. :)

hadi sevgiyle kalın :)

Back