• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir BEN yaratmak, KENDİME dönüş..

merhabalar

dün işten sonra alışverişimi yaptım eve gelip spor yaptım. yemeğimi pişirdim. dün ilk defa tam buğdaylı makarna yedim dikkat ediyorum kendime birazda. yani normal makarnadan farkı yok bilmem ben fark etmedim. uzun zamandır makarna yemiyordum özlemişim. keman çalıştım biraz. dinler tarihi serisinden dinlerin kökeni videosunu dinledim. akşam 9dan sonra ekranlara bakmadım. evin ışığını bile diğer odanın lambasını açıp ordan gelen ışıkla durdum. valla iyi geldi. kuruyan çamaşırları sonunda topladım. hızımı alamadım giysi dolabımı düzenledim hep dağılmıştı sonunda toparlandı. iç çamaşır çekmecemi de düzenledim. çamaşırları katlarken bi de şiir açtım şiir dinledim bendeki romantiklik seviyesi :D iyi geldi ya sakin bir akşam yaşadım. baktım saat 11 e geliyor. hemen meditasyonumu yaptım uyudum. sabah 6 da kalktım yine meditasyon yogamı yaptım. bugün planımda ütü yapmak var. ütü de birikti akşam 9 dan sonra ekranlara bakmama kararım iyi oldu böylece evde yapmam gereken işlerimi hallediyorum.

hadi sevgiyle kalın :)

Back