• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime pek güvenemiyorum...

holly golightly

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
27
5
6
29
Merhaba 2 yıldır güzel ve ciddi bir ilişkinin içindeyim. Sizde bilirsiniz ki ilişkinin en başları her zaman en güzel vakitleridir. Bir insanı yeni tanımaya başlamak gibisi yoktur. Ama zamanla bu duygu kaybolur ve yerini güven ve sevgiye bırakır. Geçenlerde bir erkek arkadaşım bana yazdı ve sohbeti çok hoşuma gitti. 2 yıl sonra ilk defa başkasına karşı bir merak hissediyorum. Ama bildiğiniz üzere bu merak kısmı her zaman geçicidir. Sırf bu duygu için sevgilimi bırakmak istemiyorum çünkü kendisi dünyanın en iyi insanı. 2 yıl geçmiş olmasına rağmen sevmediğim pek bir yönü yok. Benim için her şeyi yapmaya hazır. Zor bir hayatım var ve ilerde hayatımı kolaylaştıracağını da biliyorum. Ona çok alıştım ve seviyorum. Ama başkasına karşıda böyle hissetmek beni çok tedirgin ediyor. Ben flörtöz bir insanım ama flört geçtikten sonra önemli olan elinde ne kaldığıdır. Çok şükür ona karşı sevgim bitmedi çünkü çok iyi bir insan. Daha önce flört ettiğim insanlarla bir ilişki içine girmedim çünkü hep flörtümüz bitince bende ki hislerde bitti. Sevgilimde bu durum çok farklı. Flörtümüz bitmesine rağmen hala ona sevgiyle bakabiliyorum. Sanırım ben o ilk tutkuya aşığım. Ama sırf bunun için ilişkimi yıpratmak istemiyorum. Sizce ne düşünüyorum, ne yapmalıyım? Kafam çok karışık.

Merhaba ;

ömürlük ilişkiler sizde biliyorsunuz ki günümüzde çok zor bulunuyor , herkes bir çıkar peşinde ilişkiler yaşarken iki yıldır sorunsuz güzel bir ilişki yaşıyorken bence devam edin ve başka hiç bir şeyi önemsemeyin . Hissettiğiniz merak duygusu geçtiğinde yanlış bir yola girerseniz eğer sonuçları daha da kötü olabilir .

Kısacası elinizdekinin kıymeti bilin mutluluklar .

Merhaba ;

ömürlük ilişkiler sizde biliyorsunuz ki günümüzde çok zor bulunuyor , herkes bir çıkar peşinde ilişkiler yaşarken iki yıldır sorunsuz güzel bir ilişki yaşıyorken bence devam edin ve başka hiç bir şeyi önemsemeyin . Hissettiğiniz merak duygusu geçtiğinde yanlış bir yola girerseniz eğer sonuçları daha da kötü olabilir .

Kısacası elinizdekinin kıymeti bilin mutluluklar .
Kesinlikle çok haklısınız. Çok teşekkür ederim

Back