- 11 Şubat 2023
- 9.009
- 18.427
Ben de aklımdaki tüm soruları sordum bana nedenleriyle birlikte. Gayet mantıklı ,bilimsel ve somut bir şekilde anlattı. Çok şükür sıkıntısız atlattık tüm aşıları.Doktorumuza aynı endişeyle gittim hatta sorarken çok utandım eğitimli bir insan olarakbu tarz spekülasyonlara kanmamamız gerektiği konusunda çok açık ve net konuştu. Ben ikna oldum ve yaptırdım. Huzursuzluk vs oldu iki üç gün. Ekstra bir durum yaşamadık çok şükür.
Rapel dozda miktar mı daha fazla acaba ondan mı bu ay aşısının adı çıktı böyle18. ayda yeni olan sadece Hepatit A asisi var. Digerleri hep onceki asilarin pekistirme dozlari.
Bizim doktorumuz kendi kliniğindeki aşıların daha temiz içerikli olduğunu söylemişti.Ben de eczaneden alıp özel doktorunda yaptırıyorum bazılarını. Daha temiz içerikli aşı var mı diye araştırdım çok ama bulamadım
9 aylıkken kızamık aşısı yaptirdim en son ve aşının yan etkilerinden olan uyku bozukluğu hastalığı baş gösterdi oğlumda malesef birdahada hiçbir aşısını yaptirmadimMerhaba, bugüne kadar “çocuğuma aşı yaptırmadım” diyen herkese “höhh cehalete bak” diye carlamış biri olarak 18 ay aşısının ağırlığı hakkında çok endişeliyim. Burada bir konuda bu aşı sonrasında kan yıkımı olan, çocuğun yürümesinin çok aksadığını yazan arkadaşlar gördüm. Aşısını yaptıracağım bu ayrı konu, ama 18 ay aşısından sonra gördüğünüz yan etkileri dinlemek çok isterim. Vaktiniz varsa cevaplarınız çok önemli benim için
Olabilir, ama biz hicbir problem yasamadik. Oglum daha onceki asilardan farkli tepki vermedi.Rapel dozda miktar mı daha fazla acaba ondan mı bu ay aşısının adı çıktı böyle
2 çocuğuma asilarini yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım . 3 çocuğum 17 aylığa kadar aşılarını yaptırdım ateş bile cikmadi.18 aya yaklaşınca çeşitli asi hakkında şöyle oldu 18 . Ay asisindan sonra böyle oldu yazilari gördükçe endişelendim bende ne yalan söyleyeyim. Anne yüreği fakat yaptırdım. Allah'a şükür hiç bir şey olmadı huzursuzluk bile olmadı. Şimdi 2 yaşina girecek 2 yas aşısı için aynı yazilar görüyorum . Endişe yükleniyor ...Merhaba, bugüne kadar “çocuğuma aşı yaptırmadım” diyen herkese “höhh cehalete bak” diye carlamış biri olarak 18 ay aşısının ağırlığı hakkında çok endişeliyim. Burada bir konuda bu aşı sonrasında kan yıkımı olan, çocuğun yürümesinin çok aksadığını yazan arkadaşlar gördüm. Aşısını yaptıracağım bu ayrı konu, ama 18 ay aşısından sonra gördüğünüz yan etkileri dinlemek çok isterim. Vaktiniz varsa cevaplarınız çok önemli benim için
Ben herhangi bir yan etki görmedim çok şükürMerhaba, bugüne kadar “çocuğuma aşı yaptırmadım” diyen herkese “höhh cehalete bak” diye carlamış biri olarak 18 ay aşısının ağırlığı hakkında çok endişeliyim. Burada bir konuda bu aşı sonrasında kan yıkımı olan, çocuğun yürümesinin çok aksadığını yazan arkadaşlar gördüm. Aşısını yaptıracağım bu ayrı konu, ama 18 ay aşısından sonra gördüğünüz yan etkileri dinlemek çok isterim. Vaktiniz varsa cevaplarınız çok önemli benim için
Ben yedinci ayda hiçbir aşı yok diye biliyorum kontrol için çağırmış olabilir miYa kızlar. Benimde bebegim 6 aylıkta vuruldu. 7. Ayda getir dedi ne aşısı vurulacak acaba. 6. Aydaki çok zorladi bebeğimi. Yüksek ateş titreme üşüme. Çok huzursuz oldu çok ağladı. Rengi degisti bebegimin. Iştahı kesildi. Ilk gün oyle oldu sonrada 3 gün ateş devam etti. Çok korktuk 7. Aydakiya gotursemmi acaba.
Bende yok diye biliyorum ama aşı olucak dedi.Ben yedinci ayda hiçbir aşı yok diye biliyorum kontrol için çağırmış olabilir mi
Merhaba Lou. Ben de senin gibi kılı kırk yararak ilerliyorum resmen ve seni çok iyi anlıyorum :)Merhaba, bugüne kadar “çocuğuma aşı yaptırmadım” diyen herkese “höhh cehalete bak” diye carlamış biri olarak 18 ay aşısının ağırlığı hakkında çok endişeliyim. Burada bir konuda bu aşı sonrasında kan yıkımı olan, çocuğun yürümesinin çok aksadığını yazan arkadaşlar gördüm. Aşısını yaptıracağım bu ayrı konu, ama 18 ay aşısından sonra gördüğünüz yan etkileri dinlemek çok isterim. Vaktiniz varsa cevaplarınız çok önemli benim için
Yumurta alerjisi falan var mıydı normaldeKaşıntı falan olmadı mı. Fotoğrafı vardı yükleyim bakın bi. 9 aylıkta yaptırdım pişman oldum 12 ayda yaptırmadım. Ne demek rica ederim birşey olmaz inşallah.Eki Görüntüle 3483391
Evet vardıYumurta alerjisi falan var mıydı normalde
Bize ebe öyle bişey varsa kızamık aşısı yapmamamız gerekiyor emin ol olmadığından demiştiEvet vardı
Merhaba, bugüne kadar “çocuğuma aşı yaptırmadım” diyen herkese “höhh cehalete bak” diye carlamış biri olarak 18 ay aşısının ağırlığı hakkında çok endişeliyim. Burada bir konuda bu aşı sonrasında kan yıkımı olan, çocuğun yürümesinin çok aksadığını yazan arkadaşlar gördüm. Aşısını yaptıracağım bu ayrı konu, ama 18 ay aşısından sonra gördüğünüz yan etkileri dinlemek çok isterim. Vaktiniz varsa cevaplarınız çok önemli benim için
Aşı kartınıza barkodlarını yapıştırdı mı acaba? Marka söyleyebilir misiniz?Bizim doktorumuz kendi kliniğindeki aşıların daha temiz içerikli olduğunu söylemişti.