• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime dert ettigim konu ve sonucunda gece yasananlar

Sevgisiz bi cocuktum ve sorunlu takintilari olan..beni sevdigine inandigim ilk kisiyle erkenden evlendim neyseki seviyorum onu
Ama maşallah şanslısın eşin seni seviyor ve değer veriyor. Senin beklentin yüksek olduğu için kendini boşuna üzüyorsun. 10 yıllık evlilik için çok çok iyisiniz çoğu evliliğe göre.
Bizde 10 yılı devirdik kırk defa söylememe rağmen doğumgünümde hediye almak şöyle dursun oğlumun hatırlatmasıyla pasta aldı :KK48:
Gerçi şu KK da okuduklarımızdan sonra eşimin gözümde değeri arttı epeydir :KK48:
Allah muhabbetinizi arttırsın üzmeyin kendinizi boş yere

Dun sabah icime bi sknti dustu esim surekli aklima geliyo son donemlerde surekli arabayla ugrasmasi filan gerekince almasi satmasi arastirmasi yaptirmasi derken gergin uzak soguk geldi bana soruyorum valla biseu yok yorgunum diyo derken dun sabah mesaj attim :
Hayat cok kisa bugun sevdiklerimiz yanimizda diye yarin da garantisi yok sevgini gostermek icin iki cift guzel soz gonul alma vakit ayirma yeter bunlar parayla degil ve ihtiyac duyuyorum bu ara bilgine..
Bunu yazdim
Tamam bebis optum seviyorum seni yazmis aksama kadar yine arama sorma msj yok hani calisti is yerinde hic bir is yapmadan surekli oturan birisi..hic mi vaktin yok ara veya mesaj at bosuna kafana takiyosun aslinda soyle soyle de ..ama yok ona gore o calisiyor eve ekmek getoriyor ben cocuklara bakiyorum huzurluyuz gecinip gidiyoruz baska nolcakki 10 senelik evliyiz sonucta
Bense beni ozleyerek gelsin gozumun icine baksin o cok sevgiyoya guya onu sadece yatakta gostermesin ask dolu bi birliktelik heycan istiyorum yani siradanlasmak uzuyo beni cunku biz farkliydik en basindan beri..
Neyse aksam oldu ben hazirlandim guzel yemekler yaptim mesaj atti biraz gecikcem trafik var diye 1 saat kadar gecikti cok yorgun geldi genelde oyle zaten cocuklarla oynadi yemek yedi ve uzandi ama boyle gozler gidiyo
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Cocuklarda uyudu otururuz diyodum dedim yatalim dedi bi bozuldum gozlerim doldu resmen sogukluk var diye seytan durtuyo beni
Sen yat dedim israr etti gel bi diye
Gittim noldu dedim
Sana sarilmak istiyorum dedi
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :
Bak kendini kurup bosuna uzuyosun ben seni cok seviyorum ama senin kadar disa vuramiyorum hani hic bi sorun oldugundan degil bana gore normal olani yorgun gelmisim ayagimj uzatip cayimi alip dinlenmek
Seninle aksamlari cocuklari uyutunca oturuyorz cekirdek citleyip vakit geciyoruz haftasinlari cocuklar durdukca geziyoruzda. yani daha ne sen ilk ciktigimiz gunlere ozeniyosun o tam 10 sene onceydi artik anne babayiz olgunuz vs... Vs
Bense sarildim caktirmadan agliyorum
Zorda olsa konustum burnumu cekip
Ben beni sevmedigini dusunuyorum boyle soguk olunca
Oda yaw arkadas soguk olcak napiyorum birilkte yemek yiyoruz sarilip yatiyorz iki laf ediyorz millet napiyo farkli olarak surekli tepene mi cikiyim el kol mu yapiyim gozumu gozunemi dikiyim nedir yani soguk olmamaktan kastin dedi sonra saclarimi sevdi aglama sumuklu hadi gel sen seversin gogsume yat dedi ve oyle uyuduk
Simdi daha iyiyim ama dusunuyirumda beklentilerimin ona fazla gelmesine anlam veremiyorum her kadin istemezmi hos tutulmak askla yaklasilmak ozlenmek..
Biz 35 senelik emekli cift modunda yasiyoruz gibi geliyo bana esime ise hersey olmasi gerektigi gibi normal ..

Bizde ayni modda yasiyoruz beklentiyi biraktim kendi dunyamda takiliyorum.simdide pesimdem kosmaya basladi.bizi cantada keklik saniyolar galiba.gecen bir adam iltifat etti bana diye kiskancliktan kendini yedi.bende ona cok sevindim.biraz mesafe iyidir.kendilerinin hint kumasi olmadiklarini onlari gerekirse birakabilecegimizi bilmeliler.

çocuk olduğundan beri benim evliliğim de böyle. hemde biz 2 senelik evliyiz daha :KK45:yani eşiniz o kadar haklı ki flörtleşme nasıl olur evliyken bilmiyorum herhalde fantezi amaçlı bişiler yapılabilir ama bilemiyorum gene de :dondurma:.hepsinin tadı ayrı sapla samanı çok karıştırır olduk. hep de diziler yüzünden bence :KK45:bekarlar evlilikteki güzelliklere evliler bekarlıktaki flörtleşmeye.Sanırım yaşadıkça hep bir şeylere özlem duyacağız ...

Dun sabah icime bi sknti dustu esim surekli aklima geliyo son donemlerde surekli arabayla ugrasmasi filan gerekince almasi satmasi arastirmasi yaptirmasi derken gergin uzak soguk geldi bana soruyorum valla biseu yok yorgunum diyo derken dun sabah mesaj attim :
Hayat cok kisa bugun sevdiklerimiz yanimizda diye yarin da garantisi yok sevgini gostermek icin iki cift guzel soz gonul alma vakit ayirma yeter bunlar parayla degil ve ihtiyac duyuyorum bu ara bilgine..
Bunu yazdim
Tamam bebis optum seviyorum seni yazmis aksama kadar yine arama sorma msj yok hani calisti is yerinde hic bir is yapmadan surekli oturan birisi..hic mi vaktin yok ara veya mesaj at bosuna kafana takiyosun aslinda soyle soyle de ..ama yok ona gore o calisiyor eve ekmek getoriyor ben cocuklara bakiyorum huzurluyuz gecinip gidiyoruz baska nolcakki 10 senelik evliyiz sonucta
Bense beni ozleyerek gelsin gozumun icine baksin o cok sevgiyoya guya onu sadece yatakta gostermesin ask dolu bi birliktelik heycan istiyorum yani siradanlasmak uzuyo beni cunku biz farkliydik en basindan beri..
Neyse aksam oldu ben hazirlandim guzel yemekler yaptim mesaj atti biraz gecikcem trafik var diye 1 saat kadar gecikti cok yorgun geldi genelde oyle zaten cocuklarla oynadi yemek yedi ve uzandi ama boyle gozler gidiyo
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Cocuklarda uyudu otururuz diyodum dedim yatalim dedi bi bozuldum gozlerim doldu resmen sogukluk var diye seytan durtuyo beni
Gittim noldu dedim
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :
Bak kendini kurup bosuna uzuyosun ben seni cok seviyorum ama senin kadar disa vuramiyorum hani hic bi sorun oldugundan degil bana gore normal olani yorgun gelmisim ayagimj uzatip cayimi alip dinlenmek
Seninle aksamlari cocuklari uyutunca oturuyorz cekirdek citleyip vakit geciyoruz haftasinlari cocuklar durdukca geziyoruzda. yani daha ne sen ilk ciktigimiz gunlere ozeniyosun o tam 10 sene onceydi artik anne babayiz olgunuz vs... Vs
Oda yaw arkadas soguk olcak napiyorum birilkte yemek yiyoruz sarilip yatiyorz iki laf ediyorz millet napiyo farkli olarak surekli tepene mi cikiyim el kol mu yapiyim gozumu gozunemi dikiyim nedir yani soguk olmamaktan kastin dedi sonra saclarimi sevdi aglama sumuklu hadi gel sen seversin gogsume yat dedi ve oyle uyuduk
Simdi daha iyiyim ama dusunuyirumda beklentilerimin ona fazla gelmesine anlam veremiyorum her kadin istemezmi hos tutulmak askla yaklasilmak ozlenmek..
Biz 35 senelik emekli cift modunda yasiyoruz gibi geliyo bana esime ise hersey olmasi gerektigi gibi normal ..

siz cok bunalmışsınız. ev, cocuklar, sorumluluk ve kendinize en iyi patlama alanını bulmuşsunuz. oda eşinizin size ilgi alanı patlama noktanız olmuş. sizin evlenmeden önce çalışma hayatınız oldumu? bu konu çok önemli çalışma hayatı olmayan insan anlamıyor. sizi anlıyorum ben 10 yıl değil 2 yıla yaklaşan evliliğim var bende inanın bazen köşeye sıkışmış hissediyorum, en iyi patlama alanını bulup başlıyorum inceden vırvırlanmaya.
ev çok ağır bi sorumluluk, cocuk başlı başına ayrı bi sorumluluk insan özelde hissetmek istiyor bu böyle uzuyo gidiyor.
uzun uzun yürüyüşler yapın derin nefes alın.
ben sık sık sahil kenarına giderim eşimle yada tek inanın boş boş hiç bir şey düşünmeden denize bakıyorum.
(birde den ayrıca cocuk olsun die uğraşıyorum) eşim işten geliyor yemek yiyor inan bir sızıyor koltuğa bazen çok yumuşak oluyorum anlayışlı davranıyorum :) bazende sizin gibi oluyorum başlıyorum :) ilgili ama eşim. sizin eşinizde ilgili inanın.
bazen çok bunalıyoruz ilgiyi üst seviyede istiyoruz haklı olarak.
yanlız eşiniz çok ılımlı yaklaşmış maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın.
olur böyle duygusal gel gitler.

Bence bu bahar çarpması :)
Bahar da nedense insan bir aşk, heyecan, mırç mırç lık istiyor.
Evlilik aşkı öldürmese de süründürüyor arkadaşım.
Sevgi budur işte, seni seven üzülmene üzülen ve kendince çözmeye çalışan bir eşin var.
Yetmez mi ? Bence yetmeli, hayat çok fazla gerçek ve hiç masal tadında değil.
Eşinin seni sevdiği çok açık. He böyle olursunuz inşallah...

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanki. Hakikaten buradaki insanların derdini okuyor müsünüz acaba. Valla ben okudukça çok şükür diyorum. Adamin yorgun olması gayet normal masa basida olsa işi kafası yoruluyordur.erken kalkıp geç yatiyordur o bile yeter yorgunluğa. Hala sarılıp uyuyormussunuz bu bence en güzeli. Ben eşim beni bütün gün aramasın çocuklar hayat telaşı bilmem ne hepsinden sonra gece yatarken sarılıp uyumayı hicbirseye değişmem. İnsan herşeyi unutuyor. Takmayin bunları kafaniza hayat gerçekten zorlaştı erkekleride anlamak lazım. Kendinize başka uğraşlar hobiler bulun kafanizda kurmayın böyle şeyleri.

Bence gayet makul istekler. Işten gelince bi sarılıp öpmek ya da cekirdek citleme saatinde beraber uzanmak bu kadar zor olmamalı. Acaba böyle söyleyince gozunde cok mu büyüdü de yorgun oluyorum falan dedi. Belki cok sey bekliyorsun gibi anladi.

Evlenince sevgiliyken yaşadığınız heyecanları beklemeyin bence. Herkeste gördüğüm ve benim de yaşayacağım bir durum. Kabullenmek gerek.

2,5 yıllık evliyiz
işten beraber geliriz genelde
kapıda hoş geldinler
sonrasında hemen hooop yemek telaşı
bir kahve keyfinde iki muhabbet
sonra ya bir film açarız yada dizi
valla bizde böyleyiz sıkmayın canınızı
işteyken arasa iyi olur sizin için

Pembe dizi izlemeyi bırakın, hayat orada gösterdikleri gibi lüks arabalar, evlerde geçim sıkıntısı, çocuk derdi çekmeden sadece birbirinize odaklanabildiğiniz bir hayat değil. Adamın iş yoğunluğunu en iyi siz bilirsiniz, yoğunsa mantıklı değil mi ikinize birden nasıl odaklansın? Burada sırf kendi ilişkilerini övmek için yorum yazanlara aldırmayın, 10 senedir evlisiniz artık biraz monotonlaşmanız normal. 10 senelik sevgililer bile monotonlaşıyor, evlenince düşünemiyorum.

Bunu yazdim
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Gittim noldu dedim
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :

Canim ayni seyi bende dusunuyorum ayni seyi bende yaptim esime kavga ettim kizdim bagirdim cagirdim esin gibi ayni seyleri soyledi bana onlar sevmiyor her dk sevgiyi gostermeyi ben seni surekli severek yanagini oksayarak lafani severek sevgimi gosteremem ben seni daha rahat nasil yasatirim diye dusunerek sevgi gosterebilirim diyor daha 10 aylik evliyiz.

Bunu yazdim
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Gittim noldu dedim
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :

ya arkadaşım erkeklerin geneli evlendiğinde böyle olur bu sevmediği anlamına gelmiyor
bn 3,5 yıllık evliyim zorla adama kendimi sevdirip öptüryrm zorla yanağımı uzatuyrm öle
öpüyor çok da takılmıyorum arada tatlı tatlı diyrm ben yine öptüm ben yine sarıldım
gülüp geçiyoruz yani benim gibi ilgi manyağı artık böyle yaklaşıyorsa herkes yapar ki siz
on yıllık evlisiniz takmayın bu kadar hayat kısa allah başka dert vermesin ne güzel çocuklarınız var
mutlusunuz kıymetini bilin küçük şeyler sadece aşağı çeker büyük sıkıntılara davetiye çıkarır

ama bak ne yapsın adam

eve geliyor

çocuklar ile oynuyor yemek yiyor

oturuyor

yaşınız kaç

55 değiliz diyorsunuz da 30 civarıdır sanki

akşam insan kafasını boşaltmak istiyor

muhabbet edelim tabii iyi hoş da her zaman konu da olmuyor

herkes tv tel bakıyor günlük hayatta

eskiden de böyle idi ama tv tekti, birkaç kanal vardı herkes onu izlerdi

çocuklar uyuyuncaya kadar günümüzde ilgi odağı onlar, tv de onların anne baba da

eee onlar uyuyor akşam oluyor 10

çocuk uyuyuncaya kadar sessiz olalım derken uykumuz geliyor

az konuşsak bizimki içeriden bağırıyor

susun uyuyamıyorum diye

ama arada sarılınır da daha ötesi de olur ancak bu her akşam askeri içtima gibi olmaz ki

geçen birilerine yazmıştım örneğin adam ile ilgilenmeyin işiniz olsun sürtünün geçin

adamı uyarın ama aleni yapmayın bunları, daha cazibeli olur belki öyle

lakin eşinizin ilgisizliği vs yok

siz çok ona bağlı ve ona aç yaşıyorsunuz

yaşım 37 eşimle yaklaşık 18 yıldır birlikteyiz ve gözlerimden ona bakarken aşk fışkırmıyor

10 yıl önce de fışkırmıyordu zira ilk sevgililiğe başlanan 18 yaşındaki haleti ruhiyemiz 25 ve üzerinde kayboluyor

hayata erken atılan sizin gibi cefa çekenlerde ise o aşk bakışlarının daha erken evrilmesi olağan

adamı sıkmayın sizi seviyor önemsiyor

arada sokulun vs tabii de sözle mesajla taciz edip adamı da kendinizi de üzmeyin
Aynen öyle damdan,eşim ilk yıllarımızda işe gidip gelirken,eve geldiğindeki yorgunluğunu anlayamazdım.Bana birşey sorardı,cevabını verip ona baktığımda uyumuş olduğunu görürdüm.Kızardım,sanki 80 yaşında ne bu filan.Çocuklar biraz büyüyünce iş yoğunluklarında beraber çalıştık,onu o zaman anladım.Tamam,ben evde bir de çocuklarla uğraşıyordum ama,işimizde asıl yük ondaydı.Bende çocukları yatırıp,demlediğim çayı yorgunluktan döküp içemeden, duvara 1 saati aşkın baktığımı hatırlıyorum.Ama bence konu sahibinin,geçmişten gelen,nasıl desem, yükleri var.Ya kaybetme korkusu,ya sevgi yoksunluğu...Eşini bunaltmadan çözmeli...Çünki eksik olan bir şey yok.Hatta arkadaşlar da yazmış,bazılarına göre fazlası var...

Yaa ben varya bildigin saplantili bi manyagim adama karsi

Neden bu kadar saplantılısınız eşinize karşı? Bu denli aşırı sevilme isteği ve eşinize karşı böyle bir bağımlılık geliştirmenizin mutlaka bir sebebi var. Bir yerden sonra kaygı, takıntı ve depresyon yaratabilir bu durum sizde. O yüzden şimdiden bu duygularınızı biraz dengelemek adına adım atın, tek başınıza üstesinden gelemezseniz de bir uzmandan yardım almaktan çekinmeyin.

Aslinda sorun bende
Cunku takmis durumdayim ona
Hani disari cikiyim o olmadan iste komsuya veya anneme arkadasima gidiyim hic huzurlu olamiyorum hani anneler cocugunu bi yere birakinca yaninda okmayinca bi tedirgin huzursuz olur akli kalirya aynen o bende o hissi yasatiyor
Kekse yanimda olsa
Keske birlikte gitsek
Yani ayri yasam alanlarinin olmasida cok normal hani herkesin kendine zaman ayirmasi..sonucta cogu insan mic mic iliski sevmez darlanir ama ben oyle istiyorum tabi biktirmamak adina icinde tutuyorum yansitmamaya calisiyorum ama ayri olarak yaptimiz seylere bile sinir oluyorum
sen ben misin yoksa ben sen mıyım:))
kendimi tek sanırdım bu konuda.4 aylık evliyken eşim şehir dışına giderken zor ayrilmustik arkasından bakmustim.2 yıllık evli arkadas yenisiniz ya ondan demişti.
10 yıl olacak her gidişinde arkasından bakarım ne zaman dönecek diye.
dışarda karşılaşsak görünce heycanlanirim.
sizi anlıyorum zaman zaman böyle dönemler oluyor.büyük ihtimal severek evlendiniz herşeyin fazlasını yaşadınız.tabiri caizse zirveye çıktınız şimdi yaşadığınız en ufak sorunda azalan ilgide ordan aşağı düşüyor hissi yaşıyorsunuz.
evlilik sürekli aynı tempoda gitmiyor.
bazen o kadar çok sorunla sorumlulukla uğraşmak zorunda kalıyoruz ki.bunların arasında yinede birbirinize sevginizi hissettirebilirseniz ne güzel.ama hissetmediğiniz noktada da bittiğini sanmayın.
içinizden geldiği gibi davranın.eşiniz sizi anlıyor güzel bir iletişiminiz var.emin olun bunu kuramayan o kadar çok çift varki.
sizde bir süreçten geçiyor olabilirsiniz.
duygusal olabilirsiniz bu aralar.bende regl dönemlerinde durduk yere sorun çıkarıp aglamakta üstüme yoktur mesela:))
mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.Hoppa

Bence diger konulari oku muhtesem bi kocan oldugunu dusuneceksin.Eslerimiz ayni sayilir bu arada ;) Biraz empati yapmalisin cidden cok yoruluyolar sonra da aliskanlik oluyo.Biraz empati yapmayi denemelisin.Mutluluklar,icin rahat olsun :)

sen ben misin yoksa ben sen mıyım:))
kendimi tek sanırdım bu konuda.4 aylık evliyken eşim şehir dışına giderken zor ayrilmustik arkasından bakmustim.2 yıllık evli arkadas yenisiniz ya ondan demişti.
10 yıl olacak her gidişinde arkasından bakarım ne zaman dönecek diye.
dışarda karşılaşsak görünce heycanlanirim.
sizi anlıyorum zaman zaman böyle dönemler oluyor.büyük ihtimal severek evlendiniz herşeyin fazlasını yaşadınız.tabiri caizse zirveye çıktınız şimdi yaşadığınız en ufak sorunda azalan ilgide ordan aşağı düşüyor hissi yaşıyorsunuz.
evlilik sürekli aynı tempoda gitmiyor.
bazen o kadar çok sorunla sorumlulukla uğraşmak zorunda kalıyoruz ki.bunların arasında yinede birbirinize sevginizi hissettirebilirseniz ne güzel.ama hissetmediğiniz noktada da bittiğini sanmayın.
içinizden geldiği gibi davranın.eşiniz sizi anlıyor güzel bir iletişiminiz var.emin olun bunu kuramayan o kadar çok çift varki.
sizde bir süreçten geçiyor olabilirsiniz.
duygusal olabilirsiniz bu aralar.bende regl dönemlerinde durduk yere sorun çıkarıp aglamakta üstüme yoktur mesela:))
mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.Hoppa
İkinizde de biraz ben var sanirim ve ikinizin esinde de biraz benim eşim ;)

Back
X