• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime dert ettigim konu ve sonucunda gece yasananlar

Vay be adama bak neler soylemis, neler yapmis sirf sen uzuluyorsun diye. Hem de 10 yillik evlisin, coluk cocuk da var. Seni seviyor iste daha ne istiyorsun. Daha fazlasini ben dusunemiyorum bile.
Biz 5 yillik evliyiz, gunluk iki-uc kelime bile muhabbetimiz yok. Esim konusmuyor, ben de yalaka gibi pesinde kosamam ya surekli, ben de bir konusuyorum, iki konusuyorum susuyorum. Tum gunumuz susarak geciyor. Onun beni ozledigini hissetmiyorum, ee duygular da karsilikli, dolayisiyla ben de ozlemiyorum.
Askimdan oluyordu, yillarca pesimde kostu, ayaklarima kapanmadigi kaldi beni elde etmek icin.
Ben hicbir zaman onu, onun beni sevdigi kadar sevmedim.
Gel gor ki artik neredeyse yuzume bakmiyor. Uyurken bile bana sirtini donuyor. Ben de ona donuyorum, napayim, cok dati yani. Konusmuyor benimle. Sevip sevmediginden de emin degilim.
Evliligin cilkini cikardik biz kavgalarla, dovuslerle, bitti sanirim artik tahammul sarjimiz.
Ne bir adim ileri gidebiliyorum, ne geri. Cocuk var diye, gurbetteyiz diye, sikistik kaldik evlilik kafesinde.
Bizim duzenimiz yeni oturdu yillarca bi evimiz olmadi duzenli isi olmadi gocebe gibi yasadik hic sikayet etmedim ne is olsa calistim hep ona moral destek oldum ondan 10 yilda tek bi istegim olmadi sadece cok sevilmek bunu hissetmek dedim ben yoksullukda cekerim cektinde iste kaynana kaynata gorumce hepsinin ayri cekilmeyecek yok artik valla mi diyeceginiz seyleri gikdemeden esim icin katlandim hic of demedim gece gunduz calistik simdi devlet isine girdi yuvamizi duzenimizi oturttuk ama ona ilk evlendigimiden beri dedigim tek beklentim cok sevilmek ben sevgisiz yasayamam bu evlilik icin her turlu mucadeleyi verdim veririm de ama sevilmedigimi hissettigim an biter dedim beni ayakta tutacak ekmek su gibi sey bu
Onun icin belkide bu kadar takiyorum belki ondan bu kadar korkuyorum sevilmemekten

Dun sabah icime bi sknti dustu esim surekli aklima geliyo son donemlerde surekli arabayla ugrasmasi filan gerekince almasi satmasi arastirmasi yaptirmasi derken gergin uzak soguk geldi bana soruyorum valla biseu yok yorgunum diyo derken dun sabah mesaj attim :
Hayat cok kisa bugun sevdiklerimiz yanimizda diye yarin da garantisi yok sevgini gostermek icin iki cift guzel soz gonul alma vakit ayirma yeter bunlar parayla degil ve ihtiyac duyuyorum bu ara bilgine..
Bunu yazdim
Tamam bebis optum seviyorum seni yazmis aksama kadar yine arama sorma msj yok hani calisti is yerinde hic bir is yapmadan surekli oturan birisi..hic mi vaktin yok ara veya mesaj at bosuna kafana takiyosun aslinda soyle soyle de ..ama yok ona gore o calisiyor eve ekmek getoriyor ben cocuklara bakiyorum huzurluyuz gecinip gidiyoruz baska nolcakki 10 senelik evliyiz sonucta
Bense beni ozleyerek gelsin gozumun icine baksin o cok sevgiyoya guya onu sadece yatakta gostermesin ask dolu bi birliktelik heycan istiyorum yani siradanlasmak uzuyo beni cunku biz farkliydik en basindan beri..
Neyse aksam oldu ben hazirlandim guzel yemekler yaptim mesaj atti biraz gecikcem trafik var diye 1 saat kadar gecikti cok yorgun geldi genelde oyle zaten cocuklarla oynadi yemek yedi ve uzandi ama boyle gozler gidiyo
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Cocuklarda uyudu otururuz diyodum dedim yatalim dedi bi bozuldum gozlerim doldu resmen sogukluk var diye seytan durtuyo beni
Sen yat dedim israr etti gel bi diye
Gittim noldu dedim
Sana sarilmak istiyorum dedi
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :
Bak kendini kurup bosuna uzuyosun ben seni cok seviyorum ama senin kadar disa vuramiyorum hani hic bi sorun oldugundan degil bana gore normal olani yorgun gelmisim ayagimj uzatip cayimi alip dinlenmek
Seninle aksamlari cocuklari uyutunca oturuyorz cekirdek citleyip vakit geciyoruz haftasinlari cocuklar durdukca geziyoruzda. yani daha ne sen ilk ciktigimiz gunlere ozeniyosun o tam 10 sene onceydi artik anne babayiz olgunuz vs... Vs
Bense sarildim caktirmadan agliyorum
Zorda olsa konustum burnumu cekip
Ben beni sevmedigini dusunuyorum boyle soguk olunca
Oda yaw arkadas soguk olcak napiyorum birilkte yemek yiyoruz sarilip yatiyorz iki laf ediyorz millet napiyo farkli olarak surekli tepene mi cikiyim el kol mu yapiyim gozumu gozunemi dikiyim nedir yani soguk olmamaktan kastin dedi sonra saclarimi sevdi aglama sumuklu hadi gel sen seversin gogsume yat dedi ve oyle uyuduk
Simdi daha iyiyim ama dusunuyirumda beklentilerimin ona fazla gelmesine anlam veremiyorum her kadin istemezmi hos tutulmak askla yaklasilmak ozlenmek..
Biz 35 senelik emekli cift modunda yasiyoruz gibi geliyo bana esime ise hersey olmasi gerektigi gibi normal ..

bence esın haklı..
cogu cıft evlılıgını bu sekılde yasıyor gunluk hayatın getırdıgı karmaşa, iş stresi ve yorgunluğu , birde çocuk varsa onun verdiği sorumluluklar ister istemez insan yorulunca da köşesine çekilip dinlenmek istiyor ki asla ilk günlerdeki gibi sırnaşık olamaz kimse , zamanla uzaklaşır insanlar birbirinden çünkü öncelikler değişir-sorumlulukların sayısı artar vs vs.....
tabıkı herkes ıster ıkı guzel söz duyayım, sevıldıgımı gozumlede goreyım vs ama kımınınde yapısı buna elverıslı degıldır ...
mesela ben dokunmayı severım ten teması hosuma gıder sarılayım öpeyim orasına burasına dokunayım esımde bu pek yoktur... ben her daım olmasada arada özledım falan derım bazen gercekten özlemem bıle ama tepkısını merak ettıgımden soylerım ;) o pek soylemez senı sevıyorum lafını agzından duymamısımdır ama bılırımkı benı sever, kendınce deger verır bazen haddını assada benı yaptıgı seylerle delı etsede yınede okuzum der gecerım...
az beklentı çok mutluluk getırır bunu asla unutmayın derım ben sıze...

bence esın haklı..
cogu cıft evlılıgını bu sekılde yasıyor gunluk hayatın getırdıgı karmaşa, iş stresi ve yorgunluğu , birde çocuk varsa onun verdiği sorumluluklar ister istemez insan yorulunca da köşesine çekilip dinlenmek istiyor ki asla ilk günlerdeki gibi sırnaşık olamaz kimse , zamanla uzaklaşır insanlar birbirinden çünkü öncelikler değişir-sorumlulukların sayısı artar vs vs.....
tabıkı herkes ıster ıkı guzel söz duyayım, sevıldıgımı gozumlede goreyım vs ama kımınınde yapısı buna elverıslı degıldır ...
mesela ben dokunmayı severım ten teması hosuma gıder sarılayım öpeyim orasına burasına dokunayım esımde bu pek yoktur... ben her daım olmasada arada özledım falan derım bazen gercekten özlemem bıle ama tepkısını merak ettıgımden soylerım :KK66: o pek soylemez senı sevıyorum lafını agzından duymamısımdır ama bılırımkı benı sever, kendınce deger verır bazen haddını assada benı yaptıgı seylerle delı etsede yınede okuzum der gecerım...
az beklentı çok mutluluk getırır bunu asla unutmayın derım ben sıze...
Cok guzel yazmissinjz oyle istiyirum biraz akisina birakiyim ustune dusmeyim baymayim ve bugun denicem
Yaa ben varya bildigin saplantili bi manyagim adama karsi
Kendimi kontrol altina alamayip onu biktirmaktan bogmaktan cok korkuyorum insallah bugun hic aramayip diyorum denicem bakalim

Arkadaşım, uyusun istemiyorsan yemekleri hafif tut. Bir parça ızgara et, biraz salata gibi.

Hiç çalıştınız mı bilmiyorum. Masabaşı iş yapan, bunun haricinde pek fiziksel bir aktivitesi de olmayan biriyim. Evde çocuk gürültüsü vs de yok. Ama yemek yer yemez, benim bile uyuyasım geliyor.

Adam gün içinde cidden yoruluyormuş gibi, ee çocuklar ve sizinle de vakit geçiriyormuş. Bu arada çorbası, makarna/pilavı, yağlı yemeği vs de hüplettiyse, o uyumasın da Obama mı uyusun?

Anlayışlı olun, bunaltmayın. Sevgi istiyorsansanız, sevgi gösterin; talep etmeyin. Daha fazla ortak aktivite ise ihtiyacınız olan, akşamın planını yapın ve dediğim gibi yemeği çoook hafif tutun.

Arkadaşım, uyusun istemiyorsan yemekleri hafif tut. Bir parça ızgara et, biraz salata gibi.

Hiç çalıştınız mı bilmiyorum. Masabaşı iş yapan, bunun haricinde pek fiziksel bir aktivitesi de olmayan biriyim. Evde çocuk gürültüsü vs de yok. Ama yemek yer yemez, benim bile uyuyasım geliyor.

Adam gün içinde cidden yoruluyormuş gibi, ee çocuklar ve sizinle de vakit geçiriyormuş. Bu arada çorbası, makarna/pilavı, yağlı yemeği vs de hüplettiyse, o uyumasın da Obama mı uyusun?

Anlayışlı olun, bunaltmayın. Sevgi istiyorsansanız, sevgi gösterin; talep etmeyin. Daha fazla ortak aktivite ise ihtiyacınız olan, akşamın planını yapın ve dediğim gibi yemeği çoook hafif tutun.
Kiz zaten adam rejim yapiyo az yiyo bi corba ve salata..erken uyuma huyu da yok ama hep bi bezgin bekir modunda
E aksama kadar iki cocukla canim cikiyo yinede aksama hep makyajimi yaparim guzelce giyinirim pesinde kedi gibi gezerim gunun nasil gecti kayfin iyi mi
Eline telefonu alir youtube bakar salak salak seylere konusurken bile gozu orda yada mesela cocuklara cizgi film acik tvde
Ona bile hep bekledigi bu filmmi gibi tum dikkatiyle bakiyo e bunlari soylesem herseyi sorun ediyo evde huzur vermiyo olcam soylemiyorum adam yas 55 gibi davraniyo aaayy gitt baydi valla ben napsam yaaaa

Cok guzel yazmissinjz oyle istiyirum biraz akisina birakiyim ustune dusmeyim baymayim ve bugun denicem
Yaa ben varya bildigin saplantili bi manyagim adama karsi
Kendimi kontrol altina alamayip onu biktirmaktan bogmaktan cok korkuyorum insallah bugun hic aramayip diyorum denicem bakalim
eşiniz güzelce gönlünüzü almış üstüne varmayın
fazla fazla üstüne gütmemeye çalışın yani soğuk davranmayın
siz çalışıyor musunuz ev çocuklardan başka meşgaleniz yok mu o da önemli
cinsel hayatınız da iyiyse eşinizle mutlu olmaya bakın

Sevgisiz bi cocuktum ve sorunlu takintilari olan..beni sevdigine inandigim ilk kisiyle erkenden evlendim neyseki seviyorum onu

Eşiniz de sizi seviyor belli ki. Sevgiyi hak eden ve sevilen birisiniz. Evlatlarınız var. Güzel bir aileniz var. Bunun tadını çıkarın. Bu konu yaşam kalitenizi düşürüp eşinizle ilişkinizi bozacak seviyeye geliyorsa uzman yardımı alabilirsiniz. Bu konuyla ilgili okuyabileceğiniz kitaplar da var size yardımcı olabilecek. İnternette biraz araştırmayla bulabilirsiniz. Forumda da tavsiye verebilecek psikolog arkadaşlarımız var aslında. Anlattığınız kadarıyla güzel bir hayatınız var şu an. Ağzınızın tadı kaçmasın dilerim. Sevgiler :)

Kiz zaten adam rejim yapiyo az yiyo bi corba ve salata..erken uyuma huyu da yok ama hep bi bezgin bekir modunda
E aksama kadar iki cocukla canim cikiyo yinede aksama hep makyajimi yaparim guzelce giyinirim pesinde kedi gibi gezerim gunun nasil gecti kayfin iyi mi
Eline telefonu alir youtube bakar salak salak seylere konusurken bile gozu orda yada mesela cocuklara cizgi film acik tvde
Ona bile hep bekledigi bu filmmi gibi tum dikkatiyle bakiyo e bunlari soylesem herseyi sorun ediyo evde huzur vermiyo olcam soylemiyorum adam yas 55 gibi davraniyo aaayy gitt baydi valla ben napsam yaaaa

ama bak ne yapsın adam

eve geliyor

çocuklar ile oynuyor yemek yiyor

oturuyor

yaşınız kaç

55 değiliz diyorsunuz da 30 civarıdır sanki

akşam insan kafasını boşaltmak istiyor

muhabbet edelim tabii iyi hoş da her zaman konu da olmuyor

herkes tv tel bakıyor günlük hayatta

eskiden de böyle idi ama tv tekti, birkaç kanal vardı herkes onu izlerdi

çocuklar uyuyuncaya kadar günümüzde ilgi odağı onlar, tv de onların anne baba da

eee onlar uyuyor akşam oluyor 10

çocuk uyuyuncaya kadar sessiz olalım derken uykumuz geliyor

az konuşsak bizimki içeriden bağırıyor

susun uyuyamıyorum diye

ama arada sarılınır da daha ötesi de olur ancak bu her akşam askeri içtima gibi olmaz ki

geçen birilerine yazmıştım örneğin adam ile ilgilenmeyin işiniz olsun sürtünün geçin

adamı uyarın ama aleni yapmayın bunları, daha cazibeli olur belki öyle

lakin eşinizin ilgisizliği vs yok

siz çok ona bağlı ve ona aç yaşıyorsunuz

yaşım 37 eşimle yaklaşık 18 yıldır birlikteyiz ve gözlerimden ona bakarken aşk fışkırmıyor

10 yıl önce de fışkırmıyordu zira ilk sevgililiğe başlanan 18 yaşındaki haleti ruhiyemiz 25 ve üzerinde kayboluyor

hayata erken atılan sizin gibi cefa çekenlerde ise o aşk bakışlarının daha erken evrilmesi olağan

adamı sıkmayın sizi seviyor önemsiyor

arada sokulun vs tabii de sözle mesajla taciz edip adamı da kendinizi de üzmeyin

Son düzenleme:
:rolleyes:
Anladım; kurallar koyun bence. Mesela telefon için bir kutunuz olsun. Eve girdi mi, ikinizin cebi de o kutuya, anca çalarsa bakılacak.

Benim evde TV yok mesela, daha seçici izleyici oluyorsun. Bir şeye bakacak olsam ne olduğunu bilip PC den seyrediyorum, Tv olsa bende muhtemelen önünde yatar, sürekli zaplarım. Aslında siz de TV yi kaldırabilseniz, evde yaratılan ekstre zamana çok şaşırırsınız. Bana gayet sevimli bir aile gibi geldiniz, maşallah :nazar: Üzmeyin adamı, çaktırmadan planlama, programlama ile olaya el atın ;)

Valla ben de mıç mıç severim, yazıyorum da her konuya, ama adamlar sevmiyor işte.
Biz de ara ara bu seviyeye geliyoruz, sonra başka hayat sorunları unutuyoruz.

Bence siz eğer istiyorsanız siz çabalamalısınız, monotonlaşmak istemiyorsanız farklı eşle yapılacak hobiler edinin, ben çift dansı istiyorum ne zamandır ama ayarlayamıyoruz bir türlü.
Çocukları bırakabiliyorsanız çift olarak spa vb kaçamaklar da gayet güzel olur.

Eşin doğru söylüyor 10 sene önce gençtiniz, sorumluluklarınız yoktu hayat daha başkaydı ama şimdi çocuklarınız var belli bir olgunluğa gelmişsiniz bazı insanlar öyle her dakika sevdiğini söyleyemez davranışlarıyla aldığı sorumluluklarla verdiği önemle zaten bunu gösterir. Zaten hafta sonları geziyormuşsunuz paylaşımlarınız var konuşmuş anlatmış sana güzelce. Tüm gün çalışıyor siz ise onu evde bekliyorsunuz ne olursa olsun masa başı işi de olsa yoruluyor insan ama sizin için çalışıyor biraz anlayış gösterebilirsiniz bu adam arkadaşlarıyla vakit geçirmiyor parası orada burada da yemiyor.

Dun sabah icime bi sknti dustu esim surekli aklima geliyo son donemlerde surekli arabayla ugrasmasi filan gerekince almasi satmasi arastirmasi yaptirmasi derken gergin uzak soguk geldi bana soruyorum valla biseu yok yorgunum diyo derken dun sabah mesaj attim :
Hayat cok kisa bugun sevdiklerimiz yanimizda diye yarin da garantisi yok sevgini gostermek icin iki cift guzel soz gonul alma vakit ayirma yeter bunlar parayla degil ve ihtiyac duyuyorum bu ara bilgine..
Bunu yazdim
Tamam bebis optum seviyorum seni yazmis aksama kadar yine arama sorma msj yok hani calisti is yerinde hic bir is yapmadan surekli oturan birisi..hic mi vaktin yok ara veya mesaj at bosuna kafana takiyosun aslinda soyle soyle de ..ama yok ona gore o calisiyor eve ekmek getoriyor ben cocuklara bakiyorum huzurluyuz gecinip gidiyoruz baska nolcakki 10 senelik evliyiz sonucta
Bense beni ozleyerek gelsin gozumun icine baksin o cok sevgiyoya guya onu sadece yatakta gostermesin ask dolu bi birliktelik heycan istiyorum yani siradanlasmak uzuyo beni cunku biz farkliydik en basindan beri..
Neyse aksam oldu ben hazirlandim guzel yemekler yaptim mesaj atti biraz gecikcem trafik var diye 1 saat kadar gecikti cok yorgun geldi genelde oyle zaten cocuklarla oynadi yemek yedi ve uzandi ama boyle gozler gidiyo
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Cocuklarda uyudu otururuz diyodum dedim yatalim dedi bi bozuldum gozlerim doldu resmen sogukluk var diye seytan durtuyo beni
Gittim noldu dedim
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :
Bak kendini kurup bosuna uzuyosun ben seni cok seviyorum ama senin kadar disa vuramiyorum hani hic bi sorun oldugundan degil bana gore normal olani yorgun gelmisim ayagimj uzatip cayimi alip dinlenmek
Seninle aksamlari cocuklari uyutunca oturuyorz cekirdek citleyip vakit geciyoruz haftasinlari cocuklar durdukca geziyoruzda. yani daha ne sen ilk ciktigimiz gunlere ozeniyosun o tam 10 sene onceydi artik anne babayiz olgunuz vs... Vs
Oda yaw arkadas soguk olcak napiyorum birilkte yemek yiyoruz sarilip yatiyorz iki laf ediyorz millet napiyo farkli olarak surekli tepene mi cikiyim el kol mu yapiyim gozumu gozunemi dikiyim nedir yani soguk olmamaktan kastin dedi sonra saclarimi sevdi aglama sumuklu hadi gel sen seversin gogsume yat dedi ve oyle uyuduk
Simdi daha iyiyim ama dusunuyirumda beklentilerimin ona fazla gelmesine anlam veremiyorum her kadin istemezmi hos tutulmak askla yaklasilmak ozlenmek..
Biz 35 senelik emekli cift modunda yasiyoruz gibi geliyo bana esime ise hersey olmasi gerektigi gibi normal ..

:) olur olur.
kocan da hakli herkes goze goze durmuyor..
uzun sureli iliskilerde gorulen bir klasik...

Bunu yazdim
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Gittim noldu dedim
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :

Acaba gilmlerden filan cok mu etkileniyosun bence gayet güzel bi evliliğin var bak cocuklarla da ilgileniyo e sana sarılıyo güzel güzel sojbet etmişsimiz konuşabiliyosunuz yani bu çok degerli bişey ve eşim seni seviyo sen arada romantik süpriz filan arıosun sanırım çocukları bırakabilecegin bi büyük varsa haftasonu sen ayarla bi kaçamak yapın

Bence eşiniz sizi seviyo.Hep ilgiliydide şimdi mi değişti?Mesela 5 yıl önce nasıldınız?

Hep ayniydi ama cocuklar olunca aile sorumlulugu olunca onun beninde baska onceliklerimiz oldu tek derdimiz birbirimiz degil (keske oyle olsa )
Yorumlari dikkate alicam benim asil sorunum onu hayatin merkezi gormem askla baglilikle mutluca isteklice yaptigim tek sey onu sevmek
Tamam anneyim tamam kadinim insanim ama tam bi ask kadiniyim herseyden once
Annelikte ev hanimligiydi hepsinin sorumlulugunu elimden geldikce yapmayaca calisiyorum evlatlarimida cok seviyorum ama ask benim icin fazla bi oncelige sahip bundan dolayi boyle dusunmeyene abarti gelibilir

Back
X