- Konu Sahibi WomanAndProud
Ev isi bilem yapiyormus, cok da iyi bir universiteyi kazandi hem de
Ama yok olmaz![]()
Kismette varsa bagdattan gelir ablacim :) allah sana daha iyisini nasip etsin ne diyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev isi bilem yapiyormus, cok da iyi bir universiteyi kazandi hem de
Ama yok olmaz![]()
Kismette varsa bagdattan gelir ablacim :) allah sana daha iyisini nasip etsin ne diyeyim
Tam damarimdan vurdu hem de ya. Ben de yabanci dil manyagiyimdir ve piyano calabiken insanlara hep hayran olmusumdur. Hayatimda biri yok evet :)
Beni anlattiniz sanki
Yemekhanede bir cocuk gorurdum tum arkadaslara ay ben asik oldum diye haber ederdimYaslanmamak guzel bir yan etkiymis hehe
Yok yahu, iliskim olsun onla falan derdinde degilim oyle bisey olmasin hatta. Annesi beni cok sevmisti meger kiz neler dusunuyormus demesin
Derdim benim ayran gonullulugum. :/
Hayir Koç :)
Genelde kovalar maymun istahli da :)) ben dahil :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normalim yani ben, iyi ya rahatladim :)Bosver tadini cikar :)) bu yaslarda ayran gönüllü olmayacaksinda 40 yasinda mi olacaksin :) bende oyleydim 30uma geldim duruldum.. dogru adam cikinca karsina kimseyi gormez zaten gozun sen merak etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dimi ama ya, piyano calan 4 dil bilen, ve daha cesitli seylerde tam istedigim insan olan birinden etkilenmekte hakliyim :))Haksizsin bence, ben de ayran gonulluydum senin yasindayken ne var bunda![]()
Kendimden daha maymun istahlisini tanimam, her konuda
Cabuk sikilirim, yenilik cok severim. Burcumla ilgisi var mi bilmiyorum Ma
Coook cokk haklisiniz, ama hayatimda biri olsa baskasina donup bakmam zaten. Sorun yokkenki halimdeİnsan karni tokken cani yemek istemez. Zati Gönlünce biri olaydi ondan baska hic kimseyi gozun gormezdi![]()
kendimi gördüm bi ankucukken her sene abimin arkadaslarindan birine asik olurdum
simdi dönüp bakmam bile onlara
zamanla geciyo yani bu duygular utanilcak bisey yok herkes yasamistir heralde :)
Coook cokk haklisiniz, ama hayatimda biri olsa baskasina donup bakmam zaten. Sorun yokkenki halimde
Benim onceki asklarimdan bazilari yuh dedirtir ya, hani oyle tipi arasan bulamazsin![]()
Ya evet sonradan diyorum ki ben bundan mi hoslanmisim. Hatta sonrasinda hep bir iticilik olusuyor ondan babaOluyor öyle şeyler hiç utanma, bi arkadaşımla onun bi arkadaşının yanına gittik amaç zaten bizi tanıştırmakmış. Ay ben çocuktan bi etkilendim sanki ölüyorum aşkından, aradaki ortak arkadaş diyo ki seni çok beğenmiş arıcak diyo numaramı vermiş, bekle bekle aramıyo ben bildiğin mecnun sabah akşam elim telde neyse bi on gün sonra aradı bu çocuk beni kalbim güm güm konışuyorum telde. Buluştuk yemek çay vs. O da son görüşmemizdi, sonrasında o benimle çıkmak içn kırk takla attı ama bende hiçbir kıpırtı olmadı. Anlık şeyler hep :)) uzun sürerse kork sen asıl sonu ümit besen nikah masası
Bence bu bir sorun degil. Arayis. Her insan sevilmek ister ve kendini sevecek insani arar durur...![]()
Canım seneler geçmiş hâlâ şıpsevdi misin ne alemdesinbende şıpsevdiyim,hayatıma giren hatta bir görüşmeden sonra devam etmediklerimi de sayarsam..
ohoooo hiçbir erkekten tanıyıp edip de zamanla hoşlanmamışdır.
Hep bir "an" olmuştur,belli bir gün
pat diye hissetmişimdir bu çekimi...
ama sor bana pişman mıyım?
yoooooooooooo
şimdiki sevgilimi de gittiğim bir kafede pat diye buldum mesela
eve dönüş yolunda yedi düveli aradım "ben aşık oldum" diye =)))
Al sana bir şıpsevdilik örneği mesela =)
bence aşkı hiç tatmamak,duygularına gem vurmaktansa şıpsevdilik enn güzeli
yaşlanmazsın![]()
Yaşın için çok normal şeyler bunlar.Iyi bayramlar oncelikle.
Sorunum benim sipsevdiligim. Aslinda tam olarak sipsevdilik degil ama cok cabuk etkilenebiliyorum. Yasim da 20ye geliyor cocuk degilim, genclikte normal midir ki boyle seyler?
Kafama gore cok insanla karsilasmiyorum bir de, ona ragmen boyleyim.
Kendimden utanmamin sebebine geliyorum, bugun bayran ziyareti icin ilk olarak 2-3 yil once kere gordugum bir akrabamizin evine bugun ikinci kez gittik. Tam olarak annemin halasinin kizinina, bu hala kizinin da benden 1 yas kucuk bir oglu var. Cocuk kendi kendine 4 dil ogrenmis, butun muzik aletlerini calabiliyor falan filan daha bir suru karizma point.
Muhtemelen bir daha bir kac bayram sonra gorurum en iyi ihtimalle, gecip gidicek bir sey onu da biliyorum ve sorun etmiyorum zaten. Ama bir akrabamdan etkilenmis olmayi kendime yediremedim, tamam direk kuzenim degil ama annemin halasinin kizinin oglu oluyor. (Cok uzun oldu ama :))
Kendimden utaniyorum artik ya, bir rahat durayim ayran gonullu olmayayim. Hele ki bir de akraba, ki hep soguk bakmisimdir bu tarz olaylara.
Sizce kendimden utanmakta hakli miyim? Bu sipsevdilikten vazgecmenin ilaci nedir?![]()