• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi alindim yoksa hakli yere mi biraz takildim

Icten pazarlikli dememdeki neden bir kac olaya sahit olmusumdur,arkadas grubunda arkadaslarinin biri yokken onun ve esinin arkasindan gayet guzel konusur ama yuzune nasil can ciger sarma sasar kalir insan, ha simdi diceksiniz siz cok mu samimisiniz sanki.Ben aslinda Sirf esim icin her davete ayak uydurmaya calisiyorum ya da bir araya geliyorum yoksa benim tesadufen samimi oldugum kisiler degiller ama Severim iste kadini Ben de acaba alinganligim mi tutmus,mesela oncocuk konusunda belki yanlis anlamisizdir diye diye sorgulamak Adina actim konuyu..Yorumunuz icin tesekkurler
Kimse icin istemediginiz kimseyle gorusmeyin. Bakin bu msj bile celiski iceriyor. Esim icin gorusuyorum diyorsunuz, sonra aslinda severim kadini diyorsunuz. Bir cizginiz, durusunuz olsun. Ben mesela baskalarinin arkasindan falan konusmasina takilmam, bunu da dert edip lafini yapmam

Son düzenleme:
Öncelikle kendinizi sorgulamalısınız.

Hoş sohbet cümlesinin ardından bu cümleleriniz geliyor. Bir de çocuğunuzla ilgili olay var.

Bir insan bu duyguları hissettiği birine tatlı yapıp, akşam oturmasına gitmemeli. Şu halde, sizin samimiyetinizi kim sorgulamalı?
Ben yine de yanlis anlamisizdir belki diye diye hareket ediyorum,dedigim gibi ek fikirleri almak istedim yorumunuz ama kendimi dedaha iyi sorgulamama yardimci oldu,tesekkurler🌺

Kimse icin istemediginiz kimseyle gorusmeyin. Bakin bu msj bile celiski iceriyor. Esim icin gorusuyorum diyorsunuz, sonra aslinda severim kadini diyorsunuz. Bir cizginiz, durusunuz olsun. Ben mesela baskalarinin arkasindan falan konusmasina takilmam ama bunu dert edip lafini da yapmam
Ya evet kendimle biraz celisiyorum haklisiniz bunu bende farkettim bence biraz fazla ince dusunuyor ve yanlis anlmaya meyilli hale gelmisim o cocuk konusunda sonra...Iste bunlari duymam lazimdi

Ben son olayda alınacak bir şey göremedim. Görüşmek istemese eşiniz hastayız deyince sizi çağırmazdı zaten

Alınganlık yapacak kadar demeyelim de temkinli ve mesafeli davranacak kadar garip hareketler. Hisler çoğunlukla şaşırtmaz. Bana göre de bu hikayede en garipi sizi değil eşinizi araması. Önce çift olarak çağırmaya karar verdilerse onun eşi eşinizi arayabilirdi. Sonrasında dilerse kendi özelden sizi arardı ya da yazardı.

Ayrıca "aman bunu mu dert ediyorsun"cu arkadaşlar sizi hiç anlamıyorum vallahi. Herkes aile kaosu konusu mu açsın illa. Arada hepimiz hayatın içinden böyle şeyleri kafamıza takıyoruz. Reelde bu konuyu herhangi birine açamıyorsun, burada fikir alıyoruz işte. Buraya yazılan her konu yüzünden yatak döşek dert sahibi olmuyoruz yani, bilin istedim :KK70:

Tamamen boş bi alınganlık ya, nelere takılmışsınız? Normalde tele yapışık yaşar yarım saat cevap vermedi nedir ya... biraz büyüseniz mi artık?

Allahim lutfen dobra anne gibi kafasinda binbir şey dönen bir olaya ilk olumsuz yanından bakan insanları benden uzak tut.🙏 Deliyim ben biliyorsun fark edersem çıldırırım 😆😆

Ya aslinda cok aman aman bir problem degil ama acaba hislerimde mi yaniliyorum,bilmiyorum,fikir almak istiyorum.
Simdi esimin bir arkadas grubu vardi evlendigimizde,hala da ayni grupla gorusur yemeklere gider,bulusuruz. Bazen ben cocuktan dolayi gidemem o yalniz gider falan ama cok normal bir durum yani.Anlatmamdaki amac olay anlasilsin diyedir.Simdi bu arkadas grubunda bir kadin var aslinda gayet severim onu sohbeti falan hos,sicak kanli bir kadin esi de oyle,ama bana biraz icten pazarlikli gibi geliyor nedeni ise yuzumuze gayet guler konusur ama bazen o yapmacikligi hissedersiniz ya onu hissediyordum bende.Mesela ilk olay ve cok agrima giden bir durum aslinda,cocuklari, (2 kucuk cocugu var) bizi alisveris merkezinde gordu uzaktan kucuk olan cocuk merhaba X diye ogluma seslendi ve yanina kostu.Oglumla da yasitlar benimki cok mutlu oldu beraber sarildilar sonra ablasi gelip 5 yasinda,kardesine,X e merhaba dememelisin diye uyardi onu.. belli ki annesi herhalde bir sey demisti cocuklara...Ben de annesi de duyduk kizin dedigini ama orali olmadim,lafini etmedim sonucta cocuk diye.Aslinda kirildim gibi sonucta cocuklara Boyle seyler asilanmamali.bu arada ayni sitede oturuyoruz her asagi indiklerinde falan asagidan oglumu da cagirirlardi belki her seferinde cocuklar oyle yapiyor diye annesi uyardi bilmiyorum sebep de bulamiyorum.

Ve bugun, kadin sabah esimi aradi ve aksama kahveye gelin dedi,esimde,kendi ve cocuk hasta olduklari icin sanirim gelemyiz dedi o da o zaman dobraanne gelsin kahve icer,laflariz onunla dedi.. Tamam olur,Eger cocuk erken uyursa oyle yapariz dedik ve telefonu kappattik.Aksam oldu kucuk bir tatli yaptim goturmek icin, cocugu uyuttum,mesaj attim, biraz gec oldugu icin yazma gereksinimi duydum cunku olur ya belki gec oldu gelmez daha dusunmuslerdir diye ..Cocuklari da var malum belki uyutacak kadin falan kendisine planda bir degisiklik var mi cocugu uyuttum gelecegim diye mesaj attim.Yarim Saat ses seda yok, dedim bir arayim acmadi.Yarim Saat sonra mesaj atmis, Gel,kiz kardesim bizde.Bende dusundum ki, normalde Telefona yapisik yasar,ve onu taniyorum surekli seslidedir teli yani anlamadim acaba bilerek mi bakmadi yoksa Ben gereksiz yerde mi alindim.Ben de bir kac dakikaligina gelip oturacam fazla kalamam cocuk hasta,ee bir de kiz kardesi onun esi falan orda,ben de yok artik Baska zamana gelirim ya da sen gelirsin dedim cocuk uyandi tekrar dedim.
Ki gercekten uyanmisti cunku aradan bir Saat gecmis zaten uykusuda hafifti cocugun rahatsiz oldugu icin, yani gitmedim.Acaba Ben bos yere mi alindim sizce?
Alınacak bir şey göremedim ben ya, yani ilk olayda kadın dedirtmiştir düye aklıma bile gelmezdi sanırım. İkincisinde yarım saat için böyle düşünmeniz ilginç yani, 30 dakika 🥲 daha pozitif bakın bence😍

Ya aslinda cok aman aman bir problem degil ama acaba hislerimde mi yaniliyorum,bilmiyorum,fikir almak istiyorum.
Simdi esimin bir arkadas grubu vardi evlendigimizde,hala da ayni grupla gorusur yemeklere gider,bulusuruz. Bazen ben cocuktan dolayi gidemem o yalniz gider falan ama cok normal bir durum yani.Anlatmamdaki amac olay anlasilsin diyedir.Simdi bu arkadas grubunda bir kadin var aslinda gayet severim onu sohbeti falan hos,sicak kanli bir kadin esi de oyle,ama bana biraz icten pazarlikli gibi geliyor nedeni ise yuzumuze gayet guler konusur ama bazen o yapmacikligi hissedersiniz ya onu hissediyordum bende.Mesela ilk olay ve cok agrima giden bir durum aslinda,cocuklari, (2 kucuk cocugu var) bizi alisveris merkezinde gordu uzaktan kucuk olan cocuk merhaba X diye ogluma seslendi ve yanina kostu.Oglumla da yasitlar benimki cok mutlu oldu beraber sarildilar sonra ablasi gelip 5 yasinda,kardesine,X e merhaba dememelisin diye uyardi onu.. belli ki annesi herhalde bir sey demisti cocuklara...Ben de annesi de duyduk kizin dedigini ama orali olmadim,lafini etmedim sonucta cocuk diye.Aslinda kirildim gibi sonucta cocuklara Boyle seyler asilanmamali.bu arada ayni sitede oturuyoruz her asagi indiklerinde falan asagidan oglumu da cagirirlardi belki her seferinde cocuklar oyle yapiyor diye annesi uyardi bilmiyorum sebep de bulamiyorum.

Ve bugun, kadin sabah esimi aradi ve aksama kahveye gelin dedi,esimde,kendi ve cocuk hasta olduklari icin sanirim gelemyiz dedi o da o zaman dobraanne gelsin kahve icer,laflariz onunla dedi.. Tamam olur,Eger cocuk erken uyursa oyle yapariz dedik ve telefonu kappattik.Aksam oldu kucuk bir tatli yaptim goturmek icin, cocugu uyuttum,mesaj attim, biraz gec oldugu icin yazma gereksinimi duydum cunku olur ya belki gec oldu gelmez daha dusunmuslerdir diye ..Cocuklari da var malum belki uyutacak kadin falan kendisine planda bir degisiklik var mi cocugu uyuttum gelecegim diye mesaj attim.Yarim Saat ses seda yok, dedim bir arayim acmadi.Yarim Saat sonra mesaj atmis, Gel,kiz kardesim bizde.Bende dusundum ki, normalde Telefona yapisik yasar,ve onu taniyorum surekli seslidedir teli yani anlamadim acaba bilerek mi bakmadi yoksa Ben gereksiz yerde mi alindim.Ben de bir kac dakikaligina gelip oturacam fazla kalamam cocuk hasta,ee bir de kiz kardesi onun esi falan orda,ben de yok artik Baska zamana gelirim ya da sen gelirsin dedim cocuk uyandi tekrar dedim.
Ki gercekten uyanmisti cunku aradan bir Saat gecmis zaten uykusuda hafifti cocugun rahatsiz oldugu icin, yani gitmedim.Acaba Ben bos yere mi alindim sizce?
Resmen öküzün altında buzağı arıyorsunuz.

Kadın zaten gelin diye Çağırmak için neden kocanızı arıyor da sizi aramıyor ki.? Bu kadar ince düşünen biri olarak kötü olamazsınız, hissiniz varsa doğrudur.İçinizin rahat olmadığı kimseyle fazla görüşmeyin.Merhaba, merhaba..yeter.

Bence sadece bu olaylar değil de siz daha başka başka şeylere de dolup son olayı anlattınız. Eğer böyleyse anlarım yoksa bu yazdıklarıniz onemli şeyler degil.
Özellikle ortamda olmayan birine atıp tutup yüzüne canım cicim olan insansa gerçekten zaten uzak durma sebebidir. İnsan net olmalı.

Aşırı boş yere alınıyorsunuz kesinlikle ve kendi kendinize olay yaratıyorsunuz. Gerçek dobralık bu değil. İlk konuda belki çocuğun ablası kendi kendine öyle bir ablalık otoritesi kurmak istemiştir. İlla annelerinin birşey söylemesine gerek yok. 5 yaş kendi kendine mantık kurulabilecek birşey. Belki kardeşini kıskandı vs. Hemen niye anneye bağlayıp bir de çocukları bu işe karıştırması çok yanlış tavrına girdiniz ki kadının zaten sizinle bir küslüğü yokmuş çocukları karıştırmayacak şekilde.

İkinci olayda normalde daha sık telefonunda vakit geçiriyor olabilir ama sevdiği bir insan gelince onunla sohbete dalmıştır, telefonu ile ilgilenmek yerine. Sizi istemese zaten eşiniz ve çocuklar gelemeyeceği halde sizi ayrıca çağırmaz. Yazık o kadar hazırlanmış tatlınızı yapmışsınız gitmemişsiniz sonra. Bilmiyorum zor bence siz olmak böyle herşeyden nem kaparsanız hayatı zorlaştırırsınız kendinize

Back
X