kendimden utaniyorum ..nasil boyle seyler dusunurum

Zaten gecen donemdi bu yil kayit yaptirmicam o okula..cok sagolun insallah gecer

Birşeyleri ailen için feda etmiş, eski sevgilin ile severken ayrılmışsınız. Mantığın ile hareket edeceksin derken aşkı yaşayamadığın için içinde ukte kalmış, eşinin alkol sorunu da buna tuz biber olmuş.

Tedavi olmaya calisti ama hep yarik birakti ..bugun soyledim esime icim cok sikılıyor benimle ilgilen diye bakalim ne yapacak benim icin

Tamda dediginiz gibi hayatimi ozetlemissiniz

Bencede evliliğinde mutlu olmadığından bunlar onla olsaydım nasıl olurdu diye düşünüyosundur.
Ama genede konun gerçekmi bilemedim

mutsuzluktan oluyor tüm bunlar.
kendine meşgale edin.

O iliskinde bseyler yarim kalmis ailen istemedgi icin uzaklasmissin.smdide evliliginde sorunlar olunca aklina geliyo..cocugun var sorumluluklarin var .e onunda bi esi var bunlari getir aklina ve düsünmemeye calis..bde alkol sorunu olan birinin mutlaka tedavi olmasi lazim ..suan icmiyo olmasi icmeyecegi anlamina gelmez..esini tedavi olmasi icin ikna et canim...

Unutma onun bir eşi iki tane kız çocuğu var kendi gelgitlerin yüzünden o masumların hayatını mahvedicek bir hata sakın yapma

Şu an ben de senden utandım gerçekten.
Konu gerçekse de ne denir ki buna, eşinle problemlerin var.

Şu an ben de senden utandım gerçekten.
Konu gerçekse de ne denir ki buna, eşinle problemlerin var.

Benden utanacaginiz ne yaptim ki ..sadece dusunce bu aramadim gorusmedim gorusecek olsam hergun okula gider kendimi gosterirdim ... sadece icimi doktum bana gore sesli dusundum buraya yazmakla ...allah korusun seytana uydurmasin kimsenin aramak dahi olsa duzenini bozmam ...insaniz neler dusunmuyoruz ki bn kendi kendime nasil dusunurum diye kiziyorum zaten

İlk yazdığınızdan çok bu yazdığınız kafamı karıştırdı.. Arasam ne diyebilirm ki 8 yıl geçmiş aradan " Tehlike arz ediyor bu cümle..
..

Eşinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu ve o iki kızı düşünün.. Sonra kendinizi ve o kadını düşünün.

Akıl oyunları bunlar. İsterseniz atarsınız içinizden.

Duygusal olarak boşluğa düşmüşsün , herkesin başına gelebilir , zamanla geçer , İlgini farklı yönlere kaydır , romantik dizilerden , filmlerden de uzak dur bir müddet :)

Evliligin bitmis canim senin o adam olmasada baska ilgi gordugun birine yonelme ihtimalin var o yuzden bosanmayi ciddi ciddi dusun derim ben

Ya ne super bır yorum,supersın

Mıllet neler yapıyor,yınede o yüzle dolaşıyor,ne olmuş düşünmüş isen,sadece eyleme Dökme,dokmesınde sanırım,aldatmak demişler çok güldüm,sex yaparken başka kadını düşünürmüş erkekler,desene Sadık kımse yok,canım oyalan,geçecek,emın ol,mıllet beynını sokup odam etmiş,nasıl düşüncene set çekersınki,

Esinizi düşünce olarak aldatiyorsnz üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…