Aşk tesadüfleri sever filmini fazla izledin galiba?6 yillik evli 1 cocuklu biriyim esim alkol bagimlisi.. alkol almadigi sure icerisinde iyi birisi ..esimle evlemeden once 4 yillik bir iliskim vardi ...ailem istemeyince ondan uzaklastim o sure zarfinda esimle tanistim..tabi ozamlar alkol almiyordu...
Eski sevgilim benim evlenecigi duydugunda cilgina donmustu resmen sonra oda nisanlandi evlendi..
Ve benim o karsi hic bir hissim kalmamisken 8 yil sonra simdi yeniden aklima geliyor onla yasadigimiz gunler her an aklimda.. tesaduf budur ya iste cocuklarimiz gecen donem ayni anaokulu ve ayni sinifa dustuler.. sirf onu gormeyim diye kizimin okuluna adim atmadim babasi getirip goturdu..simdi o evli iki kizi var ben evliyim onu dusunmem cok utanc verici.. eski ask yillar sonra sebebsizce kullenirmi resmen onu ozluyorum ...ve neredeyse arayacak hal hatir soracak durumdayim ..allah korusun insalla boyle birsey yapmam sonra kimsenin yuzune bakamam ..ne olur bana akil verin nasil aklimdan cikaririm onu..
Eşinin tek sorunu alkol mü? Tedaviye ikna ettirsen?6 yillik evli 1 cocuklu biriyim esim alkol bagimlisi.. alkol almadigi sure icerisinde iyi birisi ..esimle evlemeden once 4 yillik bir iliskim vardi ...ailem istemeyince ondan uzaklastim o sure zarfinda esimle tanistim..tabi ozamlar alkol almiyordu...
Eski sevgilim benim evlenecigi duydugunda cilgina donmustu resmen sonra oda nisanlandi evlendi..
Ve benim o karsi hic bir hissim kalmamisken 8 yil sonra simdi yeniden aklima geliyor onla yasadigimiz gunler her an aklimda.. tesaduf budur ya iste cocuklarimiz gecen donem ayni anaokulu ve ayni sinifa dustuler.. sirf onu gormeyim diye kizimin okuluna adim atmadim babasi getirip goturdu..simdi o evli iki kizi var ben evliyim onu dusunmem cok utanc verici.. eski ask yillar sonra sebebsizce kullenirmi resmen onu ozluyorum ...ve neredeyse arayacak hal hatir soracak durumdayim ..allah korusun insalla boyle birsey yapmam sonra kimsenin yuzune bakamam ..ne olur bana akil verin nasil aklimdan cikaririm onu..
Bide aşık olurlarmış konu sahibiyle eski aşkı dünür olurmuş diyeceğimdeNasil da ayni siniflara dusmusler cocuklariniz bide arkadaş olurlarmis
Konu bitek banamı inandırıcı gelmedi?Paranoyak olduk iyice fake Üyelerden. Gercek oldugunu varsayarak diyorum, evliliğinde mutlu değilsin ve boşluğa düştüğün icin aklına geliyordur büyük ihtimalle
Ayy allah korusun canim ... neyseki onun iki kizi benimde bir kizim varBi film vardıya aklıma o geldi. Kızla oğlan aşık oluyolar.Kızı istemeye gittiklerinde tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor.Meger kızın annesiyle çocuğun babası vakti zamanında çok aşıkmış birbirine.Sonuçta biz kavuşamadık onlar kavuşsun gibi bitiyordu sanırım. Aman Allah korusun.
Eşinin verdiği mutsuzluğun da payı var tabi
Vicdanen rahat edebilecek misin
Edebilecek olsan buraya yazmaz direk arardın
Eşin neden bu kadar içiyor
Ayrılma noktasına gelmişliğin korkutmuşluğun var mı
Icinin sıkılmaması icin, eşinle konus tatlım, evliliğinde mutlu olmadıgını söyle, su dönem belki boşlukta oldugun icin aklına geliyordur, sanmıyorum sürekli aklını kurcalayacagını. Ama evliliğinde mutlu olmaman daha büyük bir sorun, önce bunu çözmeye çalışın gerisi gelir. Alkol tedavisi görmeyi istiyormu eşin?Bende sizin gibi oldum valla baskalarin konusunu okurken fake mi acaba diyorum .. ayy cnm keske oyle olsam inan icim sikılıyor bu durumdan dolayi
Gamlı baykuş gibi atladım hemen kusura bakmayın.Yorumu gönderdikten sonra pişman oldum ama gitti bi kere.Neyseki öyle bir ihtimal yokmuş.Düşünmemeye çalışın.Eşinize daha sıkı sarılın.Karşılaşmamak için kızınızın okuluna gitmemeniz bile güzel bir düşünce.Kendinize engel olabildiğinizi gösterir.Umarım kısa zamanda atlatırsınız.Ayy allah korusun canim ... neyseki onun iki kizi benimde bir kizim var
Kimsenin yuzune bakmayi bosver. Kendi yuzune bakarken utanmayacak misin boyle bir sey olsa?
Seytanin seni kandirmasina izin verme bi zahmet.. !