Konu bitek banamı inandırıcı gelmedi?Paranoyak olduk iyice fake Üyelerden. Gercek oldugunu varsayarak diyorum, evliliğinde mutlu değilsin ve boşluğa düştüğün icin aklına geliyordur büyük ihtimalle
Aynen, biraz Yeşilçam tadında olmuş " o kızla arkadas olamazsın yavrum, cünkü cünkü onun babası senin baba adayındı, aman Tanrım siz kardeşsiniz, nayır nolamaz" diye repliğide olsa tamamBanada fake geldi. Cok fazla tesadüf. Hani sadece ayni ana okul dese neyse, bide ayni sinifmis, yani yasida tutmasi lazim. Ve madem konu utanilcak bir düsünce, niye konu alkolik es ile alakasiz bir sekilde basliyor?
Kisacasi, inanmadim iste.
bnce bosluga dustnz die byle dusunyorsnz ama sakn dusunmeyn derm oda evli cocuklu szn basnza byle bsey gelse szde istemezdnz yanls bulurdunz. aramayn bnce aklnza dahi getrmeyn. ama buyuk tesadfmus cocuklarnz ayni okuldayms yuzyize gelmemeye.calisin elnzdn geldgnce6 yillik evli 1 cocuklu biriyim esim alkol bagimlisi.. alkol almadigi sure icerisinde iyi birisi ..esimle evlemeden once 4 yillik bir iliskim vardi ...ailem istemeyince ondan uzaklastim o sure zarfinda esimle tanistim..tabi ozamlar alkol almiyordu...
Eski sevgilim benim evlenecigi duydugunda cilgina donmustu resmen sonra oda nisanlandi evlendi..
Ve benim o karsi hic bir hissim kalmamisken 8 yil sonra simdi yeniden aklima geliyor onla yasadigimiz gunler her an aklimda.. tesaduf budur ya iste cocuklarimiz gecen donem ayni anaokulu ve ayni sinifa dustuler.. sirf onu gormeyim diye kizimin okuluna adim atmadim babasi getirip goturdu..simdi o evli iki kizi var ben evliyim onu dusunmem cok utanc verici.. eski ask yillar sonra sebebsizce kullenirmi resmen onu ozluyorum ...ve neredeyse arayacak hal hatir soracak durumdayim ..allah korusun insalla boyle birsey yapmam sonra kimsenin yuzune bakamam ..ne olur bana akil verin nasil aklimdan cikaririm onu..
Aynen, biraz Yeşilçam tadında olmuş " o kızla arkadas olamazsın yavrum, cünkü cünkü onun babası senin baba adayındı, aman Tanrım siz kardeşsiniz, nayır nolamaz" diye repliğide olsa tamamBelkide doğrudur ama ne bileyim belki ben cok böyle Uç tesadüflerle karşılaşmadım hayatta, ondan inanmıyorum
benim unide aynı bölümde okuduğum çocukluk arkadaslarım var, aynı okuldayız ama onlarla bile hic karşılaşmıyorum, okulda öyle kocaman değil yani. Bikere daha bahtsızlıgıma yandım suanCogumuz o uc tesadüfler ile karsilasmadik
Hayir yani böyle bir olayin gerceklesmesi icin
1. Ikiside halen ayni sehirde yasamalilar.
2. Ayni zamanda cocuk sahibi olmalilar
3. O sehirin icinde kac anaokulundan tamamen tesadüf ayni okula gitmeliler cocuklari.
4. Ve daha bir tesadüf, ayni sinif'a gitmeliler.
Ha bide numara 5 var
5. Simdiki koca cök kötü bir koca, alkolik bir adam gayette aldatilir. Alkolik olmasi aldatmayi mesrulastirir sonucta. Yada en azindan bu konuda 30 sayfalik bir tartisma patlar
Mıllet neler yapıyor,yınede o yüzle dolaşıyor,ne olmuş düşünmüş isen,sadece eyleme Dökme,dokmesınde sanırım,aldatmak demişler çok güldüm,sex yaparken başka kadını düşünürmüş erkekler,desene Sadık kımse yok,canım oyalan,geçecek,emın ol,mıllet beynını sokup odam etmiş,nasıl düşüncene set çekersınki,
Oyle yazacaktim ama ikiside kizmisSonra onlar aşık olup evlenirmis :)