kendimden utaniyorum ..nasil boyle seyler dusunurum

Aşk tesadüfleri sever filmini fazla izledin galiba?

gerçekten de bunları düşünmen utanç verici evli barklı kadın evli barklı adama

böyle hisler hissetmemeli

böyle hissetmen bile aldatmaya giriyor mutsuzsan başka adamların hayalini kuracak duruma gelmişsen boşan
Çok güzel bir yorum gerçekten .

Geçmiş geçmişte kalmalı..

Eşinizden boşanıp kızınızla mutlu yaşayın
..

Mıllet neler yapıyor,yınede o yüzle dolaşıyor,ne olmuş düşünmüş isen,sadece eyleme Dökme,dokmesınde sanırım,aldatmak demişler çok güldüm,sex yaparken başka kadını düşünürmüş erkekler,desene Sadık kımse yok,canım oyalan,geçecek,emın ol,mıllet beynını sokup odam etmiş,nasıl düşüncene set çekersınki,
Cok sagol canim .gercekten dusunce boyutayim yazmak istedim icimi dokmek sadece..aldatmak saymislar sag olsun bazi arkadaslar..

Benden utanacaginiz ne yaptim ki ..sadece dusunce bu aramadim gorusmedim gorusecek olsam hergun okula gider kendimi gosterirdim ... sadece icimi doktum bana gore sesli dusundum buraya yazmakla ...allah korusun seytana uydurmasin kimsenin aramak dahi olsa duzenini bozmam ...insaniz neler dusunmuyoruz ki bn kendi kendime nasil dusunurum diye kiziyorum zaten
Tamam işte aynı şeyi söylüyoruz, aynı şeyi düşünüyoruz. Sen kendinden utanıyorsan herkes utanır, neden şaşırdın ki. Senin kendine yakıştıramadığın bişeyi kimse de sana yakıştırmaz. Aynı şey.

Aşk tesadüfleri sever filmini fazla izledin galiba?

gerçekten de bunları düşünmen utanç verici evli barklı kadın evli barklı adama

böyle hisler hissetmemeli

böyle hissetmen bile aldatmaya giriyor mutsuzsan başka adamların hayalini kuracak duruma gelmişsen boşan

Insaniz sonucta basimiza neler geliyor asla yapmam dedigimiz ayipladigimiz seyler basimiza gelebiliyor .. farkli dusuncelerde olsam okula gider hergun onu gorurdum ..evli barkli adama asik degilim sadece gecmis yasadigimiz gunler aklima geliyor oda neden simdi anlam veremiyorum hepsi bu

Insaniz sonucta basimiza neler geliyor asla yapmam dedigimiz ayipladigimiz seyler basimiza gelebiliyor .. farkli dusuncelerde olsam okula gider hergun onu gorurdum ..evli barkli adama asik degilim sadece gecmis yasadigimiz gunler aklima geliyor oda neden simdi anlam veremiyorum hepsi bu
aklına geliyor da arayasım geliyor yazmışsın cesaret bulsan belki arayacaksın oda karşılık verecek sonrası

hüsran

eğer konu fake değilse muhtemelen eşinde görmediğin ilgi alaka ve mutluluktan dolayı beynin kendini geçmişe yönlendiriyor. sanki geçmişte şuan mutsuz olduğundan farksızmışsın gibi. oysa mutlu olsaydın şuan o adamla mutlu mesut kendi çocuğunuzu anaokuluna yazdırırdınız. sorunlarını geçmişe sığınmakla çözme bence. eski arkadaşı düşünmek şuanki evliliğinde yaşadıklarından daha hatalı bir davranış bana göre. çünkü o da doğru bir insan değilmiş ki devam etmemiş. evliliğindeki problemlere odaklan ve önce kendin için sonra da evladın için güzel bir yol seç derim. ama seçeceğin şey ne olursa olsun kabul edilebilir yollarla olsun. birisiyle evliyken ve ondan bir çocuk sahibiyken bunu yapma derim. boşan istediğini düşün istediğinle konuş tabii ki özgürsün.

aklına geliyor da arayasım geliyor yazmışsın cesaret bulsan belki arayacaksın oda karşılık verecek sonrası

hüsran

Ama aramadim iste aramamda allahin izniyle o beni zamaninda nisanliyken aramisti acmamis acmayinca evimin onune gelmisti hattimi degistirmistim inanin ozamn nisanlisini dusunmustum nasil yapar bunu kiza diye .. allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin

Ama aramadim iste aramamda allahin izniyle o beni zamaninda nisanliyken aramisti acmamis acmayinca evimin onune gelmisti hattimi degistirmistim inanin ozamn nisanlisini dusunmustum nasil yapar bunu kiza diye .. allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin
amin

Belkide oyle bir sey yoktur zihniniz size oyun oynuyor olabilir

Aynı ortami paylasan herkesin aklina düşer
Siz o düşünce de takiili kaldiginiz sürece olayi böyle anlamlandirirsiniz
Baska seylerle mesgul olun
Kendiliğinden anlamini yitirecektir

Bi kocanı düşün cnm eski sewgilisi yakınında olsa ona ulsşmasını istermiydin?? Sakın karşısına çıkıp onunda aklını karıştırma..
Hç düşnmemeye çalış .. Kendi kocana odakla kendini . NAsıl alkol tedavisine ikna ederm gibisinden..

bence onu sevseydınız evlenmezdınız ,onu cok sev asık olsanız bıle evlendıgınıze gore ondan vazgecmıs ona olan askınız umidiniz bitmiş olması gerek . o evlenırken düğünü basma fıkrılerı yada cocugu oldugunda uzulmedıgnıze gore ,yada sız cocuk dogurdunuzda onu sevmıyorsunuz ? sadece esınızle evlendıgınızde onla böyle bır evlılık hayal etmemıssınız,ve alkol vb seylere baglandıgı ıcın mutsuzsunuz sadece ... bu duruma cozum bulun aklınıza böyle seyler getırıp kendınıze buna inandırmayın

Bi film vardıya aklıma o geldi. Kızla oğlan aşık oluyolar.Kızı istemeye gittiklerinde tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor.Meger kızın annesiyle çocuğun babası vakti zamanında çok aşıkmış birbirine.Sonuçta biz kavuşamadık onlar kavuşsun gibi bitiyordu sanırım. Aman Allah korusun.
ay manyak mısınız böyle yorumlar yapıp evlı kadının kafasını karıstırmayın o fılmde cok sevıp baska sartlardan ayrılmıstır burda gayet kadın gıtmıs eskı sevgılısınden vazgecıp evlenmıs ,adamda evlenms o zaman asık degıldı 8 sene sonra mı asık oldu bosluga dusmus mutsuz bı evlılıgı var sadece

Bir anneye yakişmaz.
Diyelim oldu öyle birşey.
Çocuğun büyüyünce ya bir sekilde duyarsa...
Bir hata yapma.
Çocuğunu düşün.
Tertemiz annesisin sen onun.

ay manyak mısınız böyle yorumlar yapıp evlı kadının kafasını karıstırmayın o fılmde cok sevıp baska sartlardan ayrılmıstır burda gayet kadın gıtmıs eskı sevgılısınden vazgecıp evlenmıs ,adamda evlenms o zaman asık degıldı 8 sene sonra mı asık oldu bosluga dusmus mutsuz bı evlılıgı var sadece
Nasıl konuşuyorsunuz siz benimle ya ? Çocukluk arkadasiniz yok sizin karşınızda hanim efendi üslubunuza dikkat edin. Benim yaptığım o yorumda kafa karıştıracak bir şey yoktu kaldı ki sonraki yorumumda konu sahibine o yorumu yaptığım için (yorumum yanlış olduğu için değil yersiz bir benzetme olduğu için) pişman oldugumu belirttim. Beni düzeltmek size düsmez. Hele ki bu üslupla yakınından bile gecemezsiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşurken biraz daha dikkatli olun lütfen.

Nasıl konuşuyorsunuz siz benimle ya ? Çocukluk arkadasiniz yok sizin karşınızda hanim efendi üslubunuza dikkat edin. Benim yaptığım o yorumda kafa karıştıracak bir şey yoktu kaldı ki sonraki yorumumda konu sahibine o yorumu yaptığım için (yorumum yanlış olduğu için değil yersiz bir benzetme olduğu için) pişman oldugumu belirttim. Beni düzeltmek size düsmez. Hele ki bu üslupla yakınından bile gecemezsiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşurken biraz daha dikkatli olun lütfen.
ben tartısmak, sıze kotu amacla yazmadım yazdıgınız orneği burada verince siz kavusamadınız , çocuklarınız kavussun içeri olmuş,burada bu örneği vermeniz ne kadar uygun ? hanfendinin zaten kafası karışmış buraya yazdığına göre öyle.. ki kafası allak bullak ki 8 yıl sonra ceryan etmiş, bu yorum ve bu tarz yorumlar etkisinde kalabilcek potansiyeldee burada yorumlar beklediğine göre. pişman olduğunuz yorumunuzu görmedim sadece bildirim gelice onu okudum ,adınıza bakıp başka yorum yazmış mıdır dıye bakmadım, pişman olduysanız ne güzel. sadece evlilik ciddi bir kurum gece uyuyunca kafasında gene böyle yorumlar esmemeli yazan kişinin.size manyak mısınız derken yerme anlamında değil şakayla karışık anlamda yazdım,sizi yermek tabı kı hadım degıl ve de ben sızı tanımam etmem,sadece yorumunuz cok cırkın olaylara ıtebılır yazan kişiyi etkisinde kalsın ıstemedım .

ben tartısmak, sıze kotu amacla yazmadım yazdıgınız orneği burada verince siz kavusamadınız , çocuklarınız kavussun içeri olmuş,burada bu örneği vermeniz ne kadar uygun ? hanfendinin zaten kafası karışmış buraya yazdığına göre öyle.. ki kafası allak bullak ki 8 yıl sonra ceryan etmiş, bu yorum ve bu tarz yorumlar etkisinde kalabilcek potansiyeldee burada yorumlar beklediğine göre. pişman olduğunuz yorumunuzu görmedim sadece bildirim gelice onu okudum ,adınıza bakıp başka yorum yazmış mıdır dıye bakmadım, pişman olduysanız ne güzel. sadece evlilik ciddi bir kurum gece uyuyunca kafasında gene böyle yorumlar esmemeli yazan kişinin.size manyak mısınız derken yerme anlamında değil şakayla karışık anlamda yazdım,sizi yermek tabı kı hadım degıl ve de ben sızı tanımam etmem,sadece yorumunuz cok cırkın olaylara ıtebılır yazan kişiyi etkisinde kalsın ıstemedım .
Ben sizinde sonunuz böyle olur diye o filmi örnek gostermedim ki sadece bana onu anımsattı o sebeple paylaştım. Konu sahibi ben öyle yazdım diye kalkıp adama ulasmaya çalışmayacaktir veya eşini aldatmayacaktir. O potansiyeli gormedigim içinde o kadar rahat yazdım.

Ben sizinde sonunuz böyle olur diye o filmi örnek gostermedim ki sadece bana onu anımsattı o sebeple paylaştım. Konu sahibi ben öyle yazdım diye kalkıp adama ulasmaya çalışmayacaktir veya eşini aldatmayacaktir. O potansiyeli gormedigim içinde o kadar rahat yazdım.
konunun uzerine yazdıgınız için benim direk aklıma konu sahıbının etkılenecegı geldı ,neyse ki üzerine başka çok yorum yapılmış,umarım atlatır ve mutlu olur ..

6 yillik evli 1 cocuklu biriyim esim alkol bagimlisi.. alkol almadigi sure icerisinde iyi birisi ..esimle evlemeden once 4 yillik bir iliskim vardi ...ailem istemeyince ondan uzaklastim o sure zarfinda esimle tanistim..tabi ozamlar alkol almiyordu...
Eski sevgilim benim evlenecigi duydugunda cilgina donmustu resmen sonra oda nisanlandi evlendi..
Ve benim o karsi hic bir hissim kalmamisken 8 yil sonra simdi yeniden aklima geliyor onla yasadigimiz gunler her an aklimda.. tesaduf budur ya iste cocuklarimiz gecen donem ayni anaokulu ve ayni sinifa dustuler.. sirf onu gormeyim diye kizimin okuluna adim atmadim babasi getirip goturdu..simdi o evli iki kizi var ben evliyim onu dusunmem cok utanc verici.. eski ask yillar sonra sebebsizce kullenirmi resmen onu ozluyorum ...ve neredeyse arayacak hal hatir soracak durumdayim ..allah korusun insalla boyle birsey yapmam sonra kimsenin yuzune bakamam ..ne olur bana akil verin nasil aklimdan cikaririm onu..

sakın yapma bunu cnm.ewlısın sonucta cocugun war.esının tawırları senı onu dusunmeye zorluyor.yapma..aman ha.esıne yonel careler ara

X