Cogumuz o uc tesadüfler ile karsilasmadik
Hayir yani böyle bir olayin gerceklesmesi icin
1. Ikiside halen ayni sehirde yasamalilar.
2. Ayni zamanda cocuk sahibi olmalilar
3. O sehirin icinde kac anaokulundan tamamen tesadüf ayni okula gitmeliler cocuklari.
4. Ve daha bir tesadüf, ayni sinif'a gitmeliler.
Ha bide numara 5 var
5. Simdiki koca cök kötü bir koca, alkolik bir adam gayette aldatilir. Alkolik olmasi aldatmayi mesrulastirir sonucta. Yada en azindan bu konuda 30 sayfalik bir tartisma patlar
Neden ayrilmistiniz eski sevgilinden?
Konu sahibi beyin kimyan bozulmuş.yaşadığın stresli hayat ruhsal durumunu etkiliyor ve beynin çıkış yolu arıyor.eski sevgiliyi buluyor rahatlamak için.doktor ve bir sure ilaç tedavisi çok iyi gelecektir.bu hissettiklerim gerçek değil hastalık
Kalkıp arama tabi ama düşüncelerine engel olaöazsın ki yani kemdine kızma sen dürüstce yazıyorsun dogru veya yanlıs bnm durumum bu diyorsun ben seni anlayabiliyorum. Eşinin boşlugundan oluyor bunlar. Umarım bir hata yapmadan bu durumu çözersin..
ne kadar mutsuz olursanız olun evliliğinizi kurtarmak gelmeli aklınıza evvela...kadın olmaktan önce -anne-olduğunuzu untmayın ve evlatlarınızı,onurunuzu,eşinizi ayaklar altına alıp böyle bi hatadan zihninizi uzak tutun lütfen.
Anlamadim simdi ben uydurdum mu bunlari ...bna gorede film gibi ..ayni mahallede olunca ayni okul cikiyor iste ayrilir ayrilmaz ikimizde hemem evlenince cocuklarda ayni yaslarda oluyor ..
Neden ayrilmistiniz eski sevgilinden?
Hanimlar inanin yalan soylecek, fake konu acip bos bos cevap verecek kadar ne yasim kucuk nede bos zamanim var ..gerci cocuklarin ayni sinifta olmasi dediginiz gibi turk filmi tadinda ama gercek bu ..
Bnde hergun takip ediyorum kk dediginiz gibi bnde bazi konulara fake diye yaklasabiliyorum size yanlis birsey demk istemedim kusura bakmayin ..ayni mahalle derken bnm oturdugum mahelle sehrin en buyuk mahellesi oyle kucuk bir yer degil yani ..birde ben oyle tahmin ediyorum cunku okul ozel degil mahelle disi kayit olmuyor .. yinede inanmayabilirsiniz saygi duyarim ..sizede iyi gunlerHa bekle, bide siz iki eski sevgili ayni mahaledemi oturuyorsunuz?
Ve evet, fake demek konunun uydurulmasi demek. Inan bunu ilk yapan sende degilsin, absürd birseyde degil. Neredeyse her gün kk'de olan bir olaydir. Neyse ben söyleyecegimi söyledim. Kimse ile polemige girmek istemiyorum, gerekmezde. Iyi günler.
Merhaba canım. Zor bir durum olsa gerek. Eşiniz beyefendiyi elbette ki tanımıyorum ama biraz ilgisiz olabilir mi size karşı
eşiniz ilgisiz de karşı tarafta ki beyin huyu su yu yapısı doğası esinizden daha iyi ise siz de ister istemez bir kıyas durumuna düşüp artisi daha fazla olan kısma yani karşı tarafa doğru yönelmiş olabilirsiniz. Ne yapalım bir tanem allaha yalvarip dua edelim. Aklımızdan çıksın diye yalvaralim. Eşiniz beyfendi biraz daha ilgili alakalı olsa ben inanıyorum ki siz bu ikilemde n kurtulursunuz. Hata hata doğurur. Zor biliyorum. Ama yapmayın. Ateşe el surmeyin. Dua edelim. Mevla çareyi mutlaka verir
Kullandığın zaman faydasını gordun muDoktora gittim ilac kullaniyodum 1 aydir biraktim cok asiri zayiflatti beni
Kullandığın zaman faydasını gordun mu