kendimden utaniyorum ..nasil boyle seyler dusunurum

Konu sahibinin üstüne yersiz yere gidilmiş. Kadın aşk yaşıyorum mu demiş yattık mi demiş.
Eşinle mutsuz olduğun için geçmişteki arabaların gündüzüne çıktığı anda düşünce gücünle aynı okula duymuşsunuz. Kendinizi suclayacaginiz tekmeyi benim gözümde o adamla hala evli kalmak.
Mümkün olduğunca yaptığınız gbi gitmeyin okula eğer endişeleriniz çoksa okulu değiştirin. Ama bu ağıza geldiği kadar kolay olmaz anne olduğum için biliyorum. Kocana açıklaman ne olacak orada ayrı konu başlıyor.
Bence yapman gereken işin gücün ve sağlam bir aile profiline sahipsen acilen boşanmak ve önüne bakmak. Yakında maddi manevi hiçbirşey kalmayacak çünkü. .

Konu sahibi beyin kimyan bozulmuş.yaşadığın stresli hayat ruhsal durumunu etkiliyor ve beynin çıkış yolu arıyor.eski sevgiliyi buluyor rahatlamak için.doktor ve bir sure ilaç tedavisi çok iyi gelecektir.bu hissettiklerim gerçek değil hastalık

ne kadar mutsuz olursanız olun evliliğinizi kurtarmak gelmeli aklınıza evvela...kadın olmaktan önce -anne-olduğunuzu untmayın ve evlatlarınızı,onurunuzu,eşinizi ayaklar altına alıp böyle bi hatadan zihninizi uzak tutun lütfen.

Kalkıp arama tabi ama düşüncelerine engel olaöazsın ki yani kemdine kızma sen dürüstce yazıyorsun dogru veya yanlıs bnm durumum bu diyorsun ben seni anlayabiliyorum. Eşinin boşlugundan oluyor bunlar. Umarım bir hata yapmadan bu durumu çözersin..

Anlamadim simdi ben uydurdum mu bunlari ...bna gorede film gibi ..ayni mahallede olunca ayni okul cikiyor iste ayrilir ayrilmaz ikimizde hemem evlenince cocuklarda ayni yaslarda oluyor ..
Neden ayrilmistiniz eski sevgilinden?

Doktora gittim ilac kullaniyodum 1 aydir biraktim cok asiri zayiflatti beni

Hanimlar inanin yalan soylecek, fake konu acip bos bos cevap verecek kadar ne yasim kucuk nede bos zamanim var ..gerci cocuklarin ayni sinifta olmasi dediginiz gibi turk filmi tadinda ama gercek bu ..

Tesekurler insallah dediginiz gibi cozerim.. bu durum beni cok dalgin bir hale getirdi dun aracimla kaza yaptim neseki allah korudu ..

Tek istegim bu zaten

Anlamadim simdi ben uydurdum mu bunlari ...bna gorede film gibi ..ayni mahallede olunca ayni okul cikiyor iste ayrilir ayrilmaz ikimizde hemem evlenince cocuklarda ayni yaslarda oluyor ..

Ha bekle, bide siz iki eski sevgili ayni mahaledemi oturuyorsunuz?

Ve evet, fake demek konunun uydurulmasi demek. Inan bunu ilk yapan sende degilsin, absürd birseyde degil. Neredeyse her gün kk'de olan bir olaydir. Neyse ben söyleyecegimi söyledim. Kimse ile polemige girmek istemiyorum, gerekmezde. Iyi günler.

Hanimlar inanin yalan soylecek, fake konu acip bos bos cevap verecek kadar ne yasim kucuk nede bos zamanim var ..gerci cocuklarin ayni sinifta olmasi dediginiz gibi turk filmi tadinda ama gercek bu ..

Çocuklar ilerde büyüyüp- aşk yaşayacaklar ve dünür olacaksınız gibime geliyor

Bnde hergun takip ediyorum kk dediginiz gibi bnde bazi konulara fake diye yaklasabiliyorum size yanlis birsey demk istemedim kusura bakmayin ..ayni mahalle derken bnm oturdugum mahelle sehrin en buyuk mahellesi oyle kucuk bir yer degil yani ..birde ben oyle tahmin ediyorum cunku okul ozel degil mahelle disi kayit olmuyor .. yinede inanmayabilirsiniz saygi duyarim ..sizede iyi gunler

Amin canim cok tesekur ederim guzel dileklerin icin ..

Bi zahmet kendini sartlandirma. Hadi senin evliliğin kotude adam belki mutlu karisini seviyor. Hal hatir soracak kadar özledim diyorsun birde . Seninki uzum yemek değil bağ bozmak.

eşinin alkol sorunu ne kadar iyi biri olursa olsun mutsuz bir evliliğe dönüşmüş.sırf bu mutsuzluk yüzünden onu düşünüyorsun.o kendi hayatını kurmuş,onun bir ailesi ve var ve o mutlu.sırf bu yüzden o güzel geliyor sana.en azından o adamın hayatını bozmamak adına aklınızı çocuğunuza verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…