Kendimden 13 yaş büyük biriyle ?

Fatma25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
17
6
1
24
Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz

13 yas biraz fazla degil mi.. yani yas sadece bir sayidir ote yandan. Mesela 40.yasinda olup 25 lik erkeklerden genc duran cok bakimli, fit erkeklerde var. Boyle kendine bakiyorsa, fikirleriniz cok uyumluysa, siz yasiniza gore olgun oda yasina gore daha genc dusunuyorsa neden olmasin.. ama iyice irdelemek lazim. Genelde bu kadar uyum zor yakalanir bu yas farkinda.

Adam genç gösteriyor ama 13 yaş büyük benden işinde başarılı ve daha önceden evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş kafamı kurcalıyor birkaç gündür ben 25 o 38 artık düzenli hayat istiyormuş falan filan size sorayım dedim kizlarrr ne diyorsunuz
13 yaş çok. Saygı görmemek derken ne kastediyor ?

13 yas biraz fazla degil mi.. yani yas sadece bir sayidir ote yandan. Mesela 40.yasinda olup 25 lik erkeklerden genc duran cok bakimli, fit erkeklerde var. Boyle kendine bakiyorsa, fikirleriniz cok uyumluysa, siz yasiniza gore olgun oda yasina gore daha genc dusunuyorsa neden olmasin.. ama iyice irdelemek lazim. Genelde bu kadar uyum zor yakalanir bu yas farkinda.
Ayriyeten evlenip boşanması da acaba dedirtiyor kafam çok karışık o benden yaşça büyük benden daha bilgili bu beni korkutuyor çünkü her hamlemi biliyor olması can sıkıcı ya düzgün biri değilse diye korkuyorum kendini düzgün gösteren düzgün olmayan erkek çok korkutucu

Yalan söylüyor.

Ayriyeten evlenip boşanması da acaba dedirtiyor kafam çok karışık o benden yaşça büyük benden daha bilgili bu beni korkutuyor çünkü her hamlemi biliyor olması can sıkıcı ya düzgün biri değilse diye korkuyorum kendini düzgün gösteren düzgün olmayan erkek çok korkutucu
Kaldi ki ilk evliliginden kaynakli aldigi hevesler, biktigi tahammulsuzlestigi konular, travmalara bagli alinganliklar kesinlikle olacaktir.. iyi dusunulmesi lazim o yuzden bence.

13 yas biraz fazla bence. Yine siz bilirsiniz ama hayatın gerçekleri de var bundan 10 sene sonrasi gibi. İnsan her yaşta olgunlaşır farklı düşünür bunların çatışmasını çok yaşayabilirsiniz. Yine de sizin hayatınız ama iyi düşünün derim

Nerden anladın devamını da getir lütfen

evlenmiş eşinden saygı görmediği için 5 yıllık ilişkilerini bitirmisler eşinden saygı görmediği için de çocuk yapmamış sen bana saygı göstermiyorsun çocuk ta ileride senin gibi olucak senden çocuğum olsun istemiyorum falan diye konuşmuş
Biten evliliğine dair bu anlattıkları size mantıklı geldi mi ?

Bu adamla nerde tanıştınız ?

38 yasindaki biri evlenince hemen cocuk sahibi olmak isteyebilir
Buna hazir misiniz? Eski esi saygi gostermiyorsa neden daha once ayrilmamis da cocuk olursa o da saygi gostermez diye dusunup ayrilmis? Biraz tuhaf geldi aciklamasi

Yani adam bu şekilde anlatıyor. Ama gerçek ne bilemeyiz.
13 yaş çok fazla açıkçası.
38 yasindaki biri evlenince hemen cocuk sahibi olmak isteyebilir
Buna hazir misiniz? Eski esi saygi gostermiyorsa neden daha once ayrilmamis da cocuk olursa o da saygi gostermez diye dusunup ayrilmis? Biraz tuhaf geldi aciklamasi
Sorduklarin çok mantıklı ben de düşündüm ama herşeyi bir anda sorup meraklı gibi gözükmek istemedim ilk soru için hemen değil 1-2 sene içinde evet okeyim

1740571934621.webp

ooo istismar hikayesi.

Yalan söylüyor.

Bu kadar yaş farkı ilk zamanlarda değil de 5-10 sene sonra çok fark ediyor. Adamlar eşlerine ayak uyduramıyor ve kadınlar kötü hissediyor doğal olarak. Kadınlar 40li yaşlarda bir afetken erkekler çöküyor.

Olmaz diyorum. Neden derseniz:

Saygı görmedim diyor, ne kadar doğru bilemem. Boşanan her erkek kafasına göre eski eşini kötüleyebilir. Yaşça küçük birine yönelmesi de aman bana hayran olsun, beni üstün görsün gibi bir şeyden olabilir. Fazla kompleksli buldum adamı.

Back