Kendimde nasıl değişiklikler yapabilirim? ( resimli)

ya devam mesajalrda okudum kat keıslen saça atılan kahkulle düz saça keıslen kahkul

farklı goruntuler verıyo onu bi düşün sor sonra yaptır benım saçalrım gayet dolgun ve gürdür

mesela kat atınca sönükleşiyo sankı mesela ben kahkul yaptırsdam düz kestirip kahkul kestırırm

ama tabıı herkesın kafa ypısı farklı bu arada fındık kabugu çok güzel bi renk yaa :)

en son kırmızıya boyadıgım için halaa duruyo akmadı daha bi ara köpük boyayla üstüne şapim ddım

fındık kabugunu ama ııhh boyalı yerler tutmadı bi de açtırmsıtım öle işte

ayy evet cidden ufacıkmıs simdi çook büyüdü maşallahh :) amıın ınsallah canım

ya baktım da beceremedim,oradaki modelde hangi saçı seçsem cuk oturuo,kendi fotomu koyduğumda saçma duruo:))

ya baktım da beceremedim,oradaki modelde hangi saçı seçsem cuk oturuo,kendi fotomu koyduğumda saçma duruo:))
ben özel olarak vesikalık fotomu çektirdim onun üzerinde yaptım
hem o programda saçını ya da makyajını fotoya göre soluklaştırabiliyorsun istediğin markanın makyajını yapıp cildinin tonunu ayarlayabiliyorsun

Bence ilk resimdeki renk de model de sana cok yakisir. Renge özellikle bayildim. Ben de mi boyatsam o renge. :)

model 1 sana yakışır böyle katlı kesim güzel gider saçlarının renginide açtırırsın teller pek görünmüyo ama yaptır tatlım

kızlar ben bu üç modelide sevdim...ilk model için sadece kahkül kesilmeli ve uçlardan alınmalı,rengi süper bence de ve beni cezbetti ama 2. modelin biraz uzunu da fena olmaz gibi..ama 3. modele gelince cidden beni değiştirecek bi model ve 3. modele karar verirsem kahkül kestirmemem lazım....

bence çok açık sarı yaptırma insanı yaşlı gösteriyor ışıltılı bir renk yaptır ama siyah bakır gibi renkler olmasın

bence sacinizin boyu iyi.,kahkül ve kat olabilir.ilk resimdeki renk cok güzel gitmis yüzünüze,sari tonlari degil ama karamel bakir tonlari iyi olur.ama boyayi dipden uca degil ucalara tek daha iyi durabilir.bu arada 3nüz nekadar benziyorsunuz birbirinize ya :)

Canım bence kesinlikle ilk modeldeki saç modeli ve rengi sana çok yakışır, ama kaküllerini biraz daha kısa tutmalısın bence, bir de bence kaşlarını terramycinle kalınlaştırıp düzleştirmeyi dene, kesinlikle çok daha fresh görüneceğine eminim

bence saçlarını kısa tut tatlım daha çok yakışır gibime geldi birde
röfle attırabilirsin ben canlandırdım gözümde çok hoş oldu

üzerinden baya zaman geçmiş canım, naptın değişiklikler var mı çok merak ettim

Koyu renk saçın üzerine 1-2 ton açık gölgeler attırabilirsin sadece ışıltı katmak amacıyla. Ama güvendiğin bir yere yaptır. Bazı yerler balyaj gibi yapıyor çok yapay duruyor

saçlarını kestir alnın geniş kakkül gider ve çokta yakışır daha genç gösterir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…