- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
-
- Konu Sahibi __laurana__
hehe evet alnımız açıkkahkül kestirmekle başlayacam zaten işe..boyunu çok kısaltmayacam ama baya bi kırık aldırcam canlansın saç:)
evet elif küçücüktü yavrum,geçen seneki kurban bayramından o fotolar...tombişim benim,Allah sana da bana da elif gibi akıllı tombiş herşeyi yiyen bi evlet nasip etsin:)
canım harika bir site var make over virtual hollyvood .az bucuk ing biliyorsan bu siteyi hemen çözersin bilmiyorsan da biraz karıştır bulursun neyse konumuza dönelim bu siteye kendi foto nu yükleyip üzerinde her türlü oynama yapabiliyorsun saç sekli uzunluğu kısalığı makyaj bile yapabiliyorsun kendi yüzüne bi oraya bak derim
ben özel olarak vesikalık fotomu çektirdim onun üzerinde yaptımya baktım da beceremedim,oradaki modelde hangi saçı seçsem cuk oturuo,kendi fotomu koyduğumda saçma duruo:))
işte kestirmeyi düşündüğüm saç modelleri....Eki Görüntüle 479623 Eki Görüntüle 479624 Eki Görüntüle 479625
mesela boyle cok hos bir model ve cokda modern ve havalı duruyor
kızlar ben bu üç modelide sevdim...ilk model için sadece kahkül kesilmeli ve uçlardan alınmalı,rengi süper bence de ve beni cezbetti ama 2. modelin biraz uzunu da fena olmaz gibi..ama 3. modele gelince cidden beni değiştirecek bi model ve 3. modele karar verirsem kahkül kestirmemem lazım....
kızlar ben bu üç modelide sevdim...ilk model için sadece kahkül kesilmeli ve uçlardan alınmalı,rengi süper bence de ve beni cezbetti ama 2. modelin biraz uzunu da fena olmaz gibi..ama 3. modele gelince cidden beni değiştirecek bi model ve 3. modele karar verirsem kahkül kestirmemem lazım....