Kendimde nasıl değişiklikler yapabilirim? ( resimli)

__laurana__

kocişim olmadan asla
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
3.306
90

kıslar umarım fotolar çıkıodur pek becerikli değilim bu konuda neyse...derdim şu ki bana bi el atın..

saçımı ne renge boyatayım,kestireyimmi??

ne yapabilirim kendimde?? değişiklik istiyorum artık sıkıldım kendimden...

hee bu arada dişlerimde tel var,burnumu yaptırayımmı büyük duruomu sizce??? ( not: gerçi seviyorum burnumu ama...)

bence saçlarını kısalt ..şöyle asimetrik küt kesimlerden yaptırabilirsin cnm bir de saçın koyu olsun... burnun gayet guzel maşallah kilon falanda iyi :)

çok teşekkür ederim yorumlarınıza,bende çok seviyorum asimetrik kısa saçı ve kahkülü ama yüzümü fazla uzun buluyorum,at gibi gözükürüm die korkuorum...şuanki saç rengim iimi sizce?? rengi açmak değil de bakır tonları olurmu acep?? ya birde tarzım yok galiba benim...şöyle havalı hatunlara bayılıyorum,galiba klasiğim

Kaş hizasında kahkül ya da perçem size yakışır bence :)

evet uzun saçı sevıyorum uzamaz kestırmem dıyorsanız kahkül çok guzel gıder cunku alnınız geniş ... kızıl tonlarını nedense beyaz tenlılere yakıstırıyorum ben.. açmak istyorsan çikolata kahve olabilir bence :)

Son düzenleme:
Bence saçlarının uçları cansız gibi gözüküyor saçlarının uçlarını dört parmak kadar aldır saçının renginide bence biraz açmalısın yakışır :)

evet uzun saçı sevıyorum uzamaz kestırmem dıyorsanız kahkül çok guzel gıder cunku alnınız geniş ...

ayy çok saolun yaa gaza ihtiyacım var bu tip değişimleri yapmak için,saç riskli çünkü,tüm yüzü değiştiren bişey...kahkül+uçlardan 4 cm kırık alma operasyonu olcak bu kesin,ve yaptırınca buraya koycam foto...

inanın kurutmuyorum bile saçlarım cansız olmasın diye ama artık şampuandan mıdır, duş sonrası fısfıstanmıdır nedir hala kötü...ya ben bakım yapmayı bilmiyorum ya da saçımın cinsi bu

Canım saçlarını kıvırcık yap eğer yüzünün uzun olduğunu düşünüyorsan ki. Ben zaten resmini görünce kıvırcık daha çok yakışır diye düşündüm. Ama uzun olduğunu düşünmemiştim. Kıvırcık dediğim iri, orta bukleler de olur. Renk konusunu pek kestiremedim canım. Ama bu kendi renginse dokunma :)

bence rofle yaptırsan ve saclarını kut modellerde kestirsen su onleri uzun arkası kısa olanlardan bide percem yaptırsan yakısır gibime geldi hemde havalı gosterir..zaten kısa saclar uzun saclardan daha cok hava veriyor kisiye

Bence saçlarının uçları cansız gibi gözüküyor saçlarının uçlarını dört parmak kadar aldır saçının renginide bence biraz açmalısın yakışır :)

evet canım yaa cansız maalesef,bugün gittim elidor keratinology onarıcı renk maskesi aldım,ama kestircem ucundan tabi...

mesela boyle cok hos bir model ve cokda modern ve havalı duruyor

ayy benim gibi uzun saç hastası biri için çok ama çok cesaret isteyen bir kesim....ama havalı kısmına katılıyorum gerçekten..sorun şuki fotodan da gördüğünüz gibi saçlarım kabarık merinos modeli:) bu model de hep fön kullanmam gerekecek ve bu da saçlarımı yıpratır diye korkuyorum bu tarz modellerden...

Yok be ne at gibi olması,çok hoşsunuz.

O gösterdiğiniz model acayip havalı.

Yakışır size de.

bence sen merınos sac görmemişsin cnm... annemınkılerı gorsen kendıne haksızlık yaptıgını analrsın:) kestırmem dıyorsan o zaman uçlardan aldır ve son fotondakı gibi kahküllü kullan... dalgalı yakısmıs hatta kesımın kat kat da olabilir havalı yapıyor ben oyle kullanıyorum saçlarımı kahkulerımde var ayrıca :)

ya kusura bakma cok iyi yapamadım hemen olsun diyede ornek bi foto yaptım resminle montajlayıp sarı ve kısa modelin yakısıp yakısmadıgını anlamak icin bence gayet hos oldu

Yok be ne at gibi olması,çok hoşsunuz.

O gösterdiğiniz model acayip havalı.

Yakışır size de.

çok teşekkür ederim hoş yorumunuz için,bu model hoş tabi ama bunun biraz daha uzununu düşünebilirim,en azından omuza değeninden

çünkü bu modele karar verirsem kahkül kestirmem uygun olmaz....

Arkadaşım beni dinlersen ben sana şöle diyeyim ben az çok anlarım böyle şeylerden sen tabikide kendi istediğini yapıcaksın burdan konuşmaklada olmaz sen kullanıcaksın sonuçta sen kendine değişiklik yapmak istiyosun aynen az önce dediğim gibi sadece 4 parmak aldır kat falan attırma zaten saçların düz gibi gözüküyor düz saça hiç bizaman kata gerek duyulmaz eğer kıvırcık olsaydı saçların kıvırcıklar daha çok olsun die atılablirdi ama senn saçına gerek yok saçlarını üçgen falanda kestirme modası hiç yok düz kestir hemde daha kullanışlı kahkül falanda kestirme bence onunda modası hiç yok aslında saçının rengi sana yakışmış ama değişiklik olsun diyosanda sakın koyutma biraz açtır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…