- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi __laurana__
ayy benim gibi uzun saç hastası biri için çok ama çok cesaret isteyen bir kesim....ama havalı kısmına katılıyorum gerçekten..sorun şuki fotodan da gördüğünüz gibi saçlarım kabarık merinos modeli:) bu model de hep fön kullanmam gerekecek ve bu da saçlarımı yıpratır diye korkuyorum bu tarz modellerden...
Eki Görüntüle 477577
ya kusura bakma cok iyi yapamadım hemen olsun diyede ornek bi foto yaptım resminle montajlayıp sarı ve kısa modelin yakısıp yakısmadıgını anlamak icin bence gayet hos oldu
çok teşekkür ederim hoş yorumunuz için,bu model hoş tabi ama bunun biraz daha uzununu düşünebilirim,en azından omuza değeninden
çünkü bu modele karar verirsem kahkül kestirmem uygun olmaz....
hahaha ayyy çok güldürdün beni yaa...nası yaptın bunu,ah biraz bu işlerden anlasam ben de yapardım senin gibi...kıs valla kötü durmamış:)))))
Arkadaşım beni dinlersen ben sana şöle diyeyim ben az çok anlarım böyle şeylerden sen tabikide kendi istediğini yapıcaksın burdan konuşmaklada olmaz sen kullanıcaksın sonuçta sen kendine değişiklik yapmak istiyosun aynen az önce dediğim gibi sadece 4 parmak aldır kat falan attırma zaten saçların düz gibi gözüküyor düz saça hiç bizaman kata gerek duyulmaz eğer kıvırcık olsaydı saçların kıvırcıklar daha çok olsun die atılablirdi ama senn saçına gerek yok saçlarını üçgen falanda kestirme modası hiç yok düz kestir hemde daha kullanışlı kahkül falanda kestirme bence onunda modası hiç yok aslında saçının rengi sana yakışmış ama değişiklik olsun diyosanda sakın koyutma biraz açtır :)
biraz ugrassam kimse anlamazdı montaj oldugunuama sende istersen kendinde sac modellerinin nasıl durdugunu bir internet sitesi vereyim orda kendin yaparsın
Hollywood Hair Virtual Makeover - Celebrity Hairstyles Try-On Tool - InStyle.com
ya var ya harikasın sağol canım....
ya ben kendimi bildim bileli saç modelim bu...saçlarım dalgalı düz değil..hiç bir fotoda fön yok saçımda ama kabarık işte....üçgen model arkası da...düz kesilirse kaba atar die korkuyorum,hep uçlarını sivri sivri kestiriyorum ve hatta ara makas attırıyorum uçlarına
benim kendimde bişeyler yapmam için acaip cesarete ihtiyacım var,çünkü çok kararsız ve korkağım...ilk defa bu sene mavi pantolon giyebildim mesela bi gazla hani şu bol paçalı olandan,yani birileri gazlamazsa belli bi tarzın dışına çıkamıyorum...
başkalarında hoşuma gidiyor ama kendimde beğenemiyorum çünkü galiba özgüven eksikliği de var...vucudumu beğenirim ama yüzümü değil sebep bu galiba
ben aynen bu şekilde yaptım,tabi kendi fotomu koydum oraya ama dün sen bi resim koymuştun,bi model üzerine sadece benim yüzümü eklemiştin onu yapamadım:)
Eki Görüntüle 477564 Eki Görüntüle 477565 Eki Görüntüle 477566 Eki Görüntüle 477567 Eki Görüntüle 477568 Eki Görüntüle 477569 Eki Görüntüle 477570 Eki Görüntüle 477571
kıslar umarım fotolar çıkıodur pek becerikli değilim bu konuda neyse...derdim şu ki bana bi el atın..
saçımı ne renge boyatayım,kestireyimmi??
ne yapabilirim kendimde?? değişiklik istiyorum artık sıkıldım kendimden...
hee bu arada dişlerimde tel var,burnumu yaptırayımmı büyük duruomu sizce??? ( not: gerçi seviyorum burnumu ama...)
laurana bu sen mısın kızzz maasallah yıne ımrendım sanasaclarını koyu bakır yaptırabılırsın canım cok yakısır. acık bakır da olabılır
evet benim:)))) kıs sağol yaa bana imrenen bi sen varsıntek eksiğim cesaret güzelim....
işte benim uğruna yusuf yusuf olduğum kocişim:) umarım siz de babalarınıza tez zamanda açarsınız konuyu:))