Kendimde nasıl değişiklikler yapabilirim? ( resimli)

ama bu modeli yaptırınca vazgecemezsin bambaska yapıyor insanı ve cok begenilen bir model bu devamlı fon kullanmana gerek yok aslında benimde saclarım cabuk elektiriklenir ama bu modeli yaptırdıgımda surekli fonlemek zorunda kalmadım

Eki Görüntüle 477577

ya kusura bakma cok iyi yapamadım hemen olsun diyede ornek bi foto yaptım resminle montajlayıp sarı ve kısa modelin yakısıp yakısmadıgını anlamak icin bence gayet hos oldu

hahaha ayyy çok güldürdün beni yaa...nası yaptın bunu,ah biraz bu işlerden anlasam ben de yapardım senin gibi...kıs valla kötü durmamış:)))))

ya ben kendimi bildim bileli saç modelim bu...saçlarım dalgalı düz değil..hiç bir fotoda fön yok saçımda ama kabarık işte....üçgen model arkası da...düz kesilirse kaba atar die korkuyorum,hep uçlarını sivri sivri kestiriyorum ve hatta ara makas attırıyorum uçlarına

benim kendimde bişeyler yapmam için acaip cesarete ihtiyacım var,çünkü çok kararsız ve korkağım...ilk defa bu sene mavi pantolon giyebildim mesela bi gazla hani şu bol paçalı olandan,yani birileri gazlamazsa belli bi tarzın dışına çıkamıyorum...

başkalarında hoşuma gidiyor ama kendimde beğenemiyorum çünkü galiba özgüven eksikliği de var...vucudumu beğenirim ama yüzümü değil sebep bu galiba

Ayy arkadaşım sen saçlarına neden ara makas attırıyosun yazık ediyosun kendi saçlarına sen kendn kabartıyosun nedenmi ara makas attırdığın saçlar uzuyo ve aralarda kısa kısa kalıyo bu yuzden kabarıyodur sakın bida vurdurma sadece 4 parmak aldır e uçlarını düz kestir perçem falanda kestirme bence .

çok saolun kızlar,önümüzdeki hafta kestiririm büyük ihtimal,ama şu cool model olmayabilir,hemen cesaret edemem buna,ama üçgen model değil düz model kestircem,ay bu bile benim için bi ilk olcak....kaş üstü perçem değil de kahkül kestirebilirim...ay çok heyecanlandım....

saçlarımın rengine de karar vermiş değilim,sarı olmaz bence deneyimim var ama kuaför yapamamış olabilir tabi..bakır diyorum ama yanaşmadınız:) galiba yine bu tonlar olcak....ama daha koyu değil kesinlikle....

ay çok saolun ya....kestireyim mutlaka koyarım:)

kısa saç insanı herzaman daha bakımlı göserıyor.tavsıyem önleri uzun arkası kısa saç modeli kakül falan yaptırma önler uzun kalsın.çok tarz olursun inan bana.benımde saclarım hep uzun ve sadeydi 2 yıl önce bu dediğimi yaptırdım.çok farklı tutuyor bu insanı dur bir resimde yollıyım sana:))

Alnın açık ve büyük bence kahkul sana yakışır. Renk olarak da sıcak çikolata tavsiye edebilirim gerçi böyle de iyi.

bu da eski fotolardan arkadaşlar...dün eşimle konuştum şu kahkül ve düz kesim işini,Alman helga modeli yani dedi:)))

sonra da hakkaten yaa sen bildim bileli bu saçtasın nasıl olursun acaba dedi:)

sondaki foto taaa üni hazırlıkta yani 9 yıl önce vehü yaşlandım((

ya model şöyle böyle oturdu kafama ama kimse bana renk önermemiş..nası bi suratım var sa doğal saçıma yakın renklerden başkası gitmio heral

ben aynen bu şekilde yaptım,tabi kendi fotomu koydum oraya ama dün sen bi resim koymuştun,bi model üzerine sadece benim yüzümü eklemiştin onu yapamadım:)

Son düzenleme:

laurana bu sen mısın kızzz maasallah yıne ımrendım sana saclarını koyu bakır yaptırabılırsın canım cok yakısır. acık bakır da olabılır

laurana bu sen mısın kızzz maasallah yıne ımrendım sana saclarını koyu bakır yaptırabılırsın canım cok yakısır. acık bakır da olabılır

evet benim:)))) kıs sağol yaa bana imrenen bi sen varsın tek eksiğim cesaret güzelim....

işte benim uğruna yusuf yusuf olduğum kocişim:) umarım siz de babalarınıza tez zamanda açarsınız konuyu:))

evet benim:)))) kıs sağol yaa bana imrenen bi sen varsın tek eksiğim cesaret güzelim....

işte benim uğruna yusuf yusuf olduğum kocişim:) umarım siz de babalarınıza tez zamanda açarsınız konuyu:))

maasallah canım cok yakısmıssınız ınsallah bızımde boyle guzel fotolarımız olur vallahı ne dıyım. saclarını karamel de yapabılırsın canım kahve tonları ve bakır yakısır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…