Kendimde nasıl değişiklikler yapabilirim? ( resimli)

yaa bence çok güzelsinnn:) ama insan bıyerden sorna dıkılabılıyo anlıyorum :)

kakül güzel olur bencede benım gibi senınd ealnın acık maşallahh alnımız ak alnımız açık bende kahkul düşünüyodum

örtülüyken zor ya nası toparlıycam onu dıye vazgectım ama bı dene bence yaa :) ben genelde kızıl tonalrına boyuyrum

ama bakır da güzel oluyo sen benden daha esmersın hangı renk yakısır bilemedım bu konualrda pek bi uzmanlıgım yok maalesef

ama kahkul kestırbılrıısn yaa :) bu arada elif reısmde ne kaadn kuccukmuss yaa oyy sıpaaa

Saçlarını kestirme bence gayet güzeller.Sadece kahkül yaptırabilirsin.
Rengini değiştir ama açık tonlarda hoş olur
Yada bu renginin üstüne ışıltı yaptırabilirsin
İnsanın gerçektende ihtiyacı var değişikliğe
En azından kendini daha iyi hissedeceksinn:)
Değişmiş olan imajının resimlerini bekliyoruzzz...

hehe evet alnımız açık kahkül kestirmekle başlayacam zaten işe..boyunu çok kısaltmayacam ama baya bi kırık aldırcam canlansın saç:)

evet elif küçücüktü yavrum,geçen seneki kurban bayramından o fotolar...tombişim benim,Allah sana da bana da elif gibi akıllı tombiş herşeyi yiyen bi evlet nasip etsin:)

çok saol yorumun için canım...eylül 15 te bi akrabanın düğünü var,
olmasaydı omuzlarda arkası kısa önü uzun modeli yaptırabilirdim aslında eşimde kestirmişken tam kestir bakalım noluo dedi..
ama cesaret yok bende...rengini hafif açıcam yani çok değişik olmayacak....
resimlerde sanki düze yakın bi saça sahipmişim gibi görünse de kabarık saçlarım,uzun oldukları için aşağıya iniolar ama kısa kestirsem daha kabarık olur die korkuyorum...hep uçlarında kat vardır saçlarımın maksat kaba atıp kalın görünmesinler die....

ah ah dümdüz olsaydı saçlarım ne güzel olurdu,her modeli kestirebilirdim....

Gerçekten güzel ve modern bir model. Saçlarım dalgalı olmasa kesin yaptırırdım. Sürekli fön ister

evet gerçekten güzel model ama bnm de saçlarım kabarık...bi kızda gördüm geçen otobüste,yaklaşık aynı cins saçlarımız var gibiydi kızla ve fön yoktu kızda ense de koca bi kabarıklık dikkat çekiyordu...sonra da vazgeçtim ama çok beğeniyorum ben de bu modeli..

bir de benim suratım uzun ve burnum eğri olduğu için yakışmaz gibi görüyorum...

benim gördüklerim de hep fönlüydü güzeldi, çok imrendim ama sağlık olsun. Bu arada kızın çok tatlı maşallah adaşım elif

benim gördüklerim de hep fönlüydü güzeldi, çok imrendim ama sağlık olsun. Bu arada kızın çok tatlı maşallah adaşım elif

aa adaşsınız ne güzel ama o benim kızım değil maalesef,kardeşimin kızı...Allah nasip eder inşallah:)

çünkü biraz daha beklersem kart anneler adlı bi topic açmak zorunda kalcam:))))

aa adaşsınız ne güzel ama o benim kızım değil maalesef,kardeşimin kızı...Allah nasip eder inşallah:)

çünkü biraz daha beklersem kart anneler adlı bi topic açmak zorunda kalcam:))))

aa öyle mi pardon :) hayırlı bir evlat nasip eder inşallah Rabbim :)) Hoşgeldin Melek adlı bir topic açarsınız belki

cnm benım saclarım bı ara kumraldı palette 7 numara kumrala boyamıstım uclarınada sarılar attım actırmıstım cok guzeldı hrkes sorardı rengını.di li gecmısle konussyorum cnku artık eskı hlaınden eser yok hınt kınası gafletınde bulundum ve koyular suan. sana onerım yandan bi percem cok hos durur rengınıde kumral bakır tonları yap cok farklı ve parlak duruyo tabi kat attırmayı unutmamalısın

Burda bir arkadaşın gönderdiği linke girdim ve bunu yaptım. Burdan esinlenebilirsiniz kızlar ama çok gülmeyin

ya var yaa bir tek sen kat attır dedin:) ben de gelen yorumlardan ötürü şuan arkası ve şeklinde olan saçımı düz model kestircektim:)

kahkül düşünüyorum ama çok kısa değil..renge ise hala karar vermedim,kendim boyuyacam...ama palette 7 ye bakcam hemen:)

Merhabalar kader arkadaşım ( hani işsiz olan iş arayan) bende saçımı boyatmak istiyorum ama o kadar siyah ki boya zannediyorlar doğallığı gitmesin diyorlar ama ben şu hürrem rengine bayılıyorum .Fındık kabuğu da güzel olur.Saçlarınız omuz izasında kestirebilirsin ,,yandan perçem size çok yakışır.

seni unuturmuyum işsiz arkadaşım benim:) kader ortağım:) kıs yeri değil belki ama kpss den öğretmenlik olmazsa memurluk için katıl atamalara...ne zaman açıklanıo haberin var mı?

bu arada önerin için sağol,ben de hürrem gibi olsaydım o rengi yaptırırdım ama bana yakışmaz galiba...kahkül kestircem:))

sakın ama sakın siz boyatmayın,ah ahh yaptım öyle bi hata,keşke doğal olsaydı benimkide

bnde anneme boyatmstm ilk rengmdi hemen tutmustu ayrca cok dogal duryo ben acik bakir tonlarni sevmyorum hurrem tarzini en iyisi dogal ve tenine yakr renkler secmek bronz tenlilere kumral ve sari cok gdiyo.smdiden kolay gelsin :)

canım harika bir site var make over virtual hollyvood .az bucuk ing biliyorsan bu siteyi hemen çözersin bilmiyorsan da biraz karıştır bulursun neyse konumuza dönelim bu siteye kendi foto nu yükleyip üzerinde her türlü oynama yapabiliyorsun saç sekli uzunluğu kısalığı makyaj bile yapabiliyorsun kendi yüzüne bi oraya bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…