- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
-
- Konu Sahibi __laurana__
yaa bence çok güzelsinnn:) ama insan bıyerden sorna dıkılabılıyo anlıyorum :)
kakül güzel olur bencede benım gibi senınd ealnın acık maşallahh alnımız ak alnımız açıkbende kahkul düşünüyodum
örtülüyken zor ya nası toparlıycam onu dıye vazgectım ama bı dene bence yaa :) ben genelde kızıl tonalrına boyuyrum
ama bakır da güzel oluyo sen benden daha esmersın hangı renk yakısır bilemedım bu konualrda pek bi uzmanlıgım yok maalesef
ama kahkul kestırbılrıısn yaa :) bu arada elif reısmde ne kaadn kuccukmuss yaa oyy sıpaaa
Saçlarını kestirme bence gayet güzeller.Sadece kahkül yaptırabilirsin.
Rengini değiştir ama açık tonlarda hoş olur
Yada bu renginin üstüne ışıltı yaptırabilirsin
İnsanın gerçektende ihtiyacı var değişikliğe
En azından kendini daha iyi hissedeceksinn:)
Değişmiş olan imajının resimlerini bekliyoruzzz...
mesela boyle cok hos bir model ve cokda modern ve havalı duruyor
Gerçekten güzel ve modern bir model. Saçlarım dalgalı olmasa kesin yaptırırdım. Sürekli fön ister
evet gerçekten güzel model ama bnm de saçlarım kabarık...bi kızda gördüm geçen otobüste,yaklaşık aynı cins saçlarımız var gibiydi kızla ve fön yoktu kızda ense de koca bi kabarıklık dikkat çekiyordu...sonra da vazgeçtim ama çok beğeniyorum ben de bu modeli..
bir de benim suratım uzun ve burnum eğri olduğu için yakışmaz gibi görüyorum...
benim gördüklerim de hep fönlüydü güzeldi, çok imrendim ama sağlık olsun. Bu arada kızın çok tatlı maşallah adaşım elif
aa adaşsınız ne güzel ama o benim kızım değil maalesef,kardeşimin kızı...Allah nasip eder inşallah:)
çünkü biraz daha beklersem kart anneler adlı bi topic açmak zorunda kalcam:))))
Burda bir arkadaşın gönderdiği linke girdim ve bunu yaptım. Burdan esinlenebilirsiniz kızlar ama çok gülmeyin
Eki Görüntüle 478744
cnm benım saclarım bı ara kumraldı palette 7 numara kumrala boyamıstım uclarınada sarılar attım actırmıstım cok guzeldı hrkes sorardı rengını.di li gecmısle konussyorum cnku artık eskı hlaınden eser yok hınt kınası gafletınde bulundum ve koyular suan. sana onerım yandan bi percem cok hos durur rengınıde kumral bakır tonları yap cok farklı ve parlak duruyo tabi kat attırmayı unutmamalısın
he he yüzün çok şeker ya:) en güzel siyah saçla olmuşsun:))))
Merhabalar kader arkadaşım ( hani işsiz olan iş arayan) bende saçımı boyatmak istiyorum ama o kadar siyah ki boya zannediyorlar doğallığı gitmesin diyorlar ama ben şu hürrem rengine bayılıyorum .Fındık kabuğu da güzel olur.Saçlarınız omuz izasında kestirebilirsin ,,yandan perçem size çok yakışır.
ya var yaa bir tek sen kat attır dedin:) ben de gelen yorumlardan ötürü şuan arkası ve şeklinde olan saçımı düz model kestircektim:)
kahkül düşünüyorum ama çok kısa değil..renge ise hala karar vermedim,kendim boyuyacam...ama palette 7 ye bakcam hemen:)
Eki Görüntüle 477564 Eki Görüntüle 477565 Eki Görüntüle 477566 Eki Görüntüle 477567 Eki Görüntüle 477568 Eki Görüntüle 477569 Eki Görüntüle 477570 Eki Görüntüle 477571
kıslar umarım fotolar çıkıodur pek becerikli değilim bu konuda neyse...derdim şu ki bana bi el atın..
saçımı ne renge boyatayım,kestireyimmi??
ne yapabilirim kendimde?? değişiklik istiyorum artık sıkıldım kendimden...
hee bu arada dişlerimde tel var,burnumu yaptırayımmı büyük duruomu sizce??? ( not: gerçi seviyorum burnumu ama...)