Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişan kendim süslediğim gelin ayakkabılarım :D
- Konu Sahibi disede
- Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Eylül 2013
- 223
- 12
- 38
Eki Görüntüle 1030440 Eki Görüntüle 1030441
kızlarrrr :) sizinde sayenizde kalpleri çıkardım işte son hali ayakkabıların
böyle nasıl olmuş ?
böyle çok çok daha iyi olmuş canım.güle güle giy
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Eki Görüntüle 1030440 Eki Görüntüle 1030441
kızlarrrr :) sizinde sayenizde kalpleri çıkardım işte son hali ayakkabıların
böyle nasıl olmuş ?
Çok güzel. emeğinize sağlık. Ama gelinlik için değil. Çok üzgünüm ama sonra pişman olabilirsiniz.
- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- 2 Kasım 2011
- 256
- -3
- 318
evet kızlar düğünüm oldu ve aradan yaklaşık 2 buçuk ay geçti. bayadır buraya giremiyordum. şuan görüyorum son yazılanları.
İyiki böyle bir ayakkabı yapmışım. Okadar rahat olduki benim için anlatamam size. Düğünüme ilk topuklu şık taşlı beyaz ayakkabılarımla çıktım. takı töreninden sonra hemen ayakkabılarımı değiştirdim ve bu tasarladığım ayakkabılarımı giydim. düğünümde görümcelerim dahil bir kaç kişi ayakkabılarını kenara koydular ve öyle devam ettiler. Çıplak ayakla yani ama ben rahat ayakkabılarımla gayet iyi döktürdüm. hatta görenler olmuş çok beğendiler. Balayına bu ayakkabılarımla gittim Herkez bayıldı. Bazıları nerden aldığımı sordu Görümcelerim bile çok şaşırdı ayakkabılarımı görünce benim iyiki yapmışım ve giymişim dediğim en güzel şeylerden biriydi.
İyiki böyle bir ayakkabı yapmışım. Okadar rahat olduki benim için anlatamam size. Düğünüme ilk topuklu şık taşlı beyaz ayakkabılarımla çıktım. takı töreninden sonra hemen ayakkabılarımı değiştirdim ve bu tasarladığım ayakkabılarımı giydim. düğünümde görümcelerim dahil bir kaç kişi ayakkabılarını kenara koydular ve öyle devam ettiler. Çıplak ayakla yani ama ben rahat ayakkabılarımla gayet iyi döktürdüm. hatta görenler olmuş çok beğendiler. Balayına bu ayakkabılarımla gittim Herkez bayıldı. Bazıları nerden aldığımı sordu Görümcelerim bile çok şaşırdı ayakkabılarımı görünce benim iyiki yapmışım ve giymişim dediğim en güzel şeylerden biriydi.
- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 38
- 5 Mayıs 2016
- 3.883
- 8.290
- 158
disede konularınızı okudum da merak ettim nacizane, gaziantepliyle mi evlendiniz eski nişanlınızla mı?
Ben de merak ettim ama cevap yok
- 2 Kasım 2011
- 256
- -3
- 318
Eski nisanlimla evlendim. Oglum oldu birtane 5 yasinda mutlumusun dersen hala ayniyiz. Ailesi halâ buzdolabi ve bana elin kzii muamelesine devam ediyor cok sik gorusmemeye çalışıyorum bendedisede konularınızı okudum da merak ettim nacizane, gaziantepliyle mi evlendiniz eski nişanlınızla mı?
- 2 Kasım 2011
- 256
- -3
- 318
Instagram .... den ulaşabilirsiniz. Msj atip kim olduginuzu msj atarsaniz eger tum istekleri kabul etmiyorum çünkü sadece tanidiklarimcanım bana bır ulassana
Son düzenleyen: Moderatör:
- 2 Kasım 2011
- 256
- -3
- 318
Merhaba sana nasıl ulaşabilirim nişanlılık evresinde yaşadığın şeylerin hepsini yaşadım ve yüzüğümü attım seninle konuşmak istiyorum şu an evliliğin nasıl gidiyor mutlumusun hsabretseydim eğer mutlu olabilirmiydim kafamda delice sorular var cevabını sen de bulabilirim kuzum yardımcı olabilir misin bana ?