Kayınvalidemler geldiler haftasonu 3 gün kaldılar oğlumla ilgilendiler biraz bende yemek ortalık toplamak vs işte bildiğin gibi sinir etti gittiler yine . Esila adam nasıl yürüsün dizimize kadar kar oluyor sende biliyorsun. He şunu yapıyorum bazen bir yemek yapıyorum 2 gün yiyoruzTugce bu sartlarda misafir sana yardim etmeliydi, ne demek 1 dk oturmadim
Esin ise gidip gelsin gerekirse yurusun yani aaa bazen dumduz makarna yogurt yap gitsin boyle giderse hasta olursun o zaman kim bakacak sana? Vicdanini kendine calistir lutfen.
Valla bu kez misafiri daha saldım . Mesela parktan geliyoruz hep birlikte yemeği yapmışım hazır çocuğu duşa götürdüm siz yemeği masaya koyun dedim . Çocuğu uykuya götürürken eşime dedim ki siz çayları kendiniz alın beni beklemeyin . Çocuğumu yatırayım onların yataklarını mı yapayım çay mı vereyim ne yapayım ki ben dedim kendi kendime. Eskiden misafire çaya tatlı yapardım yesinler diye yapmadım . Bunaldım çünkü zaten istemiyordum misafirTugce biraz sal biraz pis kal biraz yetersiz beslenin oglun biraz sıkılabilir bak ne olur kendin icin kendini dinle biraz
Sen yapiyorsan herkes zorlanabilir esinde oglunda misafirde
Valla bu kez misafiri daha saldım . Mesela parktan geliyoruz hep birlikte yemeği yapmışım hazır çocuğu duşa götürdüm siz yemeği masaya koyun dedim . Çocuğu uykuya götürürken eşime dedim ki siz çayları kendiniz alın beni beklemeyin . Çocuğumu yatırayım onların yataklarını mı yapayım çay mı vereyim ne yapayım ki ben dedim kendi kendime. Eskiden misafire çaya tatlı yapardım yesinler diye yapmadım . Bunaldım çünkü zaten istemiyordum misafir
Daha fazla salamıyorum ya bu kadar oluyor devamı benim karakterime ters açıkçası .şimdi eğitimi bırakmak istiyorum ben akşamları bi dizi izlemek istiyorum boş durmak istiyorum hakkım değil mi ya ? İnsanlar nasıl gün gün gezme gezme geziyorlar nasıl aylaklık ediyorlar merak ediyorum benim hiç zamanım olmuyor gündüz . Akşam da halim olmuyorHeh iste boyle aynen yapabilirsin
Daha fazla salamıyorum ya bu kadar oluyor devamı benim karakterime ters açıkçası .şimdi eğitimi bırakmak istiyorum ben akşamları bi dizi izlemek istiyorum boş durmak istiyorum hakkım değil mi ya ? İnsanlar nasıl gün gün gezme gezme geziyorlar nasıl aylaklık ediyorlar merak ediyorum benim hiç zamanım olmuyor gündüz . Akşam da halim olmuyor
Zaten bence de evde olmak daha yorucu ben senelerce hem okula gittim hem işe gittim sonra sadece işe gittim vs ama hayatımda hiç bir dönemde böyle yorulmadım . Artık çok nadir tatlı vs yapıyorum ben sadece o gün ne yiyeceksek o yapılıyor normal yemek yani ekstra bir şey pek yapmıyorum . Eşim mesela bugün 06:30 da evden çıktı akşam 18:30 da çünkü denetleme vardı bizde iş yerinde parktaydık oda geldi eve döndük . Ben çocuğu yıkadım o yemeği ısıttı ben masayı topladım o çocuğu uyuttu benim 19:30 da dersim başladı ama yorulmuştum artık içinden dinlemek çalışmaya çalışmak gelmiyor böyle olunca kendimi suçluyorum neden yapamıyorum diye . Şuan 4 bin nüfuslu doğuda bi ilçedeyiz en az 4 sene buradayız yaşım ilerliyor ve iş hayatım bitti diyebilirim .Evde olmak daha yorucu geliyor bana ev isi hic bitmiyor hep dağılıyor, kirleniyor. Bide evdeysen nedense beklenti daha yuksek oluyor, hatta kendinden beklentinde yukseliyor. Evim tertemiz olsun, dolabimda tatlim olsun, kosede pogacam olsun vsvs.
Biraz daha rahat yasamaya calisin
Cocuk okula baslayinca bence sizde is bakin derim. Gozunuze daha yorucu gibi gelebilir ama sosyal ihtiyaclari ve kendine bisey katma istegini tatmin ediyor. Burda önemli olan nokta calismaya basladiginizda ev ve cocukla ilgili sorumlulukları eşle beraber yapmak. Cocugu al, yika, yatir hepsini siz yaparsaniz psikolojiniz bozulur hatta eve bir yardimci da alabilirsiniz belki
Adam 06:30 da evden çıkmış 18:30 da baygın eve girmiş evde telefonu hiç susmuyor 2500 personelle ilgileniyor ve büyük sorumluluğu var . Eşime işe yaramaz diyemem çünkü gayet fazla çalışıyor telefon kayıtlarına baktım az önce kendi özel telefonundan 75 kişiyle konuşmuş daha dahili telefonu bilmiyorum kim bilir kaç ? Netice de eşimi suçlayamam yorum için teşekkür ederimSimdi oncelikle klisemi yazayım, yorgunluktan bayilan her kadinin arkasinda ise yaramaz bir koca vardir. Oyle calisiyormus, isi gücü cokmus faso fiso bunlar.
Astroloji bana gore dunyadaki en gereksiz sey ama, madem ilginiz var birakmayin.
Esinizi de bir ayar cekin diyecegim ama bu sekilde alistirmissaniz zor, bol sans.
Bura buzDun aksam dolap malzemeden yikilirken ipte camasirlar varken kendime yemek ismarladim mesela ( camasirlar utu masasina terfi etti)
Manzaram da suydu
Havalar hafta sonuna kdr sogur diye odum patliyo ne yorgan cikarabilirim ne esofman hala sortla geziyorum bu aksam usudum
Ay niye ikinci çocuğu yaptınız yaYazdiklariniza +1 cocuk daha ekliyorm 2.5 yasinda birde oglm var 7 yasinda vu sene 1 e basladi 2 gunde posam cikti memlekette servis yok şaka gbi esim işe motorla gidip geliyor o sorun yok ama ufaklgin uyku saatleri asla ogluma uymuyor sabah erken kaldiriyorm cocugu oglen uykusundan da yyarim saat gecmeden kaldirmak zorunda kaliyorm gidip almak icin cocuk mafoldu beterin beteri var anlayacagnz
Hayati kendinize kolaylastirmaya bakin oglunuz buyumus artik bebek degil ya böyle diyenlere cok kiziyordum ama öyleymiş elinizi ayaginizi baglayan ikinci bir cocuk da yokken tadini cikarin
Kedi popo temizlemiyor kakalı kakalı geziyorSusarmisin lutfen
Fark etmez, ev isleri/cocuk bakimi ortaktir, birinin digerine yardim edebilcegi konular degildir ki size yardim da edilmiyor, siz calismiyor olsaniz bile ev isleri sadece sizin sorumlulugunuzda degildir, adama acimayi birakip kendinize aciyin bence.Adam 06:30 da evden çıkmış 18:30 da baygın eve girmiş evde telefonu hiç susmuyor 2500 personelle ilgileniyor ve büyük sorumluluğu var . Eşime işe yaramaz diyemem çünkü gayet fazla çalışıyor telefon kayıtlarına baktım az önce kendi özel telefonundan 75 kişiyle konuşmuş daha dahili telefonu bilmiyorum kim bilir kaç ? Netice de eşimi suçlayamam yorum için teşekkür ederim