Kendim Diyetim. ( resimli)

Haklısın canim cok zor ama girdiğin mağazada büyük beden isteyip giydigini kendine yakistiramamak daha da zor
Bu sekilde düşünerek kendimi motive ediyorum.. Kilo vermek için bir cok sebebim var... En başta sağlık sonra guzel bir görüntü daha sonra güzel giyisiler , kendine özgüven gelmesi..

Hay Allah yaa...

Foto yukleyemedim hata verip duruyor... Neyse bu sefer böyle olsun yazayım bari...

2 kaşık makarna
2 kaşık etli pilav salata turşu ve turp yedim..

Yemekten sonra şekersiz sade nescafe içtim..

Birde çay içerim.. Gece yatarken acı biber li kür yapar yerim..

Bugünde bitti çok şükür.

Sporumu bundan sonra sabah yapmayı düşünüyorum çünkü aç yapılan spor zayıflatıyor ve verilen kilolar kalıcı oluyor...

Günaydın günlüğüm... :)

Yine 2 gün boyunca ara verdiğim limonlu ve elma sirkeli suyumu içiyorum...

Eeeee gitsin odemler çünkü yarın tartı günüm..

Şimdi sporumuda yapacam leslie 3 mill yapayım..

Ara öğün de portakal yemeyi tercih ediyorum.. Bugun okuduğum bir yazıda portakal yağ yakmaya yardımcı oluyor hemde lifli bir meyve olduğu için acıktırmiyor..

Kızımla birlikte yiyoruz... :)

ben de yeni evliyim ve evleneli beri kendimi çok saldım 80 kiloya çıktım grup terapisi mi yapsak acaba :) birbirimize destek olarak her hafta tartıya çıkıp kilomuzu söyleyerek:)

ben de yeni evliyim ve evleneli beri kendimi çok saldım 80 kiloya çıktım grup terapisi mi yapsak acaba :) birbirimize destek olarak her hafta tartıya çıkıp kilomuzu söyleyerek:)
Hoşgeldin arkadaşım...

Tabiki birbirimize destek olabiliriz.. Burda ne yedik ne içtik neler yaptık paylasabiliriz..

Hadi hadi tarçın süt içmeyi unutmuyoruz...

Bu akşam misafirlerim var maraş kıvrım yaptım pişti şerbetini çekti dinleniyor.. Birazdan fırından etli pide gelicek oooffff ooofff..
Ama ben yemeyeceğim yersem bütün emeklerim boşa gider..!!

Misafirlere yaptığım tatlı.. İçi cevizli serbetli tatli...
Ayyy valla biraz yedim çok pişmanım yarın telafi edeceğim yürüyüşümü 1 saate çıkardım.. Oofff

Bugünkü yaptığım kalori miktarı... Leslie 3 mill yapıldı 60 sguat yapıldı.
3 lt su içildi.
Yarın tartı günüm merakla bekliyorum.

Emzirmek süper bir kilo verme yöntemi emzirin bool bol su için. Ben de doğumdan sonra 6 lı rakamlara sinir olurdum o rakamlara sinir olmak ne demek bilirim ama hiç pes etmedim. Hem doğum kilolarımı hem de öncesinden var olan fazlalıklarımı verdim. Bebişinizin enerjisi size azim getirir. Tekrar tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…