Kendim Diyetim. ( resimli)

Emzirmek süper bir kilo verme yöntemi emzirin bool bol su için. Ben de doğumdan sonra 6 lı rakamlara sinir olurdum o rakamlara sinir olmak ne demek bilirim ama hiç pes etmedim. Hem doğum kilolarımı hem de öncesinden var olan fazlalıklarımı verdim. Bebişinizin enerjisi size azim getirir. Tekrar tebrikler.
Teşekkür ederim Hoşgeldin.. :)

Yazdıklarında bile motive oldum.. Aslında emzirme olayim olmasa daha katı diyet yaparım ama bebegime kiyamiyorum benden besleniyor ben ne yersem oda onu yiyor bu yüzden sütümün kalitesi düşsün istemiyorum herşeyden az da olsa yiyorum abartmıyorum tadımlık alıyorum..

Sorun değil yavaş yavaş ilerliyorum. Elbet hedefime ulaşacağım..
Bebeğim büyüdüğü zaman arkadaşları ve öğretmeni ile tanıştırınca güzel genç görünmek istiyorum...

Kilolu ve yaşlı görünmek istemiyorum!!!

Ben şuanda zorlanmıyorum aslında. Bitek yemek taşımak sıkıntı oluyo her zaman yiyecek bişey bulamıyorum :)
İyi gidiyo diyetim. Her hafta istediğim rakamları görebiliyorum şimdilik.
Oohhh çok sevindim...

Yemek götürmek zor oluyor evet ama bende evde zorlanıyorum Çünkü evde istedigim her yiyecek var kendimi tutmak zor..

Yaz ayında insan daha aktif oluyor sıcak hava daha fazla su içiyorsun , ter atmak kolay oluyor..

Oohhh çok sevindim...

Yemek götürmek zor oluyor evet ama bende evde zorlanıyorum Çünkü evde istedigim her yiyecek var kendimi tutmak zor..

Yaz ayında insan daha aktif oluyor sıcak hava daha fazla su içiyorsun , ter atmak kolay oluyor..

Evet haklısın. Evde çok zor. Bende haftasonları çok kaçırıyodum. Çok şükür iki haftadır daha iyi. Yine kaçıyo ama çok değil tabi :)
Bide iş gibi görüyorum sanırım diyeti haftasonu olunca tatil gibi hissediyorum :KK70:
Bu arada senin hedefin kaç kilo olmak?

Evet haklısın. Evde çok zor. Bende haftasonları çok kaçırıyodum. Çok şükür iki haftadır daha iyi. Yine kaçıyo ama çok değil tabi :)
Bide iş gibi görüyorum sanırım diyeti haftasonu olunca tatil gibi hissediyorum :KK70:
Bu arada senin hedefin kaç kilo olmak?
Hahah:)) haklısın canım bende öyle olur nedense haftasonları kaçıyor :KK66:

Öncelikle yılbaşına kadar 70 kilo olmayi düşünüyorum daha sonra 65 ve en son mayıs ayına kadar 60 yada 62 kilo olmak istiyorum...

Bebegimin doğumu 1 mayıs yaş gününe kadar fit bir anne olmak istiyorum ve kendime yeni giyisiler alicam beyaz pantolon beyaz tişörtler.... Siyah giyinmekten darlandim.:KK42::KK42:

Hahah:)) haklısın canım bende öyle olur nedense haftasonları kaçıyor :KK66:

Öncelikle yılbaşına kadar 70 kilo olmayi düşünüyorum daha sonra 65 ve en son mayıs ayına kadar 60 yada 62 kilo olmak istiyorum...

Bebegimin doğumu 1 mayıs yaş gününe kadar fit bir anne olmak istiyorum ve kendime yeni giyisiler alicam beyaz pantolon beyaz tişörtler.... Siyah giyinmekten darlandim.:KK42::KK42:

Çok rahat ulaşırsın hedefine. Yeter ki pes etme.
Sonra istediğini de rahatça giyersin, bebeğinin de fit bi annesi olur :)

Ara öğün olarak bir mandalina yedim..

Az önce 1 kase bol acılı mercimek çorba yedim..

Sabahtan bu yana 2 lt su içtim..

Ben 50 kilo olmak istiyorum. Hayalim hep o ama yolum çok uzun pes etmekten korkuyorum.
İnşallah hayalin gerçek olur..

Bende bazen durma noktasına geliyorum. Mesela bu sabah sporumu zor yaptım.. Hic içimden gelmedi yataktan zor kalktım inan... Bugünde yapmasam falan kendi kendimi zor ikna ettim :)))

3 haftada 4 kilo verdim sence nasıl?

20151215_162427.jpg

Eee haliyle bir düzen tutturmak önemli..

Ara öğün olarak tarçın süt içiyorum..

Canim supersin yaa
Keske sabah okusaydim yazdiklarini
Bugun oglen 2 den aksam 9 a kadar arkadastaydim
Yedik ictik
Orda tartildim 74.9 dum
Simdide 2 dilim kek yedim
Uufff ben neden diyete bir turlu adapte olamiyorum
Bende mayisa kadar en azindan 65 olmak istiyorum ama bu istahla ve bu azimsizlikle zor gorunuyor.
Yanimda biri olsa oglusu birakip 1 saat yuruyecegim ama o da olmuyor
Bende zayiflamak istiyorummm:KK43:(
Coook tebrik ediyorum seni canimm

Canim bende sali gunleri kilomu paylasacagim. Yediklerime dikkat edecegim. Yazdiklarini takip edip motive olacagim. Esimin izni cook az ama izinli oldugu surece veya ise gec gidecegi zamn oglusu birakip yuruyuse cikmayi calisacagim
Beni bu sekilde sayfana kabul edersen mutlu olurum :KK16:
Yavas yavas istikrarli kilo veririm ins

Eklentiler

• 20151215_225308.jpg
    20151215_225308.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 221
İnşallah hayalin gerçek olur..

Bende bazen durma noktasına geliyorum. Mesela bu sabah sporumu zor yaptım.. Hic içimden gelmedi yataktan zor kalktım inan... Bugünde yapmasam falan kendi kendimi zor ikna ettim :)))

3 haftada 4 kilo verdim sence nasıl?

Günaydın canım :)

İnşallah çok istiyorum..

Benimde bazen canım istemiyo spora gitmek. Bütün gün işte çok yoruluyorum akşam dinlenmek istiyorum. Ama sonra diyorum asıl böyle zamanlarda gitmeyelim ki o direncimi kırayım :)

Çok iyi bence. Mayıs ayında istediğin kiloda olacaksın eminim :)
1 ayı 5 kiloyla kapatıcaksın sanırım. Sonrası ayda 3-4 kiloda gitse çok iyi.
Şuan emzirdiğin içinde daha çabuk gidiyo kilolar.

Benim 1 ay oldu bugün 3 kilodayım henüz :KK51:

Canim bende sali gunleri kilomu paylasacagim. Yediklerime dikkat edecegim. Yazdiklarini takip edip motive olacagim. Esimin izni cook az ama izinli oldugu surece veya ise gec gidecegi zamn oglusu birakip yuruyuse cikmayi calisacagim
Beni bu sekilde sayfana kabul edersen mutlu olurum :KK16:
Yavas yavas istikrarli kilo veririm ins
Tabiki kabul ediyorum, hoşgeldin arkadaşım cok mutlu oldum.. :KK19:

Bak şimdi bende senin gibiydim diyete başlamak 1 ay sürdü... Bir türlü adapte olamadım düzenli olarak beslenemiyordum önüme ne gelirse yiyordum ama aklımın bir köşesinde devamlı zayıflama isteği vardı nerden nasıl başlayacağımı bilmiyordum yemek yemek daha güzel geliyordu.. Tamam emziriyorum diye hep bahane ediyordum yiyordum sonra çevremde baktım özellikle de arkabalarda bir iki kişi var kadınlar nasıl iki çocuk annesi görsen ip ince sanki hiç doğum yapmamış gibi yaşları benden büyük ama benim yanimda genç kız gibi görünüyorlar giyinmisler dar pantolonları bacaklar ince fizik o biçim yani... ben onların yanında şişman olgun ve kadınsı bir halim vardı ve çok moralim bozuldu...
Daha sonra tartiya bir çıktım senin gibi 75 gördüm ve ipin ucu kaçmaya başlamış dedim kendime ne olursa olsun zayıf fit bakımlı ve güzel bir anne olana kadar yemiyorum ben o kadar aciz ve iradesiz değilim dedim... Tekrar güzel yemekler görünce yedim ama kistim ögünlerimi azalttım 6 kaşık yediysem 4 e düşürdüm azim ettim istikrarimi bozmadan devam ediyorum..
Halen netten devamlı zayıflama hikayeleri okuyorum öncesi ve sonrası resimlere bakıyorum..
Tartida 2 kilo bile gittigini görünce çok seviniyorum.. Herşeyden yiyorum abartmıyorum tadımlık alıyorum çünkü halen emziriyorum bebeğim var sütümün kalitesi düşsün istemiyorum..

Böyle böyle tartıda 71 gördüm inan 100 gr bile versen seviniyorum daha cok motive oluyorum..

Sende başlamalisin bir yerden ... Benim hedefim hayallerim var ve ulaşana kadar es etmeyeceğim... Ben her zaman senin yanındayım kurtulalım artık şu doğum kilolarından...:KK5:

Günaydın canım :)

İnşallah çok istiyorum..

Benimde bazen canım istemiyo spora gitmek. Bütün gün işte çok yoruluyorum akşam dinlenmek istiyorum. Ama sonra diyorum asıl böyle zamanlarda gitmeyelim ki o direncimi kırayım :)

Çok iyi bence. Mayıs ayında istediğin kiloda olacaksın eminim :)
1 ayı 5 kiloyla kapatıcaksın sanırım. Sonrası ayda 3-4 kiloda gitse çok iyi.
Şuan emzirdiğin içinde daha çabuk gidiyo kilolar.

Benim 1 ay oldu bugün 3 kilodayım henüz :KK51:
Günaydın Eda... :)

Ooffff sendeki azime hayran oluyorum.. İş yerinde yoruluyorsun birde spor yapıyorsun tebrik ediyorum...

Bende dün sporda ve gün içi aktivitelerimde çok yoruldum bu sabah sporunu yapamadım inan bacaklarım sizladi gece yatarken bu yüzden biraz dinlenmek istedim belki akşama dogru yaparım mutlaka. Sen peki kaç gün spor yapıyorsun?

Aslında banada fazla geliyor verdiğim kilo sen daha doğru ve iyi ilerliyorsun... Şimdilik yeni başladığım için çabuk gidiyor belki ileriye doğru ayda 2 kilo versem yeter diye düşünüyorum...

B beyazmelek0116 bu arada kilo vereceksen spor yapman şart...
Biliyorsun bende evden çıkamıyorum bebeğim var hava soğuk bu yüzden evde yapıyorum..
Evde yürüyüş programım var netten indirdim leslie yapıyorum baya ter atıyorum..
Seninde evden çıkman zor oluyorsa evde yapabilirsin sguat leslie ve bacak egzersizleri yapabilirsin...

20151216_100736.jpg

Sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve elma sirkesi ilave ediyorum içiyorum..

Limon yağ yakmaya yardımcı eelma sirkesi odem atmaya yardımcı oluyor sabah aç karnına içiyorum iyi bir detoks...

Günaydın Eda... :)

Ooffff sendeki azime hayran oluyorum.. İş yerinde yoruluyorsun birde spor yapıyorsun tebrik ediyorum...

Bende dün sporda ve gün içi aktivitelerimde çok yoruldum bu sabah sporunu yapamadım inan bacaklarım sizladi gece yatarken bu yüzden biraz dinlenmek istedim belki akşama dogru yaparım mutlaka. Sen peki kaç gün spor yapıyorsun?

Aslında banada fazla geliyor verdiğim kilo sen daha doğru ve iyi ilerliyorsun... Şimdilik yeni başladığım için çabuk gidiyor belki ileriye doğru ayda 2 kilo versem yeter diye düşünüyorum...

Benim için spor salonuna yazılmak çok iyi oldu. Yoksa evde kendim yapmıyodum. Eve gidip bi uzanıyodum bitti daha da kalkamıyodum :)
Ama salona gidince yorgunluk falan kalmıyor. Spor yapanları görünce istekle sende yapıyosun.

Arada dinlendir kaslarını bence. Her gün yapma. Şuan yeni başladın sonuçta zedelenme olmasın kaslarında.
Ben boş olduğum her gün gitmeye çalışıyorum. Bi işim çıkarsa o günler gitmiyorum. Ya da iş yerinde mesai varsa.
Bide pazarları gitmiyorum. Hafta içi evde çok vakit geçiremiyorum. Annemi babamı özlüyorum evden çıkmak istemiyorum pek :)

Evet yeni başladığın içinde çabuk gidiyo. Bide emzirmekte kilo verdiyor diye duymuştum ondan da olabilir.
Tabiki yeter. 2 kilo az mı. Yeter ki gitsinler :))

20151216_103333.jpg

Şimdi kahvaltı zamanı..

Dun akşam dan saat 6 da akşam yemeğimi yedim ve saat 9 gibi 1 elma yedim bu yüzden sabah çok acıkmış olarak uyanıyorum..:kk77::kk77::kk77::kk77:

X